Vertaal deze pagina naar:

OVER KLEUR OGEN, BLOEDGROEPEN, DNA EN MEER...

16-10-2022

Heb in deze blog het een en ander verzameld wat ik kreeg aangereikt, hartelijk dank daarvoor!

Iemand tipte mij over het volgende:

Kijk eens naar de regio Barcelona, in verband met de bloedgroepen.

Opvallend veel RD bloedgroep, ik heb ergens gelezen 80%.


De informatie in deze blog ga ik nog nader gaan uitwerken (ordenen en vertalen), maar zal het nu alvast online zetten voor de geinteresseerden, zodat jullie ook alvast kunnen starten met jullie eigen onderzoek.

Succes Allen!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Genetische studies over Cochin-joden in Israël:1. Bevolkingsgegevens, bloedgroepen, iso-enzymen en HLA-determinanten


De links hieronder ga ik nog vertalen en uitwerken.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3543766/

https://www.jstor.org/stable/2417294

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0002929710002466

https://awakeneduk.wordpress.com/2020/10/21/draco-blood-lines/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7395923/


(His Childname we'll be Frog) - In the old language "Dshabba", that's what the Noah's Prophecy said.

t.me/NoahsProphecy --> deze link doet het niet, probeer ik een andere voor te zoeken.

Dus ze hebben de geslachtschromosomen en creëerden 7 Neanderthaler-vrouwtjes


Na een tijdje realiseerde Ea zich echter dat ze aan regressie begonnen te lijden en dit was te wijten aan het ontbreken van een andere bloedgroepfrequentie die aan de mix werd toegevoegd, dus het idee ontstond om ze te upgraden door Ea te paren met twee Neanderthalers die leiden tot de schepping van zowel Adam als Eva en de toevoeging van het A1+ type Adamic (Pleaidian) en het B+ Sirische type van Eva en nieuwere menselijke 2.0 hybriden die ongeveer 275.000 jaar geleden de eerste beschaafde mensen en de Denisovans werden, waarvan hun stammen in Afrika zijn er nog steeds, bekend als de Dinka- en de Nama-stammen van de A Haplogroep. B Haplogroep was Seth en C was van Kaïn.

75.000 jaar geleden vond de Draco-invasie plaats tijdens het huwelijk van Marduk en leidde tot de creatie van de RH-Cromagnon / Nephilim Draco-hybriden die bekend staan ​​als de Atlantiërs. Die waren allemaal O+/- en een paar zeldzame A+/-, er waren geen B-types in de Atlantiërs. Dit kwam van Jacob, de vader van de 12 stammen van Israël die de vader werd van het B-type en leidde tot de AB-stam van Dan, de enige AB-stam op aarde afgezien van Merovingers van Yeshua's / Mary's (Magdalene Blood Line).

Dus alsjeblieft, de volgende keer dat iemand vraagt, hoe mensen zijn gemaakt en waar elk type vandaan komt, nu weet je het en kun je iemand dit bericht gewoon laten zien. Het is zowel historisch als genetisch accuraat. RH-bloed bestaat NERGENS IN DE NATUUR, NATUURLIJK, OOIT EN HET RESULTAAT VAN GENVERWIJDERING VEROORZAAKT DOOR GEBREK AAN ZONLICHT ZOALS BIJNA ELK DRACO-GEN. ~1. Migratie 1: uit Lyra.

"22 miljoen jaar geleden koloniseerden de eerste mensachtige beschavingen Vega, dat al werd bewoond door mensachtigen en Apex. Lyraanse ontdekkingsreizigers verhuisden naar Sirius en Orion; anderen kwamen naar de aarde en gingen van de aarde verder naar de Pleiaden.
Migratie 2: Veganisten koloniseerden Altair, Centuri, Sirius (thuiswoord van Nibirans) en Orion; Bevochten Ringnevel Dracos"De oorspronkelijke mensachtige bevolking van Vega creëerde nederzettingen op werelden in Altair, Centauri, Sirius en Orion. Sommigen kwamen naar de aarde. Tijdens het verkennen van de Ringnevel kwamen ze hagedisachtige rassen tegen die het territorium voor zichzelf opeisten. Dit is waar Galactische oorlogen uitbraken.

Migratie 3: Apex-oppervlak vernietigd, overlevende Lyrans-straling verpestte reproductie voor hen. Ze overleefden Underground voor millennia, Word Zeta Reticuli Grays
"De kernoorlog op Apex vernietigde een groot deel van het oppervlak en dwong de inwoners om duizenden jaren ondergronds te leven. De straling beschadigde ook hun reproductieve capaciteiten, waardoor ze gedwongen werden klonen te gebruiken als een manier om als soort te overleven. De Apexians zouden de Grijzen worden van Zeta Reticuli.

Buitenaardse oorsprong van bloedgroepen


Met betrekking tot het hele Meyer's Jung-systeem zal ik elk onderdeel en het ras waaruit ze zijn afgeleid uitleggen, waardoor je een algemeen beeld krijgt van iemands neurologische profiel, puur op basis van bloedgroep, wat ik al geruime tijd doe maar hield het tot voor kort voor mezelf. De Blood Wars zijn echt en de Satanic Dragons vormen een serieuze bedreiging, niet alleen voor de mensheid, maar ook voor andere Draco en zichzelf. Waar je getuige van bent geweest met de Epstein-zaak, weet ik en leg ik al jaren uit. Er stond geschreven dat de 'Goden' elkaar in het einde der tijden zouden vernietigen, en dat is wat je ziet gebeuren. Goede en Kwade Draken kunnen niet naast elkaar bestaan, ze zullen elkaar vernietigen, puur op basis van de erkenning dat ze niet naast elkaar kunnen bestaan. De een probeert de mensheid te onderwijzen en te leiden, terwijl de ander hen tot slaaf maakt en vernietigt. ER KAN SLECHTS ÉÉN ZIJN.~

Dit is slechts een voorproefje van wat komen gaat. Voor degenen die zich hier niet van bewust zijn, heb ik de hele neuropathie en bloedgroepen geïsoleerd van de specifieke rassen waarvan we zijn afgeleid, dus laten we beginnen met bloedgroepen.


O- zijn Draco
A- zijn Draco
B- zijn Sirian Draco-hybriden
O+ zijn Simian
A+ Pleiadisch / Honds
B+ Siriaans / Katachtig


Houd in gedachten dat er hybriden zijn van al deze typen en het is meer dan mogelijk om het bloed van de ene en de genetica van de andere te bezitten op basis van hybridisatie. Het vinden van Pleiadiërs met Siriaans bloed en vice versa zou zeldzaam zijn.

De A-type twee is van de Draco en was waarschijnlijk de Royal White Draco die velen kennen, en waren de hogere kaste in hun samenleving en waren de militaire generaals en hoofdwetenschappers / technologen.
De meerderheid van de mensheid bezit het type één A+ Pleiadische type omdat het zich volledig vermengt met de Sirius zonder enige vorm van problemen, in tegenstelling tot de Draco met de RH-incompatibiliteit.
Er zijn drie O-typen. Twee waren de originele Ape / Chimp-sjabloon die werd gebruikt toen ze voor het eerst de mensheid creëerden. Het sjabloon van de chimpansee zorgde voor compatibiliteit met de Pleiadische bloedgroepen, terwijl de gorilla compatibiliteit bood voor de Sirische bloedgroepen. De derde O- is het originele Seraphim / Igigi / Draco type en O-. Er is maar één B+ type. B- zijn Sirische / Draco-hybridenschepping van zowel Adam als Eva en de toevoeging van het A1+ type Adamic (Pleaidian) en het B+ Sirische type van Eva en nieuwere menselijke 2.0 hybriden die ongeveer 275.000 jaar geleden de eerste beschaafde mensen en de Denisovans werden, waarvan hun stammen in Afrika nog steeds bestaan daar, bekend als de Dinka- en de Nama-stammen van de A Haplogroep. B Haplogroep was Seth en C was van Kaïn. 75.000 jaar geleden vond de Draco-invasie plaats tijdens het huwelijk van Marduk en leidde tot de creatie van de RH-Cromagnon / Nephilim Draco-hybriden die bekend staan ​​als de Atlantiërs. Die waren allemaal O+/- en een paar zeldzame A+/-, er waren geen B-types in de Atlantiërs. Dit kwam van Jacob, de vader van de 12 stammen van Israël die de vader werd van het B-type en leidde tot de AB-stam van Dan, de enige AB-stam op aarde afgezien van Merovingers van Yeshua's / Mary's (Magdalene Blood Line ). Dus alsjeblieft, de volgende keer dat iemand vraagt, hoe mensen zijn gemaakt en waar elk type vandaan komt, nu weet je het en kun je iemand dit bericht gewoon laten zien. Het is zowel historisch als genetisch accuraat. RH-bloed bestaat NERGENS IN DE NATUUR, NATUURLIJK, OOIT EN HET RESULTAAT VAN GENVERWIJDERING VEROORZAAKT DOOR GEBREK AAN ZONLICHT ZOALS BIJNA ELK DRACO-GEN. ~ 1. Migratie 1: uit Lyra. "22 miljoen jaar geleden koloniseerden de eerste mensachtige beschavingen Vega, dat al werd bewoond door mensachtigen en Apex. Lyraanse ontdekkingsreizigers verhuisden naar Sirius en Orion; anderen kwamen naar de aarde en van de aarde trokken verder naar de Pleiaden. Migratie 2: Veganisten koloniseerden Altair, Centuri, Sirius (thuiswoord van Nibirans) en Orion; Gevochten ringnevel Dracos "De oorspronkelijke mensachtige bevolking van Vega creëerde nederzettingen op werelden in Altair, Centauri, Sirius en Orion. Sommigen kwamen naar de aarde. Tijdens het verkennen van de Ringnevel kwamen ze hagedisachtige rassen tegen die het territorium voor zichzelf opeisten. Dit is waar Galactische oorlogen uitbraken. Migratie 3: Apex-oppervlak vernietigd, overlevende Lyrans-straling verpestte reproductie voor hen. Ze overleefden onder de grond voor millennia, werden Zeta Reticuli Grays "Nucleaire oorlog op Apex vernietigde een groot deel van het oppervlak en dwong de inwoners duizenden jaren ondergronds te leven. De straling beschadigde ook hun reproductieve capaciteiten, waardoor ze gedwongen werden klonen te gebruiken als een manier om te overleven als soort.

De Apexians zouden de Grijzen worden van Zeta Reticuli.

Onze bloedgroepen in beeld


Buitenaardse oorsprong van bloedgroepen Met betrekking tot het hele Meyer's Jung-systeem, zal ik elk onderdeel uitleggen en het ras waaruit ze zijn afgeleid, waardoor je een algemeen idee krijgt van iemands neurologische profiel, puur op basis van bloedgroep, wat ik ben geweest al geruime tijd aan het doen, maar hield het tot voor kort voor mezelf. De Blood Wars zijn echt en de Satanic Dragons vormen een serieuze bedreiging, niet alleen voor de mensheid, maar ook voor andere Draco en zichzelf. Waar je getuige van bent geweest met de Epstein-zaak, weet ik en leg ik al jaren uit. Er stond geschreven dat de 'Goden' elkaar zouden vernietigen in het einde der tijden, en dat is wat je ziet gebeuren. Goede en Kwade Draken kunnen niet naast elkaar bestaan, ze zullen elkaar vernietigen, puur op basis van de erkenning dat ze niet naast elkaar kunnen bestaan. De een probeert de mensheid te onderwijzen en te leiden, terwijl de ander hen tot slaaf maakt en vernietigt. ER KAN SLECHTS ÉÉN ZIJN.~ Dit is slechts een voorproefje van wat komen gaat. Voor degenen die zich hier niet van bewust zijn, heb ik de hele neuropathie en bloedgroepen geïsoleerd van de specifieke rassen waarvan we zijn afgeleid, dus laten we beginnen met bloedgroepen. O- zijn Draco A- zijn Draco B- zijn Sirian Draco-hybriden O+ zijn Simian A+ Pleiadian / Canine B+ Sirian / Feline Houd in gedachten, er zijn hybriden van al deze typen en het is meer dan mogelijk om het bloed van één en de genetica te bezitten van een ander op basis van hybridisatie. Het vinden van Pleiadiërs met Siriaans bloed en vice versa zou zeldzaam zijn. De A-type twee is van de Draco en was waarschijnlijk de Royal White Draco die velen kennen, en waren de hogere kaste in hun samenleving en waren de militaire generaals en hoofdwetenschappers / technologen. De meerderheid van de mensheid bezit het type één A+ Pleiadische type omdat het zich volledig vermengt met de Sirius zonder enige vorm van problemen, in tegenstelling tot de Draco met de RH-incompatibiliteit. Er zijn drie O-typen. Twee waren de originele Ape / Chimp-sjabloon die werd gebruikt toen ze voor het eerst de mensheid creëerden. Het sjabloon van de chimpansee zorgde voor compatibiliteit met de Pleiadische bloedgroepen, terwijl de gorilla compatibiliteit bood voor de Sirische bloedgroepen. De derde O- is het originele Seraphim / Igigi / Draco type en O-. Er is maar één B+ type. B- zijn Sirian / Draco-hybriden of Cat Dragons als je dat liever hebt. Als je O+ en wit bent, ben je Pleiadisch, terwijl als je zwart bent, en O+, je Siriaans bent. De O+ betekent gewoon dat je meer Simian-neuropathie hebt dan Cat of Dog-neuropathie.

AB- Type AB- GRAIL LIJN. JULLIE BENT DE VERLOSDERS, HET BLOED VAN ISSA (JEZUS CHRISTUS, DE ECHTE) JULLIE BENT DE PERFECTE EVENWICHT TUSSEN WETEN EN LIEFHEBBEN EN JULLIE ZIJN DEGENEN IK WAS GEZONDEN OM TE VERTELLEN OVER WIE EN WAT JE WERKELIJK BENT. DE KENNIS EN WIJSHEID VAN DE AETHER STROOMT DOOR JE GEEST EN CHRISTUS-BEWUSTZIJN IS EERSTE NATUUR VOOR JOU IN EEN WERELD DIE BLIND IS, JE ZIET ALLES EN BLIJFT VAAK ZONDER DE KRACHT OM DE DINGEN TE VERANDEREN DIE NIET GOED ZIJN. WANNEER JE ANDEREN SPREEKT LUISTERT EN BENT VAAK DE MEEST CHARISMATISCHE MENSEN OP AARDE. JE GROOTSTE VALKUIL IS WETEN WIE EN WAT JE BENT EN UIT DE GENADE VALLEN DOOR EEN PAD TE KIEZEN WAARVAN JE WEET DAT JE NOOIT MOETEN NEMEN. SPREEKT DE WAARHEID EN VOLG HET PAD WAAR JE VOOR BESTEMD WAS OF WORD EEN VALSE PROFEET EN BRENG JE EIGEN VERNIETIGING TEGEN. JE HEBT DE ESSENTIE VAN AARDE, VUUR, WIND EN WATER ONTGRENDELD, OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DE AETHER / LICHT BINNENIN EN WORDEN DE EENOGIGE KONINGEN. VIND EN BESCHERM DE MENSEN IN UW GEMEENSCHAP DIE A- EN AB- ZIJN, OMDAT IK U 100% ZEKER KAN VERTELLEN, DE SATANISCHE ELITE ZAL HUN EIGEN DODEN OM CONTROLE TE KRIJGEN, EN DE CONCURRENTIE HAAT ZOALS IK ZELF DIE ALLES OVER DE WAARHEID BLIJKEN HEBBEN JE GEWEIGERD EN ZULLEN ALLES DOEN IN HUN KRACHT OM HEN TE VERNIETIGEN/DISCREDITEREN ALS ZE NIET GEKOCHT OF GECONTROLEERD KUNNEN WORDEN. Van Jacob kwam het B-type en vormde de AB-stam van Dan, de enige AB-stam op aarde naast Merovingers van Yeshua's / Mary's (Magdalene Blood Line). AB+ DE AB+ WEES ZEER VOORZICHTIG OMDAT JE BLOEDLIJN BIJNA DE OPGESLAGEN STAAT HEEFT BEREIKT EN ZE ZULLEN ALLES DOEN OM TE VOORKOMEN DAT EEN AB+ MET DE RH-S KWEEKT. DRIE HAZEN, DIE DRIE OREN DELEN, MAAR ELK HEEFT SLECHTS TWEE. WANNEER DE DRIE EEN WORDEN, ZAL HET SMALLE PAD NAAR HET KONINKRIJK DER HEMELEN OPENEN. + Bloedgroepen VOOR IEDEREEN DIE DEZE EXACTE BLOEDTYPES OP DE POSITIEF DELEN, HET VERHAAL IS PRECIES HETZELFDE, MAAR OMDAT JE VAN AARDE BENT, HEB JE ALS LEIDERS GEWACHT OP DE NEGS VANWEGE HUN KENNIS. ZE ZIJN HIER VOORDAT OF WERDEN ALLEEN VOOR DE LAATSTE OORLOG UIT DE HOOGSTE AFMETINGEN VERZONDEN. JULLIE BENT DEGENEN DIE DE AARDE IN ZIJN 4D 5D STAAT ZULLEN ERVAREN. ER ZIJN VEEL VAN ONS DIE NIET TOT UW WERELD BEHOREN. WIJ WERDEN ALS TROJAANSE PAARDEN GESTUURD OM DE CULTUUR VAN SATURNUS BLOOT TE STELLEN EN JE GEEST TERUG TE BRENGEN WAAR ZE MOETEN ZIJN OM DE VERSCHUIVING TERUG IN 4D/5D-BEWUSTZIJN TE OVERLEVEN, DAT IS DE WAAROM DEGENEN DIE VOOR DEZE WERELD LEVEN MET HET VERDER ZULLEN ZIJN. JOUW MATERILE WERELD IS NIET ECHT EN DEZE WERELD IS GEMAAKT OM WEZENS TE GROEIEN DIE IN EVENWICHT KUNNEN WORDEN EN IN STAAT OM TE GROEIEN TOT DE HOOGSTE DIMENSIONALE WEZENS VANAF HET KRAS OMDAT JE EEN GEBROKEN LADDER NIET KUNT BLIMMEN. NADAT ONS DOEL IS VERWEZENLIJKT, ZULLEN WIJ U VERLATEN NA HET OORDEEL.

Blood Type and Alien Heritage 14 juni 2020 von Awakened-UK

In deze video praat Laura Eisenhower met waarnemers Jermaine Ch@vis en Scott S@voy over ET-rassen, bloedgroepen en openbaarmaking. Covid 19 & Blood Type News Week en de Telegraph hebben gerapporteerd over een onderzoek waaruit bleek dat mensen met bloedgroep A het meest werden getroffen door Covid 19, terwijl de bloedgroep van het O-type minder werd getroffen.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/people-blood-type-likely-suffer-severe-coronavirus-symptoms/


https://www.webmd.com/lung/news/20200320/blood-type-may-affect-covid19-risk-study


Hier is een link naar het onderzoek:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.31.20114991v1.full.pdf+html


Deze link met een bloedgroep kan een verder bewijs zijn dat het Covid 19-virus een door de mens gemaakt biologisch wapen was dat gericht was op specifieke groepen mensen. Alien Origins of Blood Groups Alb£rt Fr£ud's Research A+ is Pleiadian en Canine werd gemengd met chimpansees = RH+ B+ Siriaan, Katachtige persoonlijkheid B- Sirian en Draco Hybride O+ Simian, Dragon 0- Dragon Draco hybride AB Zeda (Sirian en Pleiadian mix ) 22 bloedgroepen O Type O-

U BENT DE VERNIETIGERS OF DE BOUWERS, LETTERLIJK. JE LOOPT HET PAD VAN VERNIETIGING VOOR GOED OF KWAAD. U BENT DE RECHTVAARDIGEN OF DE SLAGERS. ALLES BESTAAT IN DUALITEIT WEET DIT. . ALS JE NU OP AARDE BENT, KOMT JE VOOR EEN REDEN EN DAT IS OM EEN KANT TE KIEZEN VOOR DE LAATSTE SLAG, EN CULT OF SATURN WEET, DAT IS WAAROM ZE JE MASSA AANWERVEN ALS MIDDELEN, MILITAIRE MANNEN, VRIJMASSONS, ENZ. TIJDENS DE AFTERMATH BOUW JIJ DEZE WERELD VANAF DE GROND OP. JIJ BENT DE GOUDEN TRILLING EN DE ESSENTIE VAN VUUR. A- Type A- GRAIL LINE JE BENT EEN INTELLECTUELE ELITE DIE BIJ DE WERELD MOEST ZITTEN EN KIJKEN TERWIJL DE WERELD TE SLUITEN IS EN MET DE DAG BOZEDER WORDT, MAAR JE BENT NIET DE NATUURLIJKE STRIJDERS DIE STRIJD TENZIJ HET EEN HOFKAMER IS. JULLIE BENT OOK DE LEUGENAARS EN DE PHONIES DIE HEBBEN GEHAKT WAT JE HEBT GENAaid, EN ZAL EEN ZWARE PRIJS BETAALEN EN WAARSCHIJNLIJK REEDS ALS JE BESLIST OM OP HET WEG VAN HET LICHT TE BLIJVEN. IN VEEL GEVALLEN BEZIT JE ALLE ANTWOORDEN ZONDER DE ONDERSTEUNING VAN DE O'S, MAAR WEET DAT DE B'S WAARSCHIJNLIJK EEN SCHEIDSRECHTERS ZULLEN ZULLEN WORDEN LANG GENOEG OM TE BESEFFEN DAT MEEST VAAK, JE GROOTSTE VIJAND, JE STERKSTE Bondgenoot IS, EN GEEN VAN JE ER REALISEERT HET , WEGENS DE INTERFERENTIE VAN DE CULT VAN SATURNUS. VIND EN BESCHERM DE MENSEN IN UW GEMEENSCHAP DIE A- EN AB- ZIJN, OMDAT IK U 100% ZEKER KAN VERTELLEN, DE SATANISCHE ELITE ZAL HUN EIGEN DODEN OM CONTROLE TE KRIJGEN, EN DE CONCURRENTIE HAAT ZOALS IK ZELF DIE ALLES OVER DE WAARHEID BLIJKEN HEBBEN JE GEWEIGERD EN ZULLEN ALLES DOEN IN HUN KRACHT OM HEN TE VERNIETIGEN/DISCREDITEREN ALS ZE NIET GEKOCHT OF GECONTROLEERD KUNNEN WORDEN. B- Type B- DE HEALERS JULLIE ZIJN DEGENEN DIE DE STUKKEN VAN DEZE VERNIETIGDE WERELD PROBEREN OP TE HALEN EN ELKE DAG OM HET TE KIJKEN. JE KENT MEER DAN IEDEREEN DIE DEZE WERELD NODIG HEEFT EN DE VERNIETIGING VAN ONZE NATUURLIJKE OMGEVING MOET EEN EINDE MAKEN OM DE HEILIGHEID VAN ALLE LEVEN TE BEHOUDEN. JIJ BENT DE SPIRITUELE LEIDERS EN MASTERS IN KUNST, MUZIEK, GENEESKUNDE. HET IS TIJD VOOR OM JE O-BROERS EN ZUSSEN TE VINDEN OM U TE HELPEN EEN EINDE TE MAKEN AAN DE PROBLEMEN, ZODAT DE AS U DE PLANNEN VOOR DE NIEUWE AARDE GEEFT EN TERWIJL U DE PLANEET HEEFT, ZULLEN DE Os EEN NIEUWE BOUWEN DIE SAMEN BESTAAT MET NATUUR. JIJ BENT DE ESSENTIE VAN WATER.


Peter Borgers zegt dat naast de DNA strengen we 'zwevend DNA' hebben. Ook wel 'rommel DNA' genoemd. In zijn interview met de 'blauwe tijger' licht hij dat toe.https://www.fallenangels-ckquarterman.com/scientists-find-evidence-of-rahab-lucifers-home-planet/

https://afrikhepri.org/nl/het-dhenoch-pdf-boek/

https://en.wikipedia.org/wiki/Chimera_(genetics)


https://academic.oup.com/bmb/article-abstract/15/2/134/275006?redirectedFrom=PDF


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Atlantis:_The_Antediluvian_World


Antediluviaans


De term antediluviaans werd tot ver in de 19e eeuw in de natuurwetenschap gebruikt en bleef in de populaire verbeelding hangen ondanks steeds gedetailleerdere stratigrafie die het verleden van de aarde in kaart bracht, en werd vaak gebruikt voor de Pleistoceen-periode, waar mensen naast de nu uitgestorven megafauna bestonden.

Wat is de betekenis van antediluviaan?

https://www.ensie.nl/betekenis/antediluviaans