Vertaal deze pagina naar:

OVER JEZUS

20-08-2022

Isis om de scepter te verscheuren bij Amon-Ra mengde het speeksel van de god met de aarde en creëerde een slang. Jezus mengde speeksel met de grond om een blinde man zijn zicht terug te geven!

De vader van Maria Boeto derde vrouw van Herodes de Grote en moeder van Jezus was Simon Boeto, priester in Alexandrië van Egypte. Herodes, nadat ze de samenzwering ontdekte om hem te doden met zijn vrouw Maria en zijn neef Theuda betrokken, vluchtten ze recht naar Egypte, waar Jezus alle Egyptische rituelen leerde van grootvader Simon!

De god van Jezus was de zon, Aton, de yam staat voor de zonneschijf!

Het heeft geen zin dat je boos wordt op degene die de misleiding onthult lieve gelovigen, word boos in plaats daarvan op degene die ze voor de macht heeft gemaakt: het Vaticaan!

LIVE video van 18-08-2022


Wij Nederlanders verstaan weinig van het Italiaans, echter hiermee kunt U zelf vaststellen dat Alessandro de Angelis veel moeite doet om de Waarheid naar buiten te krijgen.

Alessandro de Angelis ontdekte dat Jezus de laatste zoon was van Herodes de Grote


Alessandro de Angelis schreef:


Jezus was een therapeut die afstamde van Egyptische, Pontische, Seleucidische en Perzische koningen die egalitaire samenlevingen wilden creëren zoals die in de Vinca-cultuur van het Oude Europa, maar dit contrasteerde de opkomende macht van een tegenmachtdo kwamen uit de edele families van de zwarte aristocratie verborgen achter het Vaticaan en op de top der macht!

Maria de vrouw, de neef van Jozef de koning, Maria Magdalena dochter van een neef van Jezus, Peter de zoon van een neef van Jezus, Paulus van Tarsus kleinzoon van Jezus en alsof er niets is gebeurd. Als het hier eindigde, kom ik erachter wat er gebeurt in het proces onder Pilatus, hoe Jezus werd gered van de kruisiging en hoe hij in 49 de aanstichter was van een opstand tegen keizer Claudius in Rome, hoe hij stierf in 68 tijdens de eerste Joodse oorlog en ik vind drie pagina's van zijn echte toespraak en er beweegt niets.

Ik ga naar de bijbelse patriarchen en ik ontdek dat Mozes de broer was van farao Achnaton, Isaac zoon van Thoetmosis III, Joseph vader van farao Amenhotep III, de bronnen dat de Hyksos Jeruzalem bouwden en er gebeurt niets ondanks duizenden onderzoekers die eeuwenlang hebben geprobeerd.

Geblokkeerd door Egyptologische groepen als ik historisch bewijs voor iedereen breng, maar daar houdt het niet op. Ik onthul de identiteit van Jahweh nadat ze probeerden hem voor een buitenaards wezen door te laten gaan en allemaal hun mond te houden, zijn verhaal, zijn zoon, hoe hij werd vermoord en het is een samenzwering van stilte. Is het hier? Nee. Ik onthul alles over de strijd tussen de Heer en de aartsengelen tegen zijn antagonist Alulim, de eerste koning van de Sumerische koninklijke lijst, ook bekend als de Adam van de bijbel, de identiteit van de Heer in Enlil, van de 4 aartsengelen in drie van zijn zonen en een kleinzoon, zoals Adam, ook bekend als Lucifer in het late christendom, werd gearresteerd en de aanklachten waarvan hij werd beschuldigd, aangezien deze personages Kurgan waren, incestueuze oorlogszuchtige moordenaars vergoddelijkt na de val van komeet Burckle en alleen oorverdovende stilte over deze historische ontdekkingen.


Het is voorbij?


Nee!


Ik kom erachter hoe Cam, zoon van Noe / Ziusudra, tiende koning van de Sumerische koninklijke lijst, naar Egypte ging en hoe de Egyptische goden bekend als Osiris, Seth, Horus, Anubis enz. uit zijn familie werden geboren. en alles is stil. Dit alles om maar één reden: ik heb het over bankbeslag en de oplichting met schuldengeld!

Als Einstein de wetenschap op zijn kop zette met zijn wetenschappelijke ontdekkingen, zette ondergetekende de geschiedenis op zijn kop met zijn historische ontdekkingen.

Bedankt allemaal voor jullie onverschilligheid!

Ze hebben gelijk dat ze hun project voortzetten, je verdient niets!

Alessandro de AngelisDit zijn de 9 boeken geschreven van 2019 tot 2022 met alle historische ontdekkingen:• CODEX JHWH

• Jahweh's familie

• 666 de val van de opstandige engelen en het merkteken van het beest

• Lucifer de Sumerische koning verraden door de Heer

• De koning der koningen

• Tweeling

• Yeshua de laatste zoon van Herodes

• De Sicaric

• Mozes, de broer van farao AchnatonDank aan degenen die ze hebben gelezen en ons helpen.

Het christendom komt uit Egypte


De eerste wederopstanding waarvan we sporen hebben gedocumenteerd is die van Osirid, wiens lichaam in 13 delen door zijn broer Seth in stukken werd gesneden omdat Osirid dronken seks had met Neftis' vrouw.

Isides transformeerde in een havik en samen met zijn zoon Horus, niet voordat hij duidelijk zijn tante Neftis kreeg, vond hij 12 lichaamsdelen van Osirides die hem weer tot leven brachten nadat hij ze weer in elkaar had gezet.

En het ontbrekende deel 13?

Ze konden het niet herstellen omdat het werd opgeslokt door oxyhyrncus, een grote vis uit de Nijl.

De mijter van de paus vertegenwoordigt de vis uit de Nijl die Osiris' schuld inslikt!

Zelfs de Babylonische god Oannes, half man en half vis, had een vis als hoofddeksel.

Oannes was Enki, vader van Adam, uit wiens geslachtsgemeenschap wij komen tot Noach vader van Cam, vergodd in Egypte in de god Amon, op zijn beurt vader van Osirid, Neftis, Seth en Iside.

In de boeken CODEX YHWH en The Family of Yahweh onthullen we identiteit en geschiedenis van alle Egyptische goden en van Yahweh, god van de Israëlieten die de vrijmetselaar en goeroe van aliens in de bijbel probeerde te transformeren in een alien om het Fabia-project voort t noch over eugenetica samen met andere vrijmetselaars!


VRIJMETSELAARS OP DE RAND VAN EEN ZENUWINZINKING!


Buitenaardse interventie en door Fabian gefinancierde ontvoering om eugenetica (rasverbetering) te promoten en kinderontvoeringen te verhullen!

Fabian Society en eugenetica: zij zijn de financiers van de vrijmetselaars die de hoax van de mens gecreëerd door buitenaardse wezens met genetische manipulatie hebben gecreëerd en honderdduizenden mensen zijn in het netwerk van deze desinformanten van het regime gevallen!

Ik onthulde de identiteit van Jahweh en van alle elohim van de bijbel, menselijke wezens, moorddadige kurgan, incestueuze oorlogsstokers, vergoddelijkt om religies op te bouwen. Vandaag proberen ze hen voor te doen als buitenaardse wezens om hun smerige project uit te voeren!

Zeg me dat ze voor me moeten komen in een openbare confrontatie als ze de ballen hebben. Ze hebben zichzelf altijd ontkend!

Vrijmetselaars, jullie zijn dienaren van de Hyksos en jullie hebben de afstammelingen van de Grote Bouwers verraden, ik heb jullie masker afgedaan, jullie hebben zelfs ontvoeringen uitgevonden om de ontvoeringen van kinderen te verhullen!

Wat is de Fabian Society? Wat schuilt er achter dit thema dat te lang door het publiek wordt genegeerd? Een korte reis door globalistische propaganda, eugenetica en mythe van het rijk in een van de meest gewortelde organisaties in de wereldinstellingen.

Fabian Society - De organisatie die de Europese samenlevingen op vermeende socialistische hervormings bases herinrichting door manipulatie en verborgen politieke infiltratie gedreven door globalistische media propaganda" door Francesco Mastrobattista, gecureerd door Eugenio Micc oli voor Millimeter Zero Editions

De Fabian Society gaat door met eugenetica. Rockefeller heeft films en schrijvers gefinancierd die de buitenaardse gentechniek menselijke geboorte hoax doorvoeren om de onwetende bevolking te conditioneren aan eugenetica, geen wonder wie de paleoastronautische hoax duwt het zijn allemaal vrijmetselaars!

In het boek 666 de val van de rebelse engelen en het teken van het beest vind je het hele waargebeurde verhaal. De originele Amharische tekst van Enoch in de oude Ethiopische taal spreekt niet over reuzen maar over zeer lange mannen de kurgan.

Je vindt alles in de boeken van CODEX YHWH tetralogie, vooral in het boek Lucifer de Sumerische koning verraden door de Heer.

Of je het nu leuk vindt of niet, de officiële geschiedenis van de macht is ingestort!

Bron: Alessandro de Angelis

Te volgen op Facebook ► https://www.facebook.com/alessandro.deangelis.31521


Een volger van Alessandro de Angelis schreef:


Helaas, ook al liggen veel waarheden en leugens voor ieders ogen, verandert er niets!

Dit ding maakt me soms gek.

Dan raap ik mezelf op en ga mijn weg.

Maar het is moeilijk...Mijn boodschap voor nu:


De bovenstaande vier regels  had ik zelf kunnen schrijven.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)