Vertaal deze pagina naar:

OVER DUISTERE KRACHTEN

10-06-2023

Weleens van archonten of negatieve entiteiten gehoord? Ze worden ook wel meelifters genoemd!


Geschreven door:

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Op de een of andere manier werken er duistere krachten door ons heen, ik merk het ook iedere keer weer in de groepen. Eerst in Echt (Limburg) en nu ook laatst weer in Leersum.

Soms zijn er mensen (wezens) die verkeerde bedoelingen hebben (rotte appels), of andere overtuigingen hebben waardoor er een afsplitsing ontstaat in een groep.


Wat ik ook even wil aanhalen is het volgende:

Door het gebruik van cannabis worden poorten in ons opengezet voor archonten (negatieve entiteiten) die negatieve krachten en gedachten kunnen laten doorwerken in ons en door ons.

Door het wezen (de mens) zelf heen kunnen archonten soms een enorme schade aanrichten door bepaalde ingevingen (gedachtes die via archonten binnenkomen) hardop uit te spreken. Wanneer we dat stuk gaan begrijpen kunnen we alert zijn en blijven op bepaalde signalen die gehoord, gezien, gevoeld en zelfs geroken kunnen worden.


Familie vloeken en ons eigen karma

Soms kunnen ook vorige levens van ons, familie vloeken en ons eigen karma een rol spelen, waarom er soms een hele andere of onverwachte wind gaat waaien. Waardoor ineens een hele andere situatie en rolverdeling ontstaat, Alles is mogelijk, sluit daarom niets uit wanneer je soms iets meemaakt waar je (nog) geen vinger op kunt leggen.

Mijn boodschap

Ik ga verder op mijn pad en doe dagelijks wat goed voelt en voer uit wat ik te doen heb op dit moment, Ik voer uit wat ik doorkrijg van 'Boven' en begin elke dag bij prioriteit nr. 1 en werk dan vervolgens mijn lijstje af, totdat ik het lijstje af heb of te moe ben geworden om mij nog langer te kunnen concentreren.

En wanneer ik het zat ben ga ik naar de Moestuin...

En soms is het tijd om naar bed te gaan...

De volgende dag stel ik opnieuw mijn prio-lijstje samen van 'to do's'.

Soms als ik wakker word de volgende morgen heb ik bepaalde onderwerpen die ik wil gaan aansnijden of waar ik mij verder in wil gaan verdiepen. Dat ga ik dan ook meestal doen, mits er iets anders mijn pad doorkruist om aandacht te geven, wat op dat moment een hogere prio heeft.

En wanneer iets niet goed voelt voor mij laat ik het los of ik zet het in het Licht der Waarheid, zoals die is volgens mijn eigen perceptie of wat ik door mijn onderzoek te weten ben gekomen.

Zo doe ik dat zelf al langere tijd...


Ben nu bezig met een belangrijk artikel te schrijven voor De Nieuwe Media, mijn eigen Waarheidskrant.

Is later op de dag te lezen op de onderstaande website.

https://www.de-nieuwe-media.nl/


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wil je mij volgen op Telegram?


Klik dan op de onderstaande link:

https://t.me/+Zby_tbLIqbo2ZmM0