Vertaal deze pagina naar:

OVER DE SPIRITUELE REIS VAN SANDRA LANGEN

14-07-2022

Waarom Sandra stopte met haar zeer succesvolle financiële bedrijf


Sandra liet een familieopstelling maken na het overlijden van haar moeder.

Sandra Langen heeft een hele moeilijke maar uiteindelijk wel hele mooie reis achter de rug, waardoor ze nu klaar is om vooral de dingen te doen die haar gelukkig maken.

Ze heeft altijd in de financiële dienstverlening gewerkt, totdat ze erachter kwam dat dit niet meer klopt voor haar. Ze is vooral veel meer dienstbaar geworden naar de aarde en dient het grotere doel, waarvan ze steeds bewuster is geworden.

Haar moeder is overleden toen ze 24 was en haar vader is in 2010 overleden. Ze stond er daarna dus letterlijk nagenoeg ''alleen'' voor. Wel heel mooi gesteund door haar man Paul, waarmee ze al bijna 30 jaar is getrouwd.

Haar spirituele reis is na het overlijden van haar moeder (waar ze een hele sterke band mee had) steeds meer gegroeid en ze neemt je mee op haar ontdekkingen. Voorheen was Sandra heel erg praktisch en feitelijk, want 1+1 = 2 en ze kwam er daarna achter dat er veel meer is in het universum. Vooral toen haar hartchakra werd geopend gebeurde er hele mooie dingen die Sandra vertelt.

Sandra noemt zichzelf een financieel expert met een spirituele oplossing. Zij geeft nu ook lezingen genaamd: Financiële systemen op weg naar de nieuwe wereld.


Ken je nog mensen met een mooi verhaal?


Of heb je zelf een heel mooi verhaal te vertellen?

Laat het hen weten via zelfwerkzaamheid@zelfwerkzaamheid.com

Mocht je waarderen wat zij doen dan wordt een donatie gewaardeerd (dat kan via onze website www.zelfwerkzaamheid.com). Zo kunnen zij deze interviews blijven maken en jou blijven inspireren. Doe uiteraard wat goed voor je voelt.

Ook het delen van deze interviews wordt enorm gewaardeerd!

Laat je meevoeren op de weg van Sandra om ''het kind'' in jezelf wakkerder te schudden...


❤️  SPIRITUEEL ONTWAKEN ❤️

Graag deel ik (Dienie Kars) deze informatie vandaag met jou.

Je kunt mij bedanken door dit artikel te delen, een T-shirt te bestellen of een donatie te doen.

Dank je wel - Ook wanneer je zelf alleen de video in de blog wilt bekijken is het mij goed.

Wanneer jij inzicht krijgt in jezelf ben ik al blij en tevreden.

Voor mij was deze video zeer herkenbaar, maar gaf het ook veel bevestiging van mijn eigen ontwakingsproces en mijn levenspad.

Fijne dag!

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)