Vertaal deze pagina naar:

OVER DE PLATTE AARDE

02-11-2022

Zodra je je realiseert dat ze (de satanische elite) altijd hebben gelogen over de vorm van de Aarde ga je het hele plaatje veel beter begrijpen!



Dit is de grootste leugen ooit!

En ook dit is agenda 2030 en hoort bij het plan.

Op de Maan landen is nog zo'n leugen en ga zo maar door.

Beweerd wordt dat men vanaf het jaar 1825 is gaan liegen.

LEUGENS die ons wereldbeeld drastisch veranderden wat een doel had, namelijk overheersing van de bevolking, De bevolking is met opzet dom gehouden, vandaar het 'onder-wijs' wat men heeft genoten.

De echte kennis werd je onthouden, we hebben veel leugens aangenomen als de waarheid.

Indoctrinatie heet dat, oftewel het hersenspoelen van de bevolking. 

Lees hieronder de motivatie van Kitty Basten om het boek "De Platte Aarde" te kopen.


Vind het fascinerend, en plat of rond, we zullen er toch iets van moeten maken. Dat in elk geval, vind gewoon alles boeiend, nieuwsgierig of er nog meer in staat dan dat ik al weet.

Kitty Basten schreef voorts:

Als kind zei ik altijd hoe het mogelijk was dat de aarde rond kon zijn want als je naar de wereldbol kijkt en je zou daarop lopen dan val je er vanaf dus dat kan toch nooittttttt... zo dacht ik als kind en helemaal niet zo vreemd hé

Kinderen zijn vaak veel slimmer zeker de kinderen van nu, wat een wijsheid bezitten ze al wanneer ze net kunnen praten en lopen en ik geniet van al die wijsheid en neem het in mij op, je kunt werkelijk over alles praten met die 3 meiden 7, 9, 11 jaar hoe zwaarder het onderwerp hoe geweldig zij het vinden en weten zelfs veel antwoorden op levensvragen, speelt ook wel mee dat ze veel zien op TikTok dan nog is het steeds weer smullen als ze bij mij zijn en dat is bijna elke dag, wat een rijkdom is dit kan ik jullie zeggen.

Ze vroegen in de herfst vakantie Kitty kun jij niet eens voor de klas komen staan en al die bijzondere en spannende verhalen komen vertellen wanneer we geschiedenis hebben, hoe leuk is dat dan.

Ik ben iemand die in beeldspraak verteld dus uitbeeld dat vinden ze prachtig en begrijpen alles direct en die smoeltjes daarbij

Dus juffrouw Loes Janssen, het is maar dat je het weet.

Kijk als je leugens uit de wereld wilt helpen dan begin bij het begin!


Dat de aarde rond is is de grootste leugen om mee te beginnen. Leven wij onder iets wat rond lijkt? Dat zou zomaar kunnen. Wij gaan het mee maken, heb de serie gezien 'Under The Dome'. Deed mijn ogen openen, is verwijderd bij Netflix, gezien in 2017.

Toen dacht ik, dit is géén sciencefiction maar de waarheid!

Kitty is te volgen middels Facebook.

https://www.facebook.com/kitty.basten


Mijn boodschap voor nu:


Ga zelf ook onderzoek doen naar de Waarheid van ons Aardse bestaan!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wil je mij graag volgen?

Klik dan op deze link ► https://t.me/+Zby_tbLIqbo2ZmM0