Vertaal deze pagina naar:

OVER DE PIRAMIDES

03-03-2023

Kijk voordat ze dit verwijderen!


In de onderstaande video nemen ze je mee op een reis door de tijd om erachter te komen welke geheimen de piramides hebben die zelfs de geest van de grote Nikola Tesla verbijsterden, en hoe hij zo dicht bij het repliceren was om gratis energie voor de hele wereld te creëren.


In de reacties onder de video is het volgende te lezen:


"In 1992 ging ik met een reisgezelschap naar Egypte. Bij het verlaten van de grote piramide merkte een bewaker op dat mijn ogen gloeiden. Ik voelde me ook gevuld met een fijne energie door mijn hele lichaam. De bewakers lieten me (na omkoping) de piramide beklimmen. Ik kwam ongeveer 3/4 van de weg naar boven en voelde een zwaartekracht waarvan ik dacht dat die zou toenemen als ik doorging met klimmen en ervoor zorgde dat ik viel, dus ging ik terug naar beneden. De onderste stenen waren van graniet. De bovenste stenen zagen er poreus uit alsof ze als baksteen waren gegoten en er zaten toen kleine vis fossielen in. Misschien was dit van de grote vloed van Noach. We maakten een middernachtelijke rit te paard rond de piramides en die nacht leek er een blauwgroen piramidevormig dubbel spookbeeld te zijn tussen de drie piramides van Gizeh. Tesla had het misschien over dit energieveld."

"Ik denk dat de piramides misschien een energiemachine zijn geweest, dat mensen de neiging hebben om het vanuit een industrieel standpunt te bekijken als een soort machine. De grootste piramide had een gouden dop die mogelijk als geleider heeft gediend en goud verkleurt of corrodeert niet, dus het was logisch om te gebruiken. De piramide staat op leylijnen en hoe geavanceerd ze ook waren, ze wisten waarschijnlijk hoe ze energie uit de aarde konden halen en in de vergelijking konden verwerken. Ik ben hier gewoon aan het brainstormen, maar de piramides waren bekleed met graniet en graniet is paramagnetisch. Ze schilderden ze met kalksteen en kalksteen is een diamagnetisch materiaal dat samen met graniet energetisch equivalent zou zijn. De piramidevorm had als een draaikolk kunnen werken als ze Aether-energie hadden gebruikt. Vlees in de piramide wordt bewaard en de celgroei kan escaleren. Het gevoel dat ze goden waren, hebben de piramide misschien gebruikt om hun eigen DNA gemengd met ander DNA te gebruiken, net zoals klonen of een soort replicatie om mindere wezens te creëren die hen zouden kunnen dienen. Ze kunnen ook op de een of andere manier elementaire energie hebben gebruikt. Er zijn piramides over de hele wereld die niet zeker weten of ze allemaal op leylijnen staan. Goud kan elektrische en thermische energie geleiden, dus de piramide had mogelijk contact met elkaar kunnen maken als ze op één lijn stonden, wat hun kracht mogelijk heeft vergroot. Het had ook als genetisch laboratorium kunnen dienen. Het kan elektriciteit hebben geleverd aan niet alleen de directe omgeving, maar ook aan lange afstanden. Ik probeer alleen maar te bedenken waar Tesla's hoofd naartoe is gegaan."

Mijn boodschap:


Informeer jezelf met deze informatie, nu het nog kan. En steun mij als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)