Vertaal deze pagina naar:

WERNER FRAANJE OVER BIJNA DOOD ERVARINGEN EN REINCARNATIE

05-12-2023
Werner Fraanje
Werner Fraanje
Bijna dood ervaringen worden door veel mensen interessant gevonden. Het geeft veel mensen hoop dat er toch nog iets bestaat na de dood.

Werner Fraanjer vervolgt:

"Ik bestudeer deze ervaringen al een jaar of tien. En ik weet al een aantal jaren dat de hoop van die mensen terecht is. Ik zeg steeds dat de hele wereld op een ongelofelijke manier besodemieterd/voorgelogen wordt. En bijna dood ervaringen leggen samen met bijvoorbeeld het placebo effect die leugens bloot. Lastig om dit weer in een paar zinnen uit te leggen. Maar zoals ik steeds zeg is veel wat je geleerd wordt in deze wereld het tegenovergestelde van de waarheid. Er bestaat alleen een fysieke dood. je lichaam sterft, maar jij bent niet je lichaam. Jij bent een onsterfelijk wezen. Pure energie geïncarneerd in een lichaam. En energie gaat nooit verloren. Het kan alleen veranderen. Maar die energie ( puur bewustzijn) incarneert bij een geboorte in een lichaam, en die energie verlaat het lichaam weer bij de "dood" , of bij een z.g. uittreding. Reïncarnatie is bewezen aan de Universiteit van Virginia, maar daar hoor je nooit iets over omdat het Systeem waar ik het altijd over heb de wereld in handen heeft. Dus die informatie krijg je niet. En dus geloven veel mensen dit niet. Dat is hoe de wereld in elkaar zit momenteel. De grote leugen waar we hierbij mee te maken hebben is de veronderstelling dat bewustzijn een creatie van de hersenen zou zijn. Dit is de grootste leugen van de wetenschap. Als je die leugen éénmaal doorgeprikt hebt, weet je wat je werkelijk bent. 

Onsterfelijke bewustzijnsenergie..." 

Werner Fraanje is te volgen middels Facebook:

https://www.facebook.com/wfraanje1

Video (Nederlands en Engels gesproken)

URL video: https://rumble.com/v2k6mda-je-bent-onsterfelijk-bewustzijn.html

Rumble kanaal Werner Fraanje: https://rumble.com/user/wfraanje

Tip: Word lid en bekijk ook de andere video's.

Mijn boodschap voor jou: 

Voel zelf in (intunen) of deze informatie over ons Bewustzijn, onze Ziel en Reïncarnatie resoneert met jouzelf, met je eigen ervaringen en/of jouw zoektocht. 

Werner maakt al langere tijd bewustmakende video's om te gaan ontwaken. Heb in het verleden meerdere video's reeds gedeeld die vaak zijn bekeken. 

Doe je voordeel met deze informatie; of niet..., dat is ook goed.

Jij bent je eigen kapitein op jouw schip.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

NIEUWSTE BLOGS

LICHTFLITS

18-02-2024
Hoe graag je ook zou willen dat iemand anders jouw problemen oplost, jij bent en blijft de enige die innerlijke besluiten voor zichzelf kan nemen.

Mijn allerliefste hondje Tipsy is niet meer in het land der levenden - Afscheid nemen van jou op 14 februari 2023 deed mij heel veel pijn liefje, ik mis je nog steeds enorm lieve Tipsy ❤️