Vertaal deze pagina naar:

Op deze wijze wordt U voorgelogen!

07-01-2021

De inzet van acteurs. En nog zien mensen het niet. Het zijn acteurs, fotomodellen of weet ik veel wat nog meer. Zij worden betaald voor jouw uitvaart. Mijn hemel, echt, mijn hemel.

Wat is er voor nodig om jouw derde oog te openen?

Jouw pijnappelklier te activeren?

Petra Botter vervolgt:

Want het is aan jou, ja dankzij jouw blindheid, dat wij deze zin van de onzin nog steeds tot ons mogen nemen. Ik word er intussen zo moe van. In het land der blinden is eenoog koning. Waar komt deze uitdrukking vandaan? Dus activeer dat derde oog nu eens. Wees dapper. Steek je nek uit. Leg jouw hoofd op dat hakblok. Geef mij die bijl. Vertrouw je mij?

Alles staat en valt bij jouw vertrouwen in mij. Want alleen door vertrouwen maak ik die verbinding met jou. Wat je mag leren begrijpen is dat men steeds maffere acts inzet in dit circus van Jeroen Bosch.

Als men jou morgen vertelt dat je beter kunt drinken uit een rietje, dan drink jij uit een rietje. Of overtuig mij morgen maar dat je nooit zult drinken uit een rietje als De Jonge jou adviseert uit een rietje te drinken. Moeilijk he? Ik weet het. Dit hele circus dient jouw ontwakingsproces. Dat is alles.

Je kan het hele plan lezen op World Economic Forum. Ook de inzet van al die acteurs. Wij sparen inmiddels nijverig door. Wij sparen plaatjes. Mijn ouders en ik. Ik was vanmiddag eerder klaar met werken. Dus ik bracht mijn vader de sokken die ik kreeg van mijn opdrachtgever als kerstgeschenk. Wij lagen in een deuk. Want mijn vader draagt Happy socks. Nou, ik ga die maffe sokken niet dragen. Hij was er blij mee. Maar dan die plaatjes.

In Bodegraven is het Historisch genootschap Bodegraven een ludieke actie gestart in samenwerking met Jumbo. Je krijgt kosteloos een boek waarvoor je plaatjes kan sparen van vroeger. Ik kreeg een plaatje in handen van het geboortehuis van mijn moeder. Op die foto staan mijn overgrootouders en de broer van mijn opa. Ik dacht mijn moeder en tante gelukkig te maken. Door hen zo'n boek te brengen en plaatjes die zij mogen inplakken. Maar het is intussen de nieuwe hobby van mijn vader. Hij is er toch druk mee. Soms krijg ik een app van mijn moeder. ''Heb je nog plaatjes, want je vader is momenteel werkeloos''.

Vanmiddag was ik eerder klaar met werken. Ik had die sokken in mijn tas gestopt. Dus op enig moment zei ik tegen mijn manager ''oh ja, nog bedankt voor de sokken''. En ik haalde die sokken uit mijn tas. Ik lag echt in een deuk. Hij gelukkig ook. Wie stuurt er nu sokken als kerstcadeau? Dus ik gaf uitleg. Dat ik die sokken in mijn tas had gedaan omdat mijn vader Happy Socks heel leuk vindt. En omdat ik vroeg klaar was vandaag, had ik besloten die sokken nu maar even langs te brengen. Hij kon het waarderen. Mijn manager.

Gezien mijn onverwachte vrije tijd besloot ik met mijn moeder in Bodegraven boodschappen te gaan doen. Voor die plaatjes. Wij hebben zo gelachen. Ik iedereen aan mijn moeder voorstellen. Dat was niet nodig, want dat zij mijn moeder is, dat had men allang gezien. En wij zaten in mijn auto en ik zei ''mam, heb je onze buit al geteld? Want ik heb nu al lol om het gezicht van papa. Hoeveel plaatjes mag ik de komende dagen gaan plakken''.

Ja, ik heb ook boodschappen gedaan. Had ik al veertig rollen toiletpapier liggen, ik heb nu zestig rollen toiletpapier. Beter mee verlegen dan om verlegen. Alles voor die plaatjes. Toen wij de deur uitliepen vanmiddag, mijn moeder en ik om naar Bodegraven te gaan, kwam net mijn oom langs. Broer van mijn vader. Ja, voor die plaatjes. Want ook zijn vrouw is geboren in Bodegraven. Het is echt zo mooi hoe die plaatjes verbinden momenteel.

Ik was vandaag ook nog even heel boos op mijn vader. Hij en die rot TV met die crnn propaganda. Vorige week zei hij tegen mij ''ik hou van jou en van jouw plaatjes''. Vanmiddag zei ik tegen hem ''als jij dat vac-cin neemt, door die propaganda TV, dan ga ik je echt slaan. Dat meen ik pap. Want ik kan dat niet zomaar ongedaan maken. Dat vreselijke vac-cin''. Ik ging weg en mijn vader zei ''ik luister naar mijn dochter. Ik beloof het. Want ik hou van jou. En natuurlijk van die plaatjes''. Hoe plaatjes verbinden.

Maar laat woorden ook eens tot je doordringen. Want ik reik het niet voor niets aan. Dan nog even mijn papa. De enige die ik ooit verrot zal slaan is niet mijn papa. Wel zijn stupide huisarts. Die nog volop in zijn crnn ontwaking zit. Als hij het waagt mijn ouders te benaderen voor die genocide ofwel vac-cin. Dan is hij echt aan de beurt bij mij.

Hij liet mijn moeder achteruit lopen in zijn praktijk. Dus een vrouw van 82 mag achteruitlopen om haar eigen huisarts te benaderen die haar vervolgens op wacht met een mond-slap voorgebonden.

Ben je dan gestoord of niet? Dan ben je echt gestoord.

Leg je hoofd maar op mijn hakbijl.

Ik activeer jouw pijnappelklier met LIEFDE.

Dat is alles.

In liefde geschreven.

Dat is alles.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com