Vertaal deze pagina naar:

Ontdek wat ons te wachten staat als positieve buitenaardse wezens samenwerken!

24-02-2021

☆☆☆ Onze buitenaardse verbindingen ☆☆☆


Deze korte film presenteert de geschiedenis van buitenaardse interventie op aarde, en hoe concurrerende facties hebben gestreden om het lot van de mensheid.

Leer hoe de aarde een gevangenisplaneet werd onder de controle van een negatieve groep buitenaardsen en hun menselijke volmachten (ook bekend als de cabal / Deepe State) die historisch gezien armoede, ziekte en oorlog hebben veroorzaakt.

Ontdek wat ons te wachten staat als positieve buitenaardse wezens samenwerken met een Earth Alliance van internationale leiders van grote landen om onze planeet te bevrijden en een nieuw tijdperk van welvaart, vrijheid en het onderdeel worden van een Galactische Federatie inluiden.

Infolink ► https://exopolitics.org/short-film-history-of-the-extraterrestrial-agenda-the-coming-global-revolution/Reactie onder het bericht:

Ik zie geen bewijs voor buitenaardse interventie op aarde en daarmee bedoel ik film materiaal een animatie kan iedereen maken.

Antwoord:

Dat bewijs is er wel, maar dan moet je het wel weten te vinden. Maar niet in die vorm dat het iemand, die niet zoekt, zal overtuigen. Michael Salla is wel één van de meest betrouwbare wetenschappelijke bronnen met ervaring binnen eigen kring. Als je echt geïnteresseerd ben, kun je via zijn website veel te weten komen. Pas nadat de "schakelaar"omgaat van het QFS naar de nieuwe werkelijkheid, zal dergelijk materiaal niet meer tegengehouden worden en zelfs publiek gaan.

PS. In het filmpje kwam een kort shotje voor van Valiant Thor, een man van Venus, welke een aantal jaren in het Witte Huis woonde tijdens Eisenhouwer. Hij was daar om een overeenkomst te sluiten over een vreedzame toekomst op aarde. Helaas is hij onverrichter zaken weer teruggekeerd. Hier is voldoende publiciteit over geweest. Ik heb hier zelfs een boek over gelezen.

"Stranger at the Pentagon"

https://www.amazon.com/s?k=stranger+at+the+Pentagon&i=stripbooks-intl-shipVraagje aan iedereen: Heb je weleens van NUL punt energie gehoord?


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie of een tas, klik HIER voor de webshop.