Vertaal deze pagina naar:

ONS ONTWAKINGSPROCES GAAT HARD >>

27-04-2021


Ondanks de vele mensen die nog steeds overtuigd zijn van het spuitje!

Eerder schreef iemand dat de Deep State in paniek zou zijn...

En ik schreef zelf dat het Merkteken van het Beest een beproeving zou zijn voor de Mensheid...

En ik schreef eerder dat sommige mensen beweren dat er een Mudflood komt in november 2022...

Sommige mensen beweren dat wanneer GESARA wordt uitgerold we een start kunnen gaan maken met de Humanitaire projecten over de hele wereld.

Ik laat graag verschillende visies van diverse mensen de revue passeren, zodat we de juiste keuzes kunnen gaan maken voor de Toekomst!

Daar ik (Dienie) mijn volgers graag op de hoogte houd van bepaalde informatie, geef ik graag enige openheid van gesprekken die middels het chatverkeer plaatsvinden. De 1 op 1 gesprekken achter de coulissen:


Een contact van mij (waarmee ik al enige jaren contact heb) schreef het volgende op mijn stelling: "Het Merkteken van het Beest is een beproeving voor de Mensheid".


Hier zit niks goddelijks achter Dienie... het is de hand van de globalisten en ze kondigen het ook nog eens aan... de paniek (vinden zij) is niet groot genoeg... dus plannen ze ook een cyberneticsaanval in en zeer waarschijnlijk zal dat ergens in de zomer gaan gebeuren... met als resultaat dat de halve economie zal crashen en natuurlijk zien we de geplande opmaat richting een derde wereldoorlog (ook gepland) omdat waarschijnlijk de vaccinatie bereidheid in het westen terleurstellend tegenvalt... dan doen verschillende oorlogen op wereldschaal de reductie van de mensheid de agenda bevorderen...


Ze zijn wat betreft de financiele systeem niet in paniek... die hebben ze volledig onder controle en het zal voor hun dan ook niet moeilijk om hun geplande gecentraliseerde digitale financieel systeem in te voeren... waar ze wel over inzitten is hoe de bevolking zover te krijgen zich te laten vaccineren en uiteindelijk chippen... het dient meerdere doelen... reductie wereldbevolking, transhumanisering en dat de door hun gemodificeerde mensachtige creaties (waar ze een patent op zullen hebben) een nieuw identificatie nummer zal zijn... een van de plannen is om een beperkte kernoorlog op te tuigen om de reductie van de wereldbevolking mogelijk te maken en totale afhankelijkheid... gezien we in een global cooling zitten, zal ook de opwarming van de aarde mantra weinig succesvol zijn...

Ze hebben mensen op dit moment nog niet 100% onder controle... vandaar de haast om die agenda uit te rollen... eigenlijk was het pas gepland in 2040 om het te voltooien in 2050... ze hebben het gedwongen een generatie eerder in te moeten plannen vanwege de massa ontwakening... ze hebben de mens pas voor de volle 100% onder controle als zij de mens weten te transhumaniseren, te chippen en met hun brein aan de cloud weten te hangen... dan is er geen weg meer terug voor die mensen... dat is onomkeerbaar proces en niet ongedaan te maken...


Mensen die zich laten vaccineren bevinden zich in dat onomkeerbare proces...

Voor hun is er geen weg meer terug!Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Waardeert U mijn blogs?


Mijn info? Ofwel mijn artikelen?

U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt of andere artikelen te bestellen, voorzien van een goede boodschap, zoals een hoodie, mok of een tas.

Met deze artikelen kunt U een mooie eye-opener zijn voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving.

Zodat ook zij gaan ontwaken!