Vertaal deze pagina naar:

ONS INNERLIJKE PROCES VAN ONTWAKEN EN VERGEVEN

08-02-2023

Het is belangrijk dat een ieder z´n pad doorloopt wat hij te doorlopen heeft.


Dat geldt ook voor Micha Kat...

Micha heeft een behoorlijk karmisch verleden wat zijn familiebanden betreft. Dat geldt ook voor Bart van Well. Dat geldt wellicht ook voor Neset Temirci. Ik heb gemerkt dat wanneer ik anderen wil helpen, ik vaak gestraft wordt door negatieve gevolgen en ik dan vaak een lading stront over mij heen krijg. Laatst heb ik weer zón aanval gehad, ben het nu weer redelijk te boven.

We leven in de tijd van de Openbaringen 🙏


Wat ik steeds weer merk is dat de indoctrinatie enorm is bij de bevolking!


Mijn moeder zegt vaak, ik geloof niet alles wat je zegt, omdat ze het zich absoluut niet voor kan stellen dat Prinses Diana bijvoorbeeld nog leeft en dat we niet op de Maan zijn geweest. Maar toch langzaam dringt het ook bij haar nu door dat we enorm zijn voorgelogen. Stukje bij beetje opent zij zich voor een gesprek daarover.

En we hebben allemaal fouten gemaakt en soms verkeerde keuzes gemaakt in ons leven. Ook ik. Stap voor stap mogen we dat gaan rechtzetten en om vergeving vragen. Of zelf anderen gaan vergeven voor hetgeen hij of zij ons heeft aangedaan. Het zijn grote processen in onszelf.

Weet en besef dat dat zo is...

Een video over de Maan en Neil Armstrong

Over Prinses Diana

Veel "profeten" profeteerden voor deze dag!

Diana onthult wie haar wilde vermoorden en vooral WAAROM - Hoe overleefde ze? Wie heeft haar geholpen? Waarom heeft ze zo lang gewacht om opnieuw te verschijnen? Waarom nu? Alles is met elkaar verbonden.


Alles wordt duidelijk.

Deel Q en word lid om nu ⬇️ te kijken.

https://t.me/+pNLCnZFZjPs1M2E8

Klik op de onderstaande link voor het bericht.

https://t.me/VolkWordtWakker/126070