Vertaal deze pagina naar:

Of ik al een blog had gemaakt van een bijzondere man, nee nog niet, maar nu wel.

06-01-2021

Soms ontmoet je weleens bijzondere mensen in je leven.

Zijn naam is Willibrordus van der Weide, een hele aparte voornaam en een zeer toepasselijke achternaam, Van der Weide, gezien het krantenartikel.

Willibrordus, (ik mag hem Willi noemen), is een uitvinder, een soort van Willi Wortel.

Toen ik zojuist even ging googelen kwam ik al snel enige info tegen over hem.

Het scheelt enig typwerk voor mij wanneer je dit even doorleest. Want het is niet niks wat deze Willibrordus allemaal al heeft gedaan in zijn leven, om de Aarde te verbeteren, schoner te maken en het gebruik van plantaardige grondstoffen effectiever te maken.

Info over Willibrordus ► https://oka.nl/nieuw-lid-willibrordus-van-der-weide/

Wie is Willibrordus van der Weide?


Heb contact gekregen met Willibrordus in de 2e helft van 2015.

Ik ging bij hem op bezoek in de hospice, begin 2016, nadat hij een open hart operatie achter de rug had en daarvan nog herstellende was. Direct na de operatie kreeg hij een hartstilstand en alles moest weer open. Er was een ader afgeklemd onder zijn hart. Dit is ontstaan toen zijn hart werd teruggelegd in zijn borstkast. Dit weten ze pas achteraf wanneer het niet goed gaat. Dat hij nog leeft is een Godswonder.

Deze man is een echte doe-het-zelver, een ware uitvinder, is trouwens ook overtuigd dat de Aarde vlak is. Willibrordus stuurde mij laatst info toe per Telegram waar hij nu mee bezig was.

Ik heb Willibrordus leren kennen toen hij met een speciale samenstelling bezig was van olie. Dat was ook een uitvinding. De motor van de auto, tractor of vrachtwagen zou daardoor veel minder slijten, de motor zou veel krachtiger worden, tot brandstofbesparing leiden en je zou veel minder olie hoeven te verversen. Zeer mooie en goede voordelen dus van deze miracle oil. Een bezige bij dus die Willibrordus!

Wanneer we allemaal onze handen uit de mouwen zouden steken en eens goed na zouden denken over een zelfvoorzienend bestaan zag de wereld er een stuk anders uit. Daar ben ik echt heilig van overtuigd. Daarom spreekt mij het contact met Willibrordus ook aan, omdat ik daar zelf ook al een tijd over aan het brainstormen ben. Een zelfvoorzienend bestaan opbouwen met gebruikmaking van vrije energie.

Lees de kop van het krantenartikel hieronder eens? Dan weet je eigenlijk al genoeg wat goede oplossingen kunnen zijn in de landbouw en ook voor onszelf, wat eigen gebruik betreft.

Echter lees je ook dat dit soort goede initiatieven graag worden tegengewerkt, er wordt dan niets meer verdiend door de multinationals namelijk.

Hoe ik er zelf nu in sta qua kring-loop-landbouw, zelfvoorzienend wonen en humanitaire projecten?

Kring-loop-landbouw is wellicht een zeer goede oplossing tot het moment dat de humanitaire projecten, ondersteund door GESARA van start kunnen gaan. Zowel op kleine schaal als op grote schaal.

Wel, ik vond het leuk deze blog van je te schrijven Willibrordus en hoop je binnenkort weer eens te ontmoeten, onder het genot van een lekker bakje koffie en vers slagroomgebak.

Bye for Now, Dienie ❤️


Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com