Vertaal deze pagina naar:

NOTHING CAN STOP WHAT IS COMING!

21-04-2021

Lin Wood heeft de Q BOMB voor de hele wereld laten vallen op 17 april 2021HET SPEL IS OVER:

SCHAAKMAT

NOTHING CAN STOP WHAT IS COMING!


W W G 1 W G A

Where We Go One We Go All


Iedereen die denkt dat het wel mee valt in de wereld en niet gelooft in het massale misbruik van kinderen door de democraten en hoogwaardigheidsbekleders vraag ik U:

Bekijk de video: Binnen de eerste minuut is het gelijk spot aan!


Wij zijn het verplicht aan alle kinderen!

Aan onszelf en aan God.

De openbaring is NU.

In America in the open: Halleluja".

👇


In de hand de HOLY BIBLE


LIN WOOD

Pro-Trump-advocaat Lin Wood ontving vrijdag 17 april 2021 een staande ovatie toen hij tijdens een toespraak 'Q'-gebaren maakte en de Q-Anon-samenzwering leek te koppelen aan een religieuze heropleving in de VS.

Wood, een prominente advocaat uit Georgia, sprak op de Health and Freedom Convention in Tulsa, Oklahoma. Hij vertelde de menigte dat de voormalige president Donald Trump de verkiezingen van 2020 had gewonnen en nog steeds president was.

Hij mikte ook op Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Het verzet tegen COVID-19-maatregelen op het gebied van de volksgezondheid, zoals gezichtsmaskers, was een belangrijk kenmerk van de conferentie.

Wood sprak over mensen die Satan aanbaden en zei dat "miljoenen" kinderen over de hele wereld waren verdwenen.

De samenzweringstheorie van Q-Anon stelt dat er een internationale kliek is van satanisten die kinderen ontvoeren en tot haar leden behoren prominente zakenmensen en politici.

Wood vertelde het publiek dat er een "strijd tussen goed en kwaad" was en ging verder met zijn geloof in de rol die God daarin zou spelen.

"Het zou permanent eindigen totdat de Bijbel zegt dat het zal gebeuren, want elk woord in de Bijbel is waar", zei Wood.

'Maar we maken ons klaar om door de tweede oogst te gaan. Er komt een opwekking in Amerika.' De "tweede oogst" is een verwijzing naar het bijbelse boek Openbaring, waarvan sommige christenen geloven dat het voorspelt wat er aan het einde van het woord zal gebeuren. Sommige christenen geloven dat een deel van die voorspellingen al is uitgekomen.

Wood besprak kort zijn persoonlijke leven en zijn vier echtscheidingen, waarbij hij zichzelf gekscherend vergeleek met de Hebreeuwse koning David, die negen vrouwen had, met de waardering van de menigte.

'Maar God vergaf me, want zoals ik ben gaan geloven, heeft God het gepland,' zei Wood.

"Hij plant elk detail van je leven. Hij weet hoeveel haren er op je mooie hoofd zitten. En hij gebruikt je zonden en hij gebruikt je tekortkomingen om je te onderwijzen, zodat wanneer de tijd komt dat hij er klaar voor is en je hebt geleerd - kijk uit voor deze volgende zet."

'Hij gaat je wedergeboorte in de geestenwereld en precies de persoon creëren die hij van plan was te zijn,' zei Wood terwijl hij een 'Q' tekende met zijn rechterwijsvinger.

'Daar is je Q,' zei hij, en hij trok de brief weer de lucht in. "Q!"

Het publiek applaudisseerde en sommigen begonnen te juichen in wat al snel veranderde in een staande ovatie voor Wood toen hij weer een "Q" maakte. 'Dat is Q', zei hij.

"Wat betekent die Q?"

"Geef nooit de hoop op dit land op", vervolgde Wood en ging verder met het prijzen van Trump, zeggend dat ze telefonisch hadden gesproken na de presidentsverkiezingen en beweerden dat de Republikein in november had gewonnen.

'Hij heeft het presidentschap gewonnen en hij is de persoon die wij als volk hebben uitgekozen', zei Wood. 'Donald J. Trump is nog steeds de president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij is uw president.'

(Met dank aan en vertaald door Nadia Naadje op Facebook)

Link ► https://www.facebook.com/naadje.nad.1/posts/220593159842241


TRUMP EN Q


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)