Vertaal deze pagina naar:

Nog maar weer een nieuwe blog over vaccinaties!

30-01-2021


‼️ BELANGRIJK OM DEZE BLOG TE LEZEN EN TE DELEN LIEVE MENSEN ‼️

Tip: Laat dit iedereen lezen die je kent of stuur het naar ze door, opdat dit niet het dagelijkse beeld gaat worden van het jaar 2021.

De genocide op de bevolking blijft doorgaan zolang de mensen onwetend blijven en zichzelf niet informeren. Just saying!

‼️ De Raad van Europa (let op: dit is niet de EU) heeft op 27 januari 2021 in onder meer resolutie 2361/2021 besloten dat niemand onder druk tegen zijn wil ingeënt mag worden ‼️

De 47 lidstaten worden opgeroepen om vóór vaccinatie erop te wijzen dat vaccinatie niet verplicht is en dat de niet-gevaccineerde persoon niet mag worden gediscrimineerd.

Discriminatie is uitdrukkelijk verboden, zelfs als er gezondheidsrisico's zijn of omdat iemand zich gewoon niet wil laten vaccineren. Vaccinfabrikanten worden aangemoedigd om alle informatie over de veiligheid van de vaccins te publiceren. De resolutie als geheel is niet tegen vaccinatie - het moet duidelijk zijn.

Maar het stelt normen en verplichtingen. Met de resolutie heeft de belangrijkste mensenrechtenorganisatie in Europa nu internationaalrechtelijke richtlijnen opgesteld die door de 47 lidstaten, waaronder de EU, moeten worden toegepast. Zo moet discriminatie op het werk of een reisverbod voor niet-gevaccineerde mensen worden uitgesloten.

Je kunt ernaar verwijzen in elke gerechtelijke procedure, tegen elke huismanager, elke werkgever, elke autoriteit, elke reisagent, enz.

Bron: de advocaat Holger Fischer

‼️  LUISTER EN KIJK GOED ‼️


DEZE PATRIOT BELDE GISTEREN PFIZER IN AMERICA EN KRIJGT TE HOREN DAT HET VACCINE NIET IS GOEDGEKEURD DOOR DE FDA .

TERWIJL DE NEDERLANDSE FAKE NEWS MEDIA HALVERWEGE DECEMBER 2020 HEBBEN GEPOST IN ALLE OUTLETS DAT HET IS GOEDGEKEURD .

DE JONGE EN RUTTE MOETEN VOOR HET WERELD TRIBUNAAL KOMEN IN DEN HAAG. ER GAAN MENSEN ONNODIG DOOD DOOR DIT DUIVELSE VACCIN.

Video ► https://t.me/GESARA_Nederland/73425


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com