Vertaal deze pagina naar:

Nieuwsbrief 21 juni 2021

21-06-2021


Vandaag is het de langste dag van het jaar dat het Licht is, hoera ❤️


Echter is deze dag misschien een beetje troosteloos. Vergeet echter niet hoe belangrijk het is dat er regen valt om de gewassen te laten groeien. Weides, planten, struiken, bomen, organismen en dieren hebben water nodig om te kunnen (over)leven.

Dus, ja, ik ben heel erg blij met een regenachtige dag als vandaag!

Soms krijg ik mailtjes binnen wanneer ik zelf een Nieuwsbrief ga versturen middels de mail. Wel, elke dag houd ik mijn lezers en volgers op de hoogte van het laatste nieuws middels mijn blogs en de artikelen die ik op mijn websites en platforms publiceer, wat ik overigens graag doe en ook omdat het mijn Missie is in mijn leven, de bevolking te informeren.

Dank weer voor alle donaties die ik tot heden mocht ontvangen, de diverse hulp en het aanreiken van belangrijke informatie.

Het laatste half jaar ben ik enorm druk geweest om 10 websites en platforms te bouwen en in te richten. Ik ben er nu mee klaar en plaats momenteel artikelen die in mijn ogen belangrijk zijn om te weten of om even te lezen.

Ook schrijf ik soms een blog of artikel omdat ik mijn ei even kwijt wil over bepaalde gedachtes of onderwerpen. Zoals nu deze blog.

Vanaf de lente (20 maart) ben ik bezig geweest om een Moestuin op te bouwen en in te richten met schuur, broeikas, een gezellig zitje en een stuk koude grond waarin ik vele bedjes heb gemaakt. Heb nu bijna alles klaar en heb dan ook weer tijd over voor volgende projecten of nog 'to do's' dingetjes.

Wat ik voor nu op korte termijn in de planning heb is het volgende:

• Het verzamelen van alle mailadressen om Nieuwsbrieven te versturen.

• Het schrijven van artikelen voor de talentenpagina.

• Het opstarten van nieuwe projecten.


Mijn mijmeringen


Vanmorgen in bed dacht ik aan Joost Knevel (van het Red Pill Journal) die als kind in de psychiatrie belandde. Joost Knevel is slachtoffer van ritueel en seksueel misbruik door volwassenen in Bodegraven. Daarom belandde Joost in de psychiatrie. Ik vroeg me af waarom eigenlijk al die andere kinderen ooit in de psychiatrie zijn beland. Om welke reden? Ik weet vanuit mijn eigen werkervaring dat er een afdeling bestaat in de psychiatrie speciaal voor de jeugd. Zelf werkte ik van 1984 tot en met 1993 in de psychiatrie.

Ik weet dat seksueel misbruik (en erger, satanische rituelen) veel vaker voorkomt dan men denkt.

Lees de website hieronder eens, dan ben je aardig op de hoogte.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Vaak krijgen kinderen nu het medicijn ritalin voorgeschreven, omdat ze ADHD zouden hebben. De kinderen van nu hebben meestal een I-pad in de hand en zijn daar de hele dag mee zoet. Vroeger, in mijn jeugd ging ik poldertochten maken, ging ik knikkeren, of elastieken. Ik kon mijn energie voldoende kwijt.

Door mijn contacten merk ik hoe snel mensen de keuze maken zich te laten vaccineren. Veel mensen onderzoeken niets en volgen klakkeloos op wat hen wordt opgedragen of aangereikt.

WAARSCHUWING:

HUGO DE JONGE (MENGELE PRAKTIJKEN) WIL KINDEREN VANAF 12 JAAR VACCINEREN, GELUKKIG KOMEN DE KINDERARTSEN NU IN OPSTAND!WAARSCHUW DE HELE WERELD TOT HET IS GESTOPT:

DE ENIGE REDEN VOOR HET VACCIN IS DAT DE MENS MOET SAMENSMELTEN MET ARTIFICIAL INTELLIGENCE (A.I.) OM BESTUURD TE KUNNEN WORDEN DOOR HEN DIE ZICHZELF TOT GOD HEBBEN VERHEVEN!

NIETS ANDERS, HELEMAAL NIETS!!!!!

HET BEWIJS GEEFT RUTTE ZELF:

VIDEO ► https://rumble.com/vh8mz5-de-verborgen-agenda-van-mark-rutte.htmlAfgelopen zaterdag kreeg ik de volgende mail binnen:


Beste Dienie,

Afgelopen week hebben we unaniem met het team besloten, zoals gebruikelijk weer helemaal los te gaan, omdat het onrecht de pan uit blijft rijzen, deze keer betreffende wat genoemd wordt 'jeugdzorg'.

JEUGDZORG HORROR welteverstaan.

In het afgelopen jaar hebben sinds ons bestaan als wdw bizarre hoeveelheden verhalen ontvangen, vaak anoniem uit angst voor problemen.

De maat is vol.

U dacht dat Bodegraven wat stof deed opwaaien?

We waren nog niet eens begonnen!

Bekijk a.u.b. deze belangrijke oproep en we zien graag alle reacties tegemoet.

Dit is hem:

>>>DE ZAAK JEUGDZORG HORROR DEEL 01<<<


Plannen om personeel te vervangen


Zaterdag ontving ik een mail met als onderwerp "Plannen om personeel te vervangen". Er wordt dus nu schijnbaar reeds overwogen om personeel te zoeken die niet zijn gevaccineerd, daar de mensen die nu zijn gevaccineerd zeer waarschijnlijk binnen 3 jaar dood zullen zijn.

Van die mail zal ik een extra blog maken, dus houdt mijn blog even in de gaten de komende dagen.

Vandaag kreeg ik een artikel aangereikt waarin het volgende is te lezen:

"Is deze geheime memo van een teamleider, verzonden één dag na de G7 top in Cornwall, een rechtmatig gestolen blauwdruk van de global elites? De 'FactCheckers' waren er in ieder geval razendsnel bij, om het document onderuit te halen en als vals te bestempelen."

Artikel ► https://eindtijdnieuws.com/gelekte-memo-d-d-14-juni-2021-volgende-stappen-permanente-lockdown-van-het-vk-prive-vertrouwelijk/NESARA / GESARA


De laatste update over NESARA / GESARA is te lezen op de onderstaande website.

https://www.freelifeworld.info/nesara-gesara/- KOPIEREN EN DELEN -


DEZE INFORMATIE WORDT ONZICHTBAAR GEMAAKT DOOR FACEBOOK

DE HELE PLANDEMIC IN HET KORT SAMENGEVAT EN DE OPLOSSING

DIT SCHREEF DICK VAN NIEUWKOOP (KLOKKENLUIDER)


Rockefeller ontdekte olie en begon het te verkopen als brandstof voor auto's. Hij duwde de schone alcohol als brandstof uit de markt via de drooglegging (alcoholverbod).

Vervolgens werden er miljoenen mensen ziek van de luchtvervuiling. Dus zette hij de farmaceutische industrie op om mensen te behandelen tegen de luchtvervuiling van zijn olieprodukten met nieuwe olieprodukten. (Beste businessmodel ooit).

In deze situatie zitten we vandaag nog. Onze gehele universitaire en medische wetenschap wordt tot op heden bepaald door Rockefeller olie belangen. Miljarden mensen wereldwijd zijn vergiftigd door olie, pesticiden en duizenden andere olie produkten en vinden dat allemaal zelfs helemaal normaal.

Toen die luchtvervuiling in de vorm van zwarte rook overduidelijk zichtbaar werd, ontwierpen ze een katalysator, waarmee ze de zwarte rook gingen verbranden tot onzichtbare nano rookdeeltjes.

En toen gingen de overheden zeggen: "De lucht is nog nooit zo schoon geweest". Maar daarmee werd de zaak nog erger. Want als de rookdeeltjes nog kleiner zijn dan gaan ze nog dieper het lichaam in en komen ze in al onze organen en de hersenen terecht.

En opnieuw is ook deze nanoluchtvervuiling zichtbaar geworden door een witte waas aan de horizon. Toen deze waas wereldwijd een feit was, aan het begin van de virus crisis werd besloten om de ziekenhuis protocollen te veranderen.

Plotseling werden mensen die ziek waren van nanoluchtvervuiling gediagnosticeerd als een virus besmetting. En het medisch personeel werd zo bang gemaakt voor deze besmetting dat ze niet snapten dat het gewoon de symptomen waren van vervuiling en artsen werden an mas omgekocht met grote bedragen als ze Corona als doodsoorzaak zouden opschrijven. Dus de aandacht was daarmee in een keer afgeleidt van de nanoluchtvervuiling.

De oplossing voor de elite, die haar fortuin te danken heeft aan deze vervuiling om uit deze nanoluchtvervuilings crisis te komen zonder dat ze hun macht verliezen, is om langzaam de wereldbevolking uit te dunnen. Daarom is vaccineren de oplossing.

Al 100 jaar lang geven de vervuilers een "virus" de schuld als er doden vallen door hun giffen, daarmee is het virusgeloof bij de bevolking diep geworteld en zullen ze de oplossing vaccinatie omarmen. Echter deze vaccinatie is een langzame depopulatie methode en op deze manier zullen de vervuilers hun probleem oplossen.

Als er minder mensen op aarde rondrijden, oliestoken etc. dan zal de aarde zelf de vervuiling weer kunnen verwerken. Begrijp ook dat dit alleen kan worden uitgerold als iedereen zijn mond houdt.

Dus de complete, politiek, media, alternatieve media, sociale media, volledige industrie is de mond gesnoerd hierover. Alles wat we dagelijks aan informatie voorbij zien komen zoals Trump, Pedos, de politiek en 100-den en andere spannende verhalen is om deze doofpot te overschreeuwen. Want als de massa dit weet, dan zullen ze direct overstappen op fossielvrije energie en die is er in de vorm van b.v. een GEET processor waarmee alle auto's op water kunnen lopen en we onze electriciteitsvoorziening zelf kunnen regelen.

We zullen direct overstappen op rentevrij geld waarmee we de oliedollar uitschakelen.

We zullen stoppen met draadloze techniek die onze hersenen die vol zitten met nanodeeltjes verpulverd.

We zullen direct overstappen op hennep produkten ipv plastics.

We zullen direct stoppen met het gebruik van pesticiden en andere methoden gaan gebruiken om ons voedsel te kweken.Eye-opener


Deze T-shirts verkoop ik in een shop en kunnen per stuk besteld worden in dames maten en heren maten (tot en met maat 5XL). Er zijn nog veel meer teksten te zien in de shop. Door middel van een T-shirt kunnen we een mooie eye-opener zijn voor onze familie, vrienden en omgeving.
Naar eer en geweten geschreven en gepubliceerd op 21 juni 2021.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)