Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA

23-07-2022

Het is nu 1 minuut voor 12, NESARA / GESARA zijn nu aanstaande!Rinus Verhagen schreef op 23-07-2022 het volgende bericht:


Beste Humanisten en Fondshouders,

Na jaren van wachten en zien hoe de wereld aan het ontwaken is, was het voor de mensen die zich van veel onrecht bewust waren geen gemakkelijke periode. Het wachten heeft ons wel vastberaden gemaakt om de taak op ons te nemen die nodig is om het evenwicht op Aarde weer te herstellen in alle facetten:

Mens, Dier en Natuur, Gezondheid, Liefde en Geluk zal ons erfgoed zijn.

Door de jaren heen heb ik (Rinus Verhagen) veel geleerd, dit was een weg die velen met mij hebben bewandeld, ieder op zijn eigen manier.

Dan kom je tot de conclusie hoe meer je denkt te weten, dat er nog een hele weg te gaan is in het ontdekken en op juiste waarde te traceren om de goede keuze te gaan maken voor de toekomst.

Deze toekomst is er voor iedereen die er in wil anticiperen, wat betekent dat, je dan de kans hebt om de krachten te bundelen bij vraagstukken die een enkel individu niet alleen kan oplossen.

Hier zal een saamhorigheid, geduld en onderling begrip voor noodzakelijk zijn. Dit kan alleen als we respect voor elkaar kunnen opbrengen en individuele EGO's omzetten in een gezamenlijke collectief en empathie voor elkaar. Achterdocht is dan een teken van gebrek aan rijpheid voor de weg die we moeten bewandelen.

Natuurlijk gaan er fouten gemaakt worden, dit zijn leermomenten voor ons allemaal.

Feit is dat de klus die we willen klaren groter is als een mens. Daar we allemaal van elkaar verschillen, een ieder met zijn eigen kwaliteiten is het zaak dit op elkaar af te stemmen.


Het is daarom nu de tijd om eens goed na te denken, wat kan ik bijdragen, waar word ik blij en gelukkig van, hoe kan ik het collectief ondersteunen en mijn talent en kennis delen.

De vrijgave van 6000 verborgen patenten en technieken zullen veel verandering teweeg brengen.

Los van dat feit is het zinvol om een lijst te maken wat kunnen we zelf doen, en dit later herzien als dit probleem reeds een oplossing in de 6000 patenten of technieken heeft.


Wie gaat welke verandering op welke manier meemaken, fysiek, spiritueel, hoe gaat dit samen werken in de toekomst als ons bewustzijn tot een hoger level komt.

Hoe dan ook de Matrix waar we in gevangen waren stort in een sneltreinvaart voor onze ogen in.

De kreten 'WWG1WGA' en 'The best is Yet to Come', het zijn mogelijkheden die we zelf waar moeten maken, iemand die niet wil zal geen aansluiting maken in de beleving buiten de Matrix.

De Erflast van de Cabal, hoe gaan we die ombuigen in voorspoed voor allen, denk daarbij aan alle mensen die met een Gen Bio-wapen zijn misleid.


Hoeveel mensen gaan er verdwijnen die onderdeel zijn van de Cabal, en zijn de gevaccineerde nog te helpen, want zij zitten in een echte bijna doodervaring.

De Doodervaring van het Geldsysteem en Economie hebben we redelijk snel weer onder controle.

Veel bedrijven, middel en groot, die failliet zijn gegaan, daar moeten we kijken hoe we deze ondernemers deel laten hebben in de uitvoering van de herstart van de Nieuwe Economie onder GESARA.


Dit alles vergt voorwerk, wat ik en anderen ook de afgelopen jaren heb gedaan, het plan om alles te gaan organiseren, zodat we snel los kunnen als we de mogelijkheid hebben.

Schoon Water, schone Lucht, gezond Voedsel, een woning om te wonen zijn de eerste basisbehoeften waar we aan dienen te werken.

Hoe mooi is het als je dit in eigen kleine teams kunt doen.


Leven om te genieten en niet om te overleven, betekent VRIJHEID fysiek en Spiritueel.

We gaan een prachtige uitdaging aan en leren onszelf te ontwikkelen om onze dromen waar te laten worden en voorbereid te zijn op de toekomst in het herstelde Paradijs op Aarde en ver daarbuiten.

Scheppingskracht, het kunnen creëren, dankzij het visualiseren begint altijd met een ingeving en idee wat uitgewerkt wordt door onze gaven en onze talenten wat we samen mogen delen.


Door: Rinus Verhagen