Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA is aangekondigd!

01-01-2021

💥 Nesara / Gesara angekündigt - Deep State wird Geschichte sein ‼️‼️‼️

Luister naar het onderstaande het zeer positieve audiogesprek van Alexander over GESARA.

Duits gesproken!


Tip: Kijk op de blogs hieronder om beter te begrijpen wat er nu speelt.

Blog over de ZIM ► https://www.freedom-for-all.com/l/inwisselen-van-dong-zim-dinar-etc/

Blog GESARA ► https://www.freedom-for-all.com/l/goed-nieuws-uit-duitsland/

Blog over MED BEDS ► https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/Audiogsprek van Alexander.

Update GESARA ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/


(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten, deze tekst is door google translate vertaald vanuit het Engels)


Speciale herstelde republiek via een GCR-rapport vanaf donderdag. 31 december 2020

Samengesteld door Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Journalist, Auteur, "Twenty Two Faces: inside the buitengewone leven van Jenny Hill en haar tweeëntwintig meervoudige persoonlijkheden."
Judy Opmerking: om 13.00 uur EST op woensdag. 30 december POTUS en het Ministerie van Defensie bevolen de UST om de obligatiebetalingen vrij te geven in de komende 48 uur (tot zaterdag 2 januari 2021) volgens onze militaire Intel Contact.

Op eerste kerstdag vr. 25 december - dezelfde dag als de aanslag op de RV van de Cabal in Nashville - was het proces voor het vrijgeven van de RV officieel aan de gang. De St Germaine en Rodriguez Trusts begonnen wereldwijd op vrijdag uit te betalen op onderpand en bankrekeningen. om middernacht PST 25 dec.

Dat kerstvakantieweekend was het oude wereldwijde financiële systeem van de Cabal SWIFT uitgeschakeld en alle banken over de hele wereld begonnen te functioneren onder het nieuwe transparante Quantum Financial System.

[D] eep State Interference in de Global Currency Reset:

[D] eep Staatspolitici en bureaucraten, samenzweerders van de FBI, de CIA en de Chinese Communistische Partij waren bezorgd dat het bewijs van kiezersfraude en de C19 Scamdemic (die het plan voor stemfraude per post mogelijk maakte) steeds meer aan het publiek werden blootgesteld. Alles maakte deel uit van het tienjarenplan van de [D] eep-staat en de Chinese communistische mede-samenzweerders om de RV / GCR te kapen voor hun duistere, draconische globalistische World Economic Forum "Great Reset" New World Order.

De verkiezing van 3 november was een daad van cyberoorlogvoering die werd geïnitieerd door de CIA en de Democratische Partij in samenwerking met buitenlandse agressors tegen de Verenigde Staten. Het Dominion Voting-systeem dat in belangrijke staten werd gebruikt en dat was geprogrammeerd om de stemmen van Trump om te zetten naar [B] iden, was eigendom van en werd gecontroleerd door democratische politieke elites, de CIA en buitenlandse entiteiten.

De elektronische informatie van de stemmen ging naar Frankfurt, Duitsland, Barcelona, ​​Servië, Canada, Iran en Pakistan. Op 26 november had het Amerikaanse leger het CIA-kantoor van Frankfurt binnengevallen en stemmachines in beslag genomen.

Als reactie op het aan het licht brengen van hun frauduleuze verkiezingen in 2020, probeerde de bomaanslag in Nashville van de [D] eep State tevergeefs om het bewijs van de server van de stemfraude van het Dominion Voting System te vernietigen en het Emergency Broadcast System (EBS) uit te schakelen via de AT&T Nashville NSA-hub.

Onmiddellijk na die aanval op kerstochtend begonnen POTUS en het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Russische, Israëlische, Duitse, Franse, Zwitserse en andere Bondgenootschappelijke eenheden Spec Op (SOF) -eenheden te jagen op de [D] eep State Globalists. In de daaropvolgende 72-96 uur zouden ze de moeraswezens achter de bombardementen opzoeken, aanhouden en uitschakelen.
Vanwege deze speciale missies die de veiligheid in het inwissel- / omruilproces zouden verzekeren, werd de start van Tier 4B verplaatst naar Mon.-Wed. 4-6 januari 2021.

Tier 4B zou ten minste 7-8 dagen krijgen om Zim-aflossing uit te voeren en vreemde valuta tegen speciale tarieven om te wisselen, waarna het grote publiek zou worden geïnformeerd dat ze vreemde valuta konden omwisselen tegen de nieuwe internationale tarieven.
Zodra we een Safe Link-website hadden die werd gebruikt om een ​​afspraak te maken om te ruilen / inwisselen, zou deze hier en op verschillende Dinar-websites worden geplaatst.

Herstelde Republiek:

Vraag je je af waarom president Trump vroeg na zijn kerstvakantie naar het Witte Huis terugkeerde? Hij had een belangrijke aankondiging te doen op nieuwjaarsdag.
Op 1 januari 2021 zouden 209 landen, waaronder de VS, beginnen met de implementatie van NESARA / GESARA en kwijtschelding van schulden, die allemaal hun goud / door activa gedekte valuta's op een 1: 1-pari ten opzichte van elkaar hadden geplaatst. 

https://nypost.com/2020/12/31/trump-returning-to-white-house-early-from-mar-a-lago/


De onderstaande Intel van John F. Kennedy Jr. (Juan O'Savin) gaf aan dat de Alliantie van plan was om in maart 2021 de nieuwe president van de Herstelde Republiek en de Amerikaanse regeringsfunctionarissen te kiezen. De verkiezing zou transparant zijn, onmiddellijk en plaatsvinden onder de Quantum Voting System waarbij Amerikaanse burgers konden stemmen met hun eigen computers of telefoons.


Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/12/restored-republic-via-gcr-special_31.html

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com