Vertaal deze pagina naar:

Neem jij het Merkteken aan van "Het Beest" 666?

18-12-2020

Moeten wij ons zorgen maken over al die mensen die in de val van "Het Beest" 666 zullen trappen?

En ervoor zullen kiezen zich te laten injecteren met een covid-19 injectie?

Hoe denk jij daarover? Heb je Openbaring 13 van De Bijbel reeds gelezen?

Tip: Beluister eerst onderstaande video's en beslis dan pas of jij je laat injecteren met een covid-19 injectie.


Op Facebook gaat het onderstaande schrijven rond en wordt verzocht deze massaal te delen!


OPEN BRIEF VAN ADVOCATENKANTOOR "VAN KESSEL ADVOCATUUR" DIE SAMENWERKEN MET "ARTSEN VOOR WAARHEID" VAN DR ELKE DE KLERK

Lieve FB-vrienden,

Ik heb besloten open kaart te spelen.

Nederland (en de rest van de wereld) staat op het punt ingrijpend te veranderen en ik kan er bijna niet van slapen. Vooral ook omdat veel Nederlanders nog niet zien wat er gaande is. Van een democratie met vrijheden gaan we langzaam over naar een dictatuur waarin we niet langer zeggenschap over ons eigen leven en lichaam hebben.

Een Covid-19 injectie (ik zeg bewust niet vaccin, want dat is het niet) is vrijwillig wordt gezegd, maar als je 'm niet neemt word je maatschappelijk buitengesloten. Je wordt dus min of meer gedwongen om de injectie te nemen.

Als ik dit hardop uitspreek, word ik uitgemaakt voor complotdenker, viruswaanzinnige of koekwaus en word ik geacht een aluhoedje op te zetten.

Ik vind dat overigens helemaal niet erg. Een groep juristen (waaronder Arno) doet op dit moment - in opdracht van de stichting Artsen voor Waarheid - onderzoek naar de coronapandemie en zij hebben schokkende bevindingen gedaan.

Ze hebben o.a. bewijzen gevonden dat Covid-19 geen natuurlijk virus is. Covid-19 is een gefabriceerd virus en nog een slecht gefabriceerd virus ook. Het is bedoeld als biowapen om uiteindelijk (binnen tientallen jaren) de wereldbevolking terug te dringen.

Veel mensen kunnen en willen dit niet geloven omdat dit het voorstellingsvermogen te boven gaat.

Overal ter wereld wordt momenteel dezelfde agenda (2030 van de WHO) uitgevoerd en worden dezelfde maatregelen getroffen.

Het is schokkend om te zien hoe slaafs en volgzaam mensen zijn wanneer de overheid ons beperkingen oplegt die helemaal niet helpen: anderhalve meter afstand houden, een mondmasker dragen, niet meer bij elkaar op bezoek komen.

Dit gaat volledig tegen de menselijke natuur in en de gevolgen zijn voor veel mensen - met name voor ouderen - desastreus: er is veel eenzaamheid, verdriet, depressiviteit...

Ook gaan veel ondernemers kapot, met name in de horecasector, omdat de maatregelen niet te handhaven zouden zijn. Wat een onzin!

Dat zelfs mét de mondmaskerplicht van 1 december jl. (wat juridisch nog steeds niet mag) de "coronabesmettingen" oplopen, moet je toch aan het denken zetten. De "besmettingen" worden overigens met een PCR-test gemeten, wat helemaal geen goed instrument is om een corona-besmetting aan te tonen.

Veel artsen hebben dit al bevestigd en uitgelegd, maar zij worden door de mainstream media monddood gemaakt.

De mainstream media (de NPO, De Telegraaf, het AD, etc.) zijn het doorgeefluik/het informatiekanaal van de overheid. Sommige hoofdredacteuren hebben al toegegeven dat ze niet alles mogen publiceren wat ze zouden willen publiceren.

Alle corona-informatie buiten de overheid en het RIVM om zou desinformatie zijn. Dat is helaas niet het geval. Voor het échte geluid moeten we inmiddels de alternatieve media opzoeken, omdat de mainstream media de waarheid blijven verzwijgen.

Gelukkig komen er steeds meer alternatieve media-platforms die de mensen wakker schudden, zodat niemand straks kan zeggen: "Wij hebben dit nooit geweten".

Er staat de komende weken heel wat te gebeuren, zowel in Amerika als in Nederland. Om te beginnen gaat dr. Elke de Klerk (huisarts) binnenkort namens stichting Artsen voor Waarheid (en heel veel "gewone" Nederlanders) aangifte doen tegen o.a. premier Rutte, minister Hugo de Jonge en RIVM-directeur Jaap van Dissel om ze aansprakelijk te stellen voor alle geleden en nog te lijden schade die hun beleid heeft veroorzaakt.

We zijn als volk misleid en onze grondrechten zijn op flagrante wijze geschonden.

Leugens zijn de waarheid geworden en de échte waarheid wordt verzwegen.

Ik wil niet langer mijn mond houden. Ook al heb ik gezegd dat ik op Facebook niets meer zou zeggen over de coronacrisis, ik moet die uitspraak helaas terugnemen.

Mensen die niet (willen) zien wat er aan de hand is, nodig ik uit om me op Facebook te ontvrienden en om mij niet langer te volgen op Instragram of Twitter. Wat je status ook is: familielid, vriend(in), (oud-)collega of kennis; dat maakt mij niet uit.

Wie ook ziet wat er aan de hand is, of wie graag meer informatie wil krijgen, kan me rustig blijven volgen. In de nabije toekomst zal ik, met toestemming van het juridisch team, wel eens wat informatie delen die aantonen dat die "complotgekken" helemaal niet zo gek zijn.

Mocht je overigens wat meer willen weten over de oproep van Elke F. de Klerk, kijk rustig eens op haar Facebookpagina.

Je kunt je nog steeds aansluiten als sympathisant door een e-mail met NAW te sturen naar elkefdeklerk@gmail.com.

KOPIEER EN PLAK DIT BERICHT IN EEN NIEUWE POST.Tip: Beluister eerst onderstaande video's en beslis dan pas of jij je laat injecteren met een covid-19 injectie.Video Elke de Klerk met Lange Frans 👇 👇

https://langefrans.nl/videos/lange-frans-de-podcast-13-elke-de-klerk/


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com