Vertaal deze pagina naar:

Nanochips in vaccins

31-12-2020

‼️  WAARSCHUWING -VACCIN  ‼️


Op deze bevestiging zat ik (Dienie) al een lange tijd te wachten!

Lees Openbaring 13 - Merkteken van Het Beest: 666


‼️ Breaking News ‼️


De Russen zijn erin geslaagd om de nanochips uit het vaccin van Pfizer te krijgen en publiceerden het schema en de functies!

Ik neem je er kort doorheen schreef John Bruce:

De chip bestaat uit slechts 4 processors en 4 transistors.

Het signaal via het 5G-netwerk komt in de ingang aan de linkerkant.

Door dit te doen, hebben ze de controle over jou.

Stroom wordt geleverd door uw lichaamswarmte en alle onderdelen zijn aangesloten op die spanning.

Het signaal wordt verwerkt in de eerste processor door een frequentiefilter en een transistor, die het versterken. Het versterkte signaal gaat verder naar een andere processor gecontroleerd door zijn MT-2 GAIN of wat het niveau van invloed op je psyche zal zijn.

Deze controle is variabel en kan naar wens worden verhoogd of verlaagd. Het oorspronkelijke record zegt dat een deel heeft, ik citeer, "Een onheilige hoeveelheid winst," dat is heel erg slecht. Met siliciumdiodes controleren ze de stroom die ze vrijgeven om het virus in het vaccin te activeren, waarna alles door een andere fase van signaalversterking en filtering van externe invloeden gaat - waardoor artsen de chip niet kunnen detecteren met scanners, het letterlijk verbergen.

De TL072 is een zeer dure processor en wordt vooral gebruikt voor militaire doeleinden, je het niet zomaar krijgen bij Chipoteca of zoiets.

De BASS- en TREBLE-besturingselementen passen de instructies aan die u in uw hoofd horen, elke man is anders en afhankelijk van of u een vrouw of een man bent, kan frequentieaanpassing vereisen. Dit wordt ook bediend door de 5G FREQ controle, die de geschepte mid control beweegt voor een sterkere "schok" van spanning, in het geval uw immuunsysteem is zeer sterk.

De volumeregeling dient de algehele kracht van de chip, die soms gevoelig is voor uw persoonlijke en persoonlijke trillingsfrequentie, afhankelijk van of u zich in een fase van geluk of vrijgevigheid of verdriet bevindt.

OUT spoelt detox toxines in je lichaam als bijproducten van chip functioneren.

U zult merken dat het diagram ook de FOOTSWITCH-besturing bevat, die dient om de chip heimelijk naar verschillende delen van het lichaam te laten vervoeren door acupressuurpunten op de voet te herkennen door deze tijdens uw dagelijkse routine in en uit te schakelen.

Ze dachten aan alles, maar ze hadden niet gerekend op goede mensen over de hele wereld!


Tip: Kijk eens op de onderstaande websites van Pfizer.

https://www.pfizer.de/

https://www.pfizer.com/

Anders gezegd

Het komt er op neer dat er in het lichaam een nanochip zit die gestuurd door 5G je lichaam kan beïnvloeden, mogelijk door elektrogolven. Op deze manier worden bijvoorbeeld zenuweinden geblokkeerd of verstoord waardoor signalen niet of verkeerd door komen. Dit kan door het hele lichaam maar zeker ook in de hersenen. Hier door ga je anders functioneren of krijg je bijvoorbeeld een rare tik. Dat dit schadelijk is spreekt voor zich.

Dat dit in een Pfizer vaccin blijkt te zitten is schokkend!

Dit schreef Ronald Meijer naar aanleiding van de onderstaande vraag van As Fien:

Nou ik zou willen dat ik het begreep, maar na 3 keer lezen geef ik het op, wie kan in Jip en Janneke taal uitleggen wat dit nu eigenlijk zegt?Bij de onderstaande video staat geschreven:

(Vertaald vanuit het Engels)

De quantum dot-patch komt zeer binnenkort. Belangrijke informatie om met iedereen te delen over de nieuwe vac.-cine. Neem alsjeblieft geen vaccin dat voor de c-v is. Vertrouw op Jezus. God zegene u.

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com