Vertaal deze pagina naar:

Misschien zijn er nog een paar mensen te 'redden'?

12-04-2021


PROUD TO BE A WAPPIE

  Wakker • Anders • Persoonlijkheid • Pienter • Intelligent • Evenwichtig

Deze T-shirts zijn te koop in de onderstaande shop.


Ben jij een SUPER WAPPIE?

Super • Wakker • Anders • Persoonlijkheid • Pienter • Intelligent • Evenwichtig
Mijn Openbaring


Wel, er zijn nog een aantal mensen die geld van mij tegoed hebben...

Oh ja? Yup!


Mensen die in het verleden geld aan mij hebben geleend, wat ik nog niet heb terugbetaald en klanten die nog geld van mij tegoed hebben, omdat ik hun creditnota nog niet heb terugbetaald.

Ik ben, doordat ik ontwaakte, enorm gecrashed in mijn leven, zowel financieel als maatschappelijk. Mede door bepaalde mensen die ik ontmoette en mede door mijn naïviteit, mijn goedgelovigheid en mijn enorme drang om de waarheid te willen exposen, dat geef ik eerlijk toe.

Ook brak ik nog eens mijn rug in 2018, dat was de genadeklap voor mijn bedrijf.

Eerder maakte ik een slider en heb daardoor de spieren in mijn knie beschadigd en viel in 2006 van een hoge ladder. Ik had toen een zware hersenschudding, lag 2 weken in het ziekenhuis en brak daarbij een wervel tussen mijn schouderbladen, waar ik heel lang last heb gehouden. Evenals enorme hoofdpijn aanvallen. In 1998 viel ik van mijn paard, waardoor ik minimaal een half jaar enorme rugklachten had, hier heb ik nog steeds last van. In 1991 liep ik een whiplash op door een auto ongeluk, waarbij ik van achteren werd aangereden. Was niet mijn schuld. Heb nog steeds last van mijn kortetermijn geheugen, de spieren in mijn schoudergebied en nek.

Mijn lichamelijke gesteldheid is door dit alles niet geheel in een topconditie.

Zie dit niet als een klaagzang, maar als een opsomming van feiten en gebeurtenissen.

Mijn financiële probleem wat ik nog heb kan ik oplossen door 'hard' te gaan werken en veel geld te gaan verdienen. Echter zal ik dan mijn Waarheidsvinding op een veel lager pitje moeten gaan zetten. Het is een kwestie van keuzes maken dus, wat voor nu het belangrijkste en het beste is.

Echter weet en besef ik dat, doordat ik mensen trigger om te ontwaken, ik dan grote processen in werking stel, ons collectieve bewustzijn, waarmee we allen gebaat zijn. Ik besef ook ten zeerste wanneer ik mijn financiële problemen oplos met mensen ik dan mezelf een schone lei bezorg en schoon schip maak met mijn verleden wanneer ik de mensen hun geld terugbetaal waar ze recht op hebben.

Moeilijke keuzes dus, of niet?

Kies ik voor het Collectieve Bewustzijn of mijn eigen schone lei?

Of van beiden een goede mix?


Donaties


Sommige mensen smeekten mij bijna in het verleden om mij te kunnen voorzien van een Donatie. Als dank voor het vele werk wat ik reeds verrichte in het verleden als boodschapper van de Waarheid en in het triggeren (prikkelen) van mensen om te gaan ontwaken of verder te gaan ontwaken. Erg jammer dat sommige mensen soms zoveel kritiek hebben op het feit dat ik de mogelijkheid heb gecreëerd om Donaties te kunnen ontvangen.


Ontwaken


Door mijn wijze van vragen stellen op Facebook en mijn veelvuldige herhalingen zijn heel veel mensen ontwaakt en verder ontwaakt in Nederland en België. Daar ben ik heel blij mee, want zij reiken nu andere mensen ook heel veel informatie aan en zelfs mij ook weleens.

Ik weet zeker nog lang niet alles uiteraard, want onze levenspuzzel is levensgroot die wij met elkaar op dienen te lossen, om uiteindelijk de sleutel (de oplossing) te vinden voor onze vrijheid. heb de vorige week een en ander uitgezocht en in een artikel verwerkt, lees maar eens, hele interessante info. Dan weet je onder andere waarom zeewater zout is, hoe ruwe olie is ontstaan, wat piramides zijn en hoe vulkanen zijn ontstaan.

https://www.volk-word-wakker.nl/tartaria/


Klokkenluiders


Weet dat bijna alle Waarheidsvinders en Klokkenluiders afhankelijk zijn van Donaties. Waarom? Doordat ze dagelijks veel onderzoek doen en zelf artikelen schrijven of vloggen (of podcasts maken) hebben ze weinig tijd over om daarnaast ook nog een betaalde job te doen.

Dit geldt dus ook al enige jaren voor mij...


Kantelpunt


Mijn leven bevindt zich nu op een kantelpunt, zo ook ons leven op onze Aarde.

Ik sta nu op het punt om bepaalde keuzes te gaan maken. Dit is mogelijk geworden door de tijd en de dingen die ondertussen zijn gerealiseerd, ofwel zijn gemanifesteerd door mijn focus en onze gedachtekracht. Onze gedachtekracht tesamen is het collectieve Bewustzijn. De Schumann Resonantie wordt steeds hoger, onze frequentie (gedachtes) waarin we ons bevinden zijn bepalend voor ons aardse leven op Aarde.


Corona hoax


Voordat er een kanteling is gemaakt probeert de oude order van Vrijmetselaars en Tempeliers, die zich hebben verenigd in de Verenigde Naties een spoor van ellende achter zich te laten door zoveel mogelijk mensen te vaccineren.

Laat U niet vaccineren of injecteren, het kan Uw vroegtijdige dood betekenen.

Het is als Russisch roulette, ga ik dood of blijf ik voorlopig leven.

Lees Openbaring 13, in deze tijd leven wij nu.


NESARA / GESARA


We staan nu op een kantelpunt dus om een Nieuwe Wereld te betreden. We gaan een ander tijdperk in: het Aquarius tijdperk. Binnenkort komen er GESARA fondsen vrij om humanitaire projecten te gaan doen.

We gaan dan vrije energie mogelijk maken en benutten en we krijgen dan de beschikking over MED BEDS en vele uitvindingen, die ons welzijn en gezondheid naar een veel hoger peil zal brengen. 

Straks, wanneer de GESARA fondsen zijn vrijgekomen, ga ik als ambassadeur een project mee helpen opstarten. Heb beide websites van Free Life World gemaakt voor de bevolking, zodat ze ook een humanitair project in kunnen dienen en hun talenten kunnen gaan inzetten om van de Aarde een Paradijs te maken.


Het Paradijs op Aarde


Alles is mogelijk met onze Gedachtekracht.

Door jezelf ergens op te gaan focussen gaat het zich vanzelf manifesteren.

Het is een kwestie van DOEN!

Wij zijn zelf de Creators van ons bestaan!

Ga lezen op de onderstaande websites en dien een project in.

Of ga iemand meehelpen die een project gaat doen, dat is ook een optie.

https://freelife.world/nl/

https://www.freelifeworld.info/


Websites en Platforms


Met de Donaties heb ik dus reeds mooie en goede dingen kunnen doen. Ik heb nu in totaal tien websites en platforms ONLINE gezet, die bijdragen aan ons ontwakingsproces, ons toekomstige leven en om mijn eigen privéleven weer in goede banen te leiden. Met sommige van de onderstaande websites die ik heb gemaakt kan ik geld verdienen.

www.mikado-relatiegeschenken.nl

www.droomhuiswensen.nl

www.detheetantes.nl

www.ikwilallesweten.nl

www.mijnontdekkingsreis.nl

www.volkwordwakker.nl

www.de-nieuwe-media.nl

www.freedomforallworldwide.com

www.freelifeworld.info


Geboortetrust


Doordat ik informatie plaatste op mijn website over de Geboortetrust en dergelijke vond iemand het nodig mij weer eens over de tong te halen op social media. Er werd vanuit het niets ineens weer van alles aangesleept. Mijn doel was mensen erop te wijzen met mijn artikel dat er mogelijkheden zijn om je egen naam te claimen en hoe je de weg kunt bewandelen dat je nog in leven bent. Je denkt nu misschien, waar heb je het toch over?

Wanneer je de onderstaande info doorleest weet je gelijk waar ik het over heb. Doe je voordeel ermee, zo sta ik er nog steeds in, ondanks de bak van kritiek dat ik de mogelijkheid aanbied om een donatie te kunnen doen op mijn website. 

https://www.freedom-for-all.com/l/activeer-de-afwikkeling-van-de-individuele-geboorte-trust-nalatenschap/


Kritiek


Sommige mensen hebben dus kritiek op het feit dat ik hun informatie op mijn websites of platforms zet. Ze vergeten echter één ding, dat wanneer ik hen in het Licht zet, zij kunnen meeprofiteren van het feit dat hun informatie bekend wordt bij de bevolking.

Dat is toch ook hun drijfveer? Hun insteek? Dat de info bekend wordt bij de bevolking? Sommige verdienen zelfs geld eraan wanneer je gebruik maakt van hun handvaardigheden, info of kennis.

Diegene die er geld mee verdient, door hulp te bieden bij het invullen van de documenten (Mascha Roedelof) vroeg mij zelfs om een andere video te plaatsen in mijn artikel, wat ik ook doorgevoerd heb. En zij heeft nu ruzie heb ik begrepen met diegene die deze informatie heeft uitgezocht. Ik ben blij dat ik mijn eigen baas ben. Man, man...

Het is toch geen wonder dat de wereld is zoals die nu is?

En ook alweer een breuk met Mascha Roedelof, ik had het al voorspeld, de BOM is daar nu ook gebarsten. Waar Mascha zich inmengt gaat het fout, lees hieronder het relaas van Vincent Zegel.

Dit gebeurde ook al eerder met Trudie Verstegen, waar zij verschint onstaan ook de groots mogelijke problemen tussen mensen. Ook mij beschudigde ze al eens onterecht van bepaalde zaken.

Bij Vincent Zegel is een aanval geweest om zijn intellectuele eigendom te bemachtigen. Lees het stuk hieronder maar eens. Dit gaat echt heel ver, dit is wat MK Ultra mind control met je kan doen. Menigeen zal niet eens kunnen begrijpen wat er wordt geschreven en er exact wordt bedoeld.


Vincent Zegel


INTELLECTUELE EIGENDOM - Zelf ben ik dus uit mijn eigen CQV LLC documenten groep verwijderd en zie hieronder de nieuwe beheerders. Ik heb mijn aanvankelijke toestemming voor het gebruik van de gehele content van mijn CQV LLC documenten in een FB tutorial groep aan Mascha Roedelof, Sven Toenbreker en Lars van de Goor en de naar hen herleidbare geaffilieerde derden, INGETROKKEN. Ook het vrije gebruik van het PDF bestand van het CQV LLC Diplomatieke Paspoort heb ik INGETROKKEN.Beheerders en nabootsers hebben niet het intellectuele eigendom van mijn CQV LLC documenten oeuvre.

Wanneer U de onderstaande link volgt wordt ook U weer een stukje levenswijzer!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644PSYCHO WAR IS EEN SPIRITUELE OORLOG


Wat mindcontrol is...

1. Het is natuurlijk best lastig om de grondlegger van de CQV LLC documenten te scheiden zodat men eigenrichting over diens oeuvre kan beschikken.

2. Het eerste wat je dan moet doen is de grondlegger zelf, in opspraak brengen.

3. Helaas is dat nu net de specialiteit van mijn tegenstanders die zich hebben bekwaamd in het "therapeutische" binnendringen van de Enige Erfgenamen en die van de politieke vermeende bevoegden de opdracht hebben om het gebruik van de erfrechtelijke documenten te stoppen.

4. De documenten sites van de spirit cookers, zijn dan ook te herkennen aan de combinatie met binnendringend occultisme en (tantrische) therapieën. Zij claimen de "vroedvrouw van úw bewustzijn" te kunnen zijn, hetgeen al wijst op binnendringing aangezien eenieder de weg van bewustzijn, autonoom bevroedt daarbij geholpen door the Eternal. Niets of niemand mag tussen u en de Eeuwige staan!

5. De documentensites van mevrouw Isabelle Lambrecht en mevrouw Mascha Roedelof hebben een sterke spirituele component.

6. Zelf ben ik in de beheerdersgroep van mevrouw Roedelof regelmatig onderworpen geweest aan haar kruisverhoren en netelige kwesties met andere Enige Erfgenamen waar ik om reden van ieders individuele recht op de CQV LLC documenten, buiten wenste te blijven.

7. Inmiddels ben ik ook voor de beheerdersgroep geblokkeerd zodat ik geen toegang meer heb tot de veelvuldig gevoerde privé gesprekken. Dat belooft natuurlijk al weing "goeds".

8. We hebben te maken met getrainde mensen die zorgvuldig informatie verzamelen en deze wanneer nodig, tegen degenen die zij willen uitschakelen gebruiken.

9. In chantage en exposure hebben zij zich bekwaamd bijvoorbeeld door middel van het geven van indringende therapieën op elk gebied waarin de intimiteit en de privacy, een belangrijke rol spelen.

10. Het was erg moeilijk om mij te concentreren en niet in controverses betrokken te raken, terwijl de documentengroepen aanvankelijk waren bedoeld om het vele werk te verlichten.

11. Ik heb de talloze therapeutisch bedoelde binnendringingsvragen over mijn emotionele en private leven, zoveel mogelijk geprobeerd op afstand te houden want ik ben mij ervan bewust dat getrainde mensen alles kunnen gebruiken om hun mindcontrol te bereiken.

12. Een belangrijke mindcontrol techniek is: loyaliteitskwesties scheppen waarbij je dan gedwongen wordt om vóór of tegen iemand te zijn en die conflicten vermeerderen zich met de dag en omdat je naar rust in je denken verlangt, beloof je te doen wat je denkt dat jouw handler van jou verwacht. Jouw handler verzamelt jouw onder druk aan hem of haar afgelegde, tegenstrijdige uitspraken om je later mee in verlegenheid te brengen of af te persen.

13. Een andere mindcontrol techniek is: dat je de mensen die duidelijk met grote tegenslag te maken hebben, niet op afstand durft te houden, omdat je dan gelijk door hen eveneens wordt aangewezen als harteloze mens die hun lijden verlengt als je hen geen geld geeft en/of niet op allerlei andere manieren helpt en van alles voorziet.

14. Een andere mindcontrol techniek is: dat je bedolven wordt onder allerlei spitsvondige en kritische vragen waarbij stelselmatig geen enkele van jouw antwoorden, als geldig antwoord wordt aanvaard, zodat je volledig murw wordt.

15. Bovenstaande vertel ik, omdat de politieke vermeende bevoegden (die uw trust willen roven, de Enige Erfgenamen bewust psychiatriseren, ziek en dood maken), getraind zijn in mindcontrol en vaak zelf reeds gebroken daardoor. Op de FB site van het Koninklijk Huis kunt u hierover nog veel meer lezen.

16. U kunt de vermeende bevoegden herkennen aan hun vernuftige binnendringingstactieken waarmee ze de informatie over uw meest intieme leven verzamelen om u later mee af te persen. Satan weet meer over u, dan u over uzelf! en gebruikt alles in uw nadeel.

17. Intrusion is not allowed under Sacred Law of One.Door schade en schande word je wijs...


Het is echt zo!

Soms moet je eerst diep vallen om weer op te kunnen staan. Dat doet eerst enorm pijn en kost heel veel energie.

Maar dan kom je er zoveel sterker uit Vincent, het is echt zo!

Van je fouten leer je gelukkig, althans de meesten wel...

Koester de mensen met een goed hart, voel hun energie. Luister misschien vaker en meer naar je buikgevoel.

Ik had al zeer negatieve ervaringen gehad in het verleden met Mascha Roedelof en Trudie Verstegen. Het zijn wolvinnen in schaapskledij.

Ik vroeg me vaak af wat jij Vincent Zegel met deze ogenschijnlijk 'slimme' dames wilde aanvangen. Ik bleef graag uit hun buurt. Ze slurpen veel levensenergie bij je weg. Deze dames worden beheerst door negatieve entiteiten. Argonten smullen van deze energie!

Google maar eens met de sleutelwoorden 'argonten' en 'negatieve entiteiten', dan ga ook jij je antwoorden vinden.

Ik blijf je 100% (onder)steunen en volgen Vincent.

Keep the good work and spirit ❤️
Collectieve Bewustzijn


De mensen van kritiek vergeten, dat wanneer wij wijzer en verstandiger worden dit een positieve bijdrage levert aan ons collectieve Bewustzijn. Zijn dit de mensen die het proces onbewust tegenhouden? Het lijkt er wel op. Dat door deze mensen (die tegenwerken of kritiek hebben of uiten) de argonten (negatieve eniteiten, meelifters) nog hun destructieve werk door hen kunnen doen.

Vaak zijn dit mensen met nog onverwerkte trauma's die dit doen.

God kan door jou heen werken...

Maar ook de Duivel kan jouw gedachtes aansturen...

Onderschat dat niet...


Jaloerse mensen


Schijnbaar zijn er nog veel mensen die elkaar het Licht niet in de ogen gunnen van andere mensen. Erg jammer om dit weer vast te hebben moeten stellen op social media.

Of zijn deze mensen jaloers op mijn inspanningen en/of aandacht die ik (ver)krijg door het plaatsen van mijn artikelen op social media, mijn websites en platforms?


Judassen


Ook zijn er vele Judassen die mooi in mijn mond praten en achter mijn rug om mij zwart zitten te maken. Er is een clubje mensen die de pik op mij heeft. Misschien hebben deze mensen nog teveel last van hun opspelende ego, of zijn ze zelf gefrustreerd of getraumatiseerd door het leven wat ze geleefd hebben of hebben meegemaakt in hun jeugd? Ik zou weleens gelijk kunnen hebben.

Onderschat niet wat trauma's van seksueel misbruik (satanische rituelen) of het niet gewenst zijn als kind met je doet. Zie het als een slechte hechting met je ouders, of slechte of verkeerde aarding met de bron van je bestaan. Waardoor je zelfvertrouwen of het vertrouwen in anderen is beschadigd. Zo ja, dan mogen zij dit stuk nog gaan helen bij zichzelf.


Verwerken, helen en loslaten


Ja, zo werkt dat echt beste mensen. Wanneer je tegen iets aanloopt wat jou in een lagere frequentie brengt van boosheid, frustratie, pijn of verdriet mag je daaraan je aandacht aan geven. Zodat je dat alsnog kunt verwerken, helen en kunt loslaten in je hoofd. Zolang jij dat niet hebt verwerkt uit zich dat in het contact wat je met andere mensen hebt en heb je er uiteindelijk zelf ook hinder van.

De één wordt stil, de ander wordt agressief en weer een ander wordt depressief wanneer ze getriggerd worden en onbewust herinnerd worden aan onverwerkte trauma's in hun leven. De emotie die dan bovenkomt heet een flashback, een herinnering aan het verleden.


Flashbacks


Flashbacks komen vaak voor bij acute of posttraumatische stressstoornis, waarbij bijvoorbeeld seksueel misbruik of oorlogstrauma's worden herbeleefd. Onderschat niet hoeveel mensen hier nog steeds mee te kampen hebben, teveel mensen.

Veel mensen plegen uiteindelijk zelfmoord, omdat ze vaak niet begrepen of geloofd worden door hun omgeving en ze daardoor in een isolement geraken of in een depressie verzanden en er niet meer uit komen. Hun enige weg is dan de dood. Ik heb dit helaas al te vaak meegemaakt.


Vergeven


Heb jij iemand al eens vergeven in je leven voor zijn of haar fouten? Of jezelf? Ook dat is een belangrijk onderdeel van ons leven, iets wat veel te weinig gebeurd mijns inziens.

Jezelf en de ander voor de fouten vergeven die jij zelf maakte of de ander...

Heb jij dat al eens gedaan? Ik wel... Mijn oudste broer bijvoorbeeld...


Levenslessen


Het zijn en waren onze levenslessen uiteindelijk die nodig waren om tot een bepaald besef te komen in ons huidige aardse leven. Ja, zo werkt dat echt volgens mijn beleving en en interpreatie.

Maar ook ik kan het soms fout hebben hoor, ik ben geen heilige of een profeet. Ik ben slechts een boodschapper en kan het ook weleens verkeerd interpreteren of hebben begrepen.

Wanneer je hierop wilt reageren kan dat middels de e-mail.


Mijn verleden


Als je wilt weten hoe het zit met mijn verleden, lees dan de info in de onderstaande link of vraag het mij rechtstreeks. Ik heb verder geen geheimen meer voor jou wanneer je de info in de onderstaande link hebt gelezen, behalve de vriendjes die ik heb gehad in mijn verleden.

https://www.ikwilallesweten.nl/mijn-verleden/


Mijn vriendjes


Wil je ook hun namen weten? Haha, grapje, zover ben ik nog niet om dat vrij te geven. Ik ben wel bezig om dit op te schrijven in een boek. De eerste regels zijn reeds geschreven.

En ja, ik geef het ruiterlijk toe, ik ben dus een notaire vreemdganger geweest in mijn leven toen ik getrouwd was. Ik was op zoek naar die ene Liefde, die ik uiteindelijk wel ben tegengekomen in mijn leven, dit was mijn Tweelingziel. Dit was in 2008 en heeft geduurd tot 2018.


Mijn Tweelingziel


We hebben elkaars trauma's getriggerd, een aantal daarvan verwerkt en geheeld. Todat ik een spreekverbod kreeg opgelegd van hem. Waarom? Omdat ik natuurlijk mijn mond niet kon houden over alles wat ik ontdekt had doordat ik steeds verder ontwaakte. Hij ontwaakte niet mee met mij. Toen heb ik in 2018 het besluit genomen niet meer naar hem terug te gaan.

Voor die tijd was ik al tussen de 20 en 30 keer weggegaan en weer teruggegaan. Hij was een narcist en ik een copender. De laatste keer toen ik weer mijn koffer had gepakt ben ik weggebleven en ontmoette toen een andere man die in deze fase van mijn leven beter bij mij past.


Telephatisch contact


Dat was voor mij een goede oplossing om een einde te kunnen maken aan onze relatie. We hadden beiden moeite onze relatie te stoppen, omdat we een telephatisch contact hadden met elkaar. Dat wist hij ook. Hij zei ook dat andere mensen niet begrepen waarom ik altijd kon terugkomen bij hem. Hij kon en wilde zich niet uitspreken bij hen.

Wij hadden energetisch een enorme sterke band met elkaar. Ook al zei hij soms dagenlang niets, wist ik toch wat hij dacht. We hoefden niet veel te praten, we voelden elkaar haarscherp aan. Ik werd altijd als een magneet weer naar hem toegetrokken wanneer ik weer eens de kuierlatten had genomen. Mijn hart ging zelfs zo verschrijkkelijk pijn doen dat ik daar bijna aan kapot ging voor mijn gevoel. Dus pling, dan ging Dienie weer snel terug naar hem.

Wanneer we beiden seks hadden met elkaar waren we beiden in de zevende hemel. Dat voelde hij ook zo. We beleefden beiden een moment dat er Goddelijke energie vrij kwam. Wat aanvoelde als een levensenergie waar je weer een tijdje op kon teren. Ja, zo was het.


Goddelijke Gaves


Wij hebben trouwens allemaal Goddelijke Gaves, we zijn het alleen vergeten...

We kunnen allemaal intunen op onze Gedachtekracht en ons zelfhelend en zelfgenezende vermogen... Wij kunnen veel meer dan de meesten denken en dat is juist dat wat de staat en de kerk ons wilt onthouden deze informatie.

Wij mensen, zijn zeer krachtige wezens, wij zijn zelf de creators van ons bestaan. Als je wist hoe krachtig je gedachtes zijn, zou je voortaan alleen nog maar positieve gedachtes hebben. Met telephatisch contact kun je met elkaar communiceren zonder woorden. Vooral honden en katten doen dit en zijn hier erg gevoelig voor.


Dankbaar


Ben erg dankbaar en gelukkig dat ik mijn Tweelingziel ben tegengekomen in mijn leven. Het was iemand die ik kende uit een vorig leven, zo voelde dat althans voormij. Hij heeft vele oude trauma's en processen bij mij in werking gezet om te kunnen verwerken, te helen en uiteindelijk los te kunnen laten.

Ik ben daardoor een heel ander mens geworden qua gedachtegoed. Ik ben nu veel beter in staat om te kunnen relativeren, dingen los te kunnen laten of er geen energie meer aan te geven. Met dat laatste heb ik soms nog wel moeite, zoals vandaag. Wanneer mensen mijn ego of nog mijn bestaande pijnpunten aanraken. Dat gebeurde eergisteren. Het laat me niet los, dan schrijf ik het van me af en stuur het naar diegenen die de trigger bij mij veroorzaakten.

Zo los ik dat voor mijzelf op.


Trigger of prikkel


Deze blog is er getuige van dat ik ergens door werd getriggerd om deze blog te schrijven. Echter zie ik deze blog nu ook als een middel (prikkel) om diegenen die zich nog niet hebben verdiept in zichzelf of in anderen, ze met deze blog te triggeren om ook eens bij zichzelf naar binnen te kijken en orde op zaken te gaan stellen. Soms heb je eerst een trigger nodig om een proces in werking te zetten. Ja, zo werkt dat in onze hoofden.


Op zoek naar jezelf


Ook was ik op zoek naar mezelf kan ik nu wel beamen...

En ook ben ik menigmaal verleid door de Duivel...

Het was uiteindelijk een hele zoektocht van vallen en opstaan...

Een gezegde luidt: "Door schade en schande word je wijs"

Nou ik kan U vertellen, het is echt zo!

Vandaar dat ik nu verschillende websites en platforms heb.

Zodat ook U het Licht gaat zien en gaat ontwaken!

Het voordeel van mijn platforms en websites is dat ik nu overal mijn ei kwijt kan.

Ik voel me als een herboren mens, echt waar!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)
Waardeert U mijn blogs?


Mijn info? Ofwel mijn artikelen?

U kunt mij eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt of andere artikelen te bestellen, voorzien van een goede boodschap, zoals een hoodie, mok of een tas.

Met deze artikelen kunt U een mooie eye-opener zijn voor Uw familie, vrienden, bekenden en omgeving. Zodat ook zij gaan ontwaken!ZOMERJURJES MET EEN BOODSCHAP

Deze hippe jurkjes zijn te bestellen in de volgende maten:

XS - S - M - L - XL - XXL - 3XL