Vertaal deze pagina naar:

MILITAIRE TRIBUNAALS

20-01-2021

MILITAIRE TRIBUNALS BEGINNEN OP 20  JANUARI 2021 IN AMERIKA

(Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten door het vertalen vanuit het Engels)

Er lijkt zich vandaag heel veel af te gaan spelen in Amerika, wat wereldwijde consequenties zal hebben. Vanaf 14.00 uur Nederlandse tijd gaan ze zeer waarschijnlijk los in Amerika met het Broadcast system.

Fingers crossed X

(Geschreven door Dienie Kars)

Bron: Daniel Divine


God bless!


20 januari is geen inauguratie, maar een militair proces dat wereldwijd zal worden uitgezonden. De hekken zijn naar binnen gericht, aangezien het witte huis en DC nu een gevangenis zijn die het moeras omgeeft en de inauguratieplaats, de militaire rechtszaal.

Trump, Flynn en anderen zeiden dat alle misdaden en bewijzen wereldwijd zullen worden getoond, dat ze allemaal zullen boeten voor hun misdaden en dat het zal gebeuren in volledige overeenstemming met de wet. Dus het Capitool is nu een militaire gevangenis en rechtbank die alle misdaden en arrestaties via EBS zal uitzenden.


https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2021/01/The-Presidents-Advisory-1776-Commission-Final-Report.pdf


POTUS heeft op dit moment 100% controle over de situatie. De Nationale Garde werkt samen met de Amerikaanse mariniers, de geheime dienst en de Amerikaanse Marshalls. Het resultaat zal geen burgeroorlog zijn zoals die plaatsvond in de 19e eeuw. Er zal geen oorlog zijn, noch burgerlijke onrust. Het zal schoon en snel zijn. CIA en globalisten hebben op dit moment alle macht over de VS volledig verloren. Alles wat u ziet, is voor openbare consumptie. Deze strijd werd de afgelopen jaren in het geheim uitgevochten en gewonnen. Geniet van de voorstelling!

Pres. Donald J. Trump zei: "Hoe contraproductief is het voor de VS om van tevoren de data aan te kondigen waarop we militaire opties willen beginnen of beëindigen. We zullen niet praten over het aantal troepen of onze plannen voor verdere militaire activiteiten. Omstandigheden ter plaatse, geen willekeurige tijdschema's zullen onze strategie van nu af aan sturen. Amerika's vijanden mogen onze plannen nooit kennen of geloven dat ze ons kunnen afwachten. Ik zal niet zeggen wanneer we gaan aanvallen, maar we zullen aanvallen.

'Deze week huldigen we een nieuwe regering in en bidden we voor het succes ervan om Amerika veilig en welvarend te houden. Ik wil dat je weet dat de beweging die we begonnen nog maar net is begonnen.'


19 januari 2021

Afscheidsrede van Pres. Donald J. Trump van US Inc., CIA-directeur Gina Haspel is met pensioen, Tony Giunta treedt af als burgemeester van Franklin, daarbij verwijzend naar de dood van zijn moeder uit COVID-19, Pres. Trump vaardigde een uitvoerend bevel uit voor 22 januari, 2 dagen na de geplande inauguratie van Biden, waarin hij de heiligheid van het leven verkondigde. De 2e onafhankelijkheidsverklaring - Macht terug aan het volk.


18 januari 2021

1776 Commissie Ondernam een ​​historische en wetenschappelijke stap om het begrip van de grootsheid van de Amerikaanse stichting te herstellen, Aanvraagformulier voor leners van het Paycheck Protection Program Herzien vanaf 8 januari 2021, Kamala Harris nam ontslag uit de Senaat voorafgaand aan de inauguratie, Minister van Volksgezondheid van Armenië dient ontslag in, Trump's Census-directeur om te stoppen na een poging om het 'onverdedigbare' rapport weg te halen, EO over de bescherming van Amerikanen tegen overcriminaliteit door middel van hervorming van de regelgeving, Pres.

Trumps gratie maakt corrupte acties ongedaan, EO voor de bescherming van wetshandhavers, rechters, aanklagers en hun families, de financiële baas van Centrica treedt abrupt af om 'persoonlijke redenen' na slechts 7 maanden in de baan, FBI waarschuwt amateurradio-operators om geen crimineel te plegen handelt voorafgaand aan de inauguratie, de Senaat geeft de eerste batch vrijgegeven Obamagate-documenten vrij, DNI Ratcliffe publiceerde een rapport waaruit blijkt dat China zich bemoeide met de verkiezing van 2020 en analisten onder druk van het CIA-management om het niet te melden.


17 januari 2021

Eskom verwachtte wekelijks stroomtekorten voor de komende 3 maanden, voormalig Obama en Clinton functionaris dood aangetroffen door schijnbare zelfmoord, CBS werd donker voor sommigen aan de oostkust, 2021 Presidentiële Inaugurele Subcommissies kondigden gezamenlijk transportplan aan, Philip Wilson, voormalig katholiek aartsbisschop van Adelaide, stierf op 70-jarige leeftijd, de legendarische INXS-manager stierf slechts DAGEN nadat hem werd verteld dat hij kanker had, David Barclay, miljardair-tweeling-Telegraph-eigenaar, stierf op 86-jarige leeftijd, Sweet'N Low-magnaat, 89, springt naar zijn dood van de 11e verdieping van zijn luxe appartement van $ 10 miljoen aan Park Avenue.


16 januari 2021

Het aftreden van Merkel bedreigt de Frans-Duitse alliantie nu de spanningen over de toekomst van de EU aanhouden, het vertrouwen in leiders verdampt in China, Europa, de VS, 9 katholieke bisschoppen met COVID-19 sterven in één week en de resultaten van de Trump-regering onthuld.


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com