Vertaal deze pagina naar:

MIJN SCHRIJFSELS EN MIJN GELUID GAAN DOORKLINKEN IN DE WEL INGELICHTE KRINGEN

22-03-2023

Er zijn GEEN stikstofproblemen, WEL grote politieke problemen voor de bevolking, want ze proberen het MKB, de boeren en burgers hun nek om te draaien!Mijn naam "Dienie Kars" werd op 22 maart 2023 genoemd in het onderstaande artikel.

Ze schrijven het met een eigen draai eraan om mij in de complothoek te duwen. Weet en besef dat complotten Waarheden zijn die de heersende elite graag verborgen wil houden voor de onwetende bevolking, zoals bijvoorbeeld de Demmink doofpot en de MH17 doofpot.


Geschreven werd het volgende in het onderstaande artikel van Welingelichte Kringen:

"Forum heeft bij monde van Gideon van Meijeren al in het openbaar de jacht op BBB geopend. De grote winst van Van der Plas stinkt, is het oordeel op de complotkanalen. 'Toevallig', schrijft Dienie Kars een dag na de verkiezingen op haar site, 'een bijna onbekende kleine partij BBB vlot gewonnen in alle 12 provincies'. Voor haar lijdt het geen twijfel. 'We zijn al heel wat gewend op verkiezingsfraudegebied wereldwijd, maar Nederland spande gisteren de kroon.'"

https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/3969457/bbb-en-van-der-plas-door-extreem-rechts.html


In het bovenstaande artikel wordt gerefereerd naar Volkskrant.

Zie deze link ► https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-de-radicale-onderstroom-zich-ook-tegen-caroline-van-der-plas-heeft-gekeerd-het-zou-me-niks-verbazen-dat-je-bij-het-wef-zit~bfd72127/


Het artikel waar de Volkskrant naar mij refereert, (Dienie Kars) is te lezen in het onderstaande artikel:

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-beloftes-van-de-boer-burger-beweging-bbb-zijn-onuitvoerbaar-vanwege-de-nwo-wef-agenda-2030/


En overige artikelen over BBB en Caroline van der Plas in de actuele nieuwsberichten.

https://www.de-nieuwe-media.nl/actueel-nieuws/

De Volkskrant heeft aardig zitten spitten in mijn publicaties.


Wat ik op mijn website schreef vanuit de bron van de info luidt als volgt:

"We zijn al heel wat gewend op verkiezingsfraude gebied wereldwijd, maar Nederland spande gisteren de kroon. Een kansloze BBB (een valse oppositie) wint ineens glorieus (hoe verkiezingen worden gestolen).

Toevallig een bijna onbekende kleine partij BBB vlot gewonnen in alle 12 provincies (zie twitter)? Grappig! BBB erkent de stikstofonzin, maar daar gaat het al fout (BBB). Want Caroline van der Plas (BBB) heeft niet de banden met het WEF verbroken. Zij gaat gewoon meedoen met het WEF-circus.

Caroline steunde ook de woke-cultuur en de oorlog in Oekraïne."

Met als bron: https://hhhhszrzlj3.blogspot.com/2023/03/blog-post_16.html

Mijn boodschap:

Informeer jezelf met mijn informatie, nu het nog kan. Steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kunt mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)