Vertaal deze pagina naar:

Mijn ontdekkingsreis!

03-04-2021

Waar zal ik beginnen?


Ik realiseer me steeds meer dat ik geen 'normaal' leven heb gehad als kind en als volwassene. Ik heb een bepaalde route afgelegd, waardoor ik nu kan doen wat ik nu doe, de bevolking informeren.

Het begon al toen ik nog een kind was, dat ik toen al op zoek was naar zwarte monsters in mijn slaapkamer. Ik keek altijd onder mijn bed en in alle kasten voordat ik mijn bed instapte. Mijn vader en moeder wisten niet dat ik dit deed.

Ook heb ik meerdere uittredingen gehad, toen ik nog een kind was, naar een moederschip. Ik werd dan opgehaald met een UFO en werd dan in het moederschip gevlogen en met een UFO weer teruggevlogen. In dat moederschip kreeg ik mijn opdracht, mijn Missie te horen. Dat was in mijn aardse leven de bevolking te informeren.

In dat moederschip was een enorme fijne harmonie te voelen, alles was in balans. Ik wilde graag daar blijven. Maar dat mocht niet van hen, ik moest mijn Missie gaan doen op plan ET Aarde.

Meer info ► https://galactic-human-journey.orgfree.com/

Nou, die opdracht of die Missie doe ik al heel wat jaartjes nu, de bevolking informeren. Ik ben een paar keer enorm gecrashed in mijn leven, zowel financieel, maatschappelijk als lichamelijk. Ik brak mijn rug in augustis 2018.

Maar zodoende kreeg ik dus ineens heel veel tijd en de gelegenheid te doen wat ik nu doe, de bevolking informeren. Alles heeft een reden wat er gebeurt in je leven, dat begin ik nu steeds beter te begrijpen.

Ik kwam vandaag een heel goed artikel tegen over de consequenties van vaccinaties. Ik had hier al eens over zitten dagdromen dat het ook deze kant uit zou kunnen gaan.

Dat is iets wat ik ontzettend vaak en graag doe trouwens, dagdromen of in mijn eigen gedachtewereld vertoeven, zodat ik bepaalde ingevingen binnen kan krijgen en bepaalde connecties kan maken.

Vaak bestudeer ik artikelen die ik toevalligerwijs tegenkom op mijn ontdekkingsreis terwijl ik aan het surfen ben op internet. Hierdoor kan ik bepaalde actuele onderwerpen bespreekbaar maken, die voor dit moment erg belangrijk zijn. Zoals het onderstaande artikel bijvoorbeeld. Vergis je niet in de impact van dit artikel.

https://www.frontnieuws.com/canadese-sportschool-introduceert-omgekeerde-vaccinpas-gevaccineerden-worden-geweigerd/

- Wordt vervolgd -


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

En het belangrijkste voor nu, luister even naar de boodschap van Micha Kat