Vertaal deze pagina naar:

Mijn lievelingsliedjes en lievelingsmuziek ❤️

26-12-2020
Op een hele openhartige wijze schrijf ik hier over de muziek die mij herinnerd aan lieve en bijzondere mensen en ervaringen in mijn leven.

En naar mooie, verdrietige of heftige momenten, 

of misschien wel naar vorige levens, wie zal het zeggen?

Het onderstaande nummer beluister ik nog steeds heel erg graag.

De groep Champagne herinnert mij aan mijn tienerjaren. 

In mijn tienerjaren luisterde ik vaak naar de groep "Champage". Ze hebben mooie en vrolijke nummers gemaakt. Totdat ik ze niet meer hoorde en ooit het genoegen kreeg dat Paulette (zangeres) bij mij in dienst kwam in mijn bedrijf. Ik was toen eind dertig. Paulette is diegene met het donkere haar. Was een hele aparte ervaring om haar in deze situatie te leren kennen. Had dat nooit verwacht haar te leren kennen. Zo zie je maar, dat in je leven soms zeer spontane verrassingen plaatsvinden.

Na het zien van de film "Once Upon a Time in the West" bleef ik dit altijd een heel speciaal nummer vinden. Ik krijg er nog steeds oude oerpijnen en herinneringen (weemoed) van terug naar tijden die allang voorbij zijn en misschien ook wellicht herinneringen uit mijn vorige levens? Who knows...


Toen ik Amira had gehoord heb ik een CD van haar liedjes gekocht, wat een bijzondere stem heeft ze en wat een mooi open hart heeft dit meisje, zo puur en zuiver, WoW ❤️

Dit liedje "You Raise Me Up" heb ik heel vaak beluisterd in het verleden ❤️

Toen The Secret Garden in 2001 het nummer 'You Raise Me Up' produceerde, hadden ze meer dan tien jaar later misschien nooit verwacht dat een kinderduo (Jeffrey Li en Celine Tam) stormenderhand een Chinese zangtalentenshow trof met hun versie van dit inspirerende nummer.

Dit nummer van Jeroen van der Boom stuurde mijn huidige partner mij door voordat ik hem ooit in levende lijve had gezien. Je begrijpt zeker nu wel waarom dit mijn partner werd?

Vast wel wanneer je mij iets beter kent ❤️

Ook stuurde mijn huidige partner mij het nummer door van Ed Sheeran en Andrea Bocelli, voordat ik hem ooit in levende lijve had gezien. Heb dit vaak beluisterd ❤️

Je begrijpt zeker nu wel helemaal waarom dit mijn partner werd?

Een liedje van Koot en Bie waar je eens goed naar mag luisteren, een binnenkomertje. Kreeg ik doorgezonden van mijn huidige partner, voordat ik hem ooit in levende lijve had gezien.

Heb dit vaak beluisterd ❤️

Toen ik de film zag van de Titanic, jaren geleden, heb ik zeker wel wat traantjes gelaten...

In de tijd dat ik in Duitsland woonde (2005-2019) ontdekte ik de Duitse Schlager liedjes en ging die waarderen. Andrea Berg werd heel vaak gedraaid tijdens feestavonden. Heb heel wat afgedanst daar. Was een mooie en fijne tijd in Duitsland, alsof de tijd daar 50 jaar terug was gezet wat de Gemütlichkeit betreft onder elkaar en de Nachbarschaft samenkomsten. Daar zorgden ze nog voor elkaar. 

Eten, drinken, muziek en gezelligheid was er altijd in overvloed ❤️

Dit liedje droeg mijn Duitse ex-partner op aan mij. Ik pakte wel 20 keer mijn koffer, echter keerde ik na de laatste keer niet meer terug naar hem. Dat was in maart 2018. Voor de Pasen vertrok ik.

Mijn Duitse ex-partner maakte mij ooit attent op het liedje van Howard Carpendale, nadat ik voor de zoveelste keer mijn koffer had gepakt. Ik ging echter iedere keer weer terug, behalve de laatste keer...

Hij schreef me ooit: 

"Wenn du das ehrlich meinst das deine liebe so gross ist und bis zum tot hält dann baue ich dir gerne eine brücke an deren anderen ende ich noch auf dich warte aber drüber gehen musst du schon selbe".

Ik kreeg van hem een spreekverbod opgelegd, mocht niet meer met zijn familie en vrienden spreken over de dingen die ik had ontdekt. Ik liep tegen alle muren op en pakte daarom iedere keer mijn koffer. Waarom? Ik verstikte in deze relatie, kon mezelf niet ontwikkelen en ontplooien als Mens en mijn Missie doen. Je begrijpt nu zeker wel wat mijn Missie is ondertussen?

Echter hij is mijn Tweelingziel waar ik altijd op zoek naar was geweest in mijn leven, moeilijke tijd gehad om uiteindelijk zover te komen dat ik niet meer terug ging naar hem. Heb vaak hartverscheurend gehuild. Mijn hart deed altijd ongelooflijk veel pijn wanneer ik bij hem weg was. Alsof ik door een enorme sterke magneet weer naar hem teruggetrokken werd. Dan ging ik weer terug. Hij sprak er zelf ook over dat hij een enorme Sehnsucht (verlangen) had naar mij en dat hij zichzelf ook niet begreep waarom hij mij altijd weer terug liet komen. Andere mensen begrepen dat ook niet. Ik  wel, omdat we Tweelingzielen zijn ❤️

Wanneer ik Ötzi hoorde trok ik altijd de man mee op de dansvloer die het beste kon dansen. Meestal was dat mijn iets jongere buurman, wanneer ik dan in zijn ogen keek, WoW ❤️

Wat een Energie en wat een Licht, ik kon daar weer weken op teren!

Aan dit nummer heb ik ook hele fijne herinneringen in Duitsland.

Dit nummer werd vaak op dansavonden gedraaid.

Van dit liedje van Kerstin Ott word ik altijd emo wanneer ik het hoor...

Zoals Patrick Swayze eruit zag, zo stelde ik vroeger mijn droompartner voor...

Patrick kon super goed acteren in speelfilms, goed zingen en super dansen...

Een grote en bijzondere ster is te vroeg heengegaan, R.I.P. Patrick ❤️

Imagine

Stel je voor er is geen hemel
Het is simpel als je het probeert
Geen hel onder ons
Boven ons alleen lucht
Stel je voor dat alle mensen
Leven voor vandaag

Stel je voor er zijn geen landen

Het is niet moeilijk te doen
Niets om voor te doden of te sterven
Ook geen geloof
Stel je voor dat alle mensen
Samenleven in vrede

Je zou kunnen zeggen dat ik een dromer ben

Maar ik ben niet de enige
Ik hoop dat op een dag je bij ons komt
En de wereld zal een eenheid zijn

Stel je voor geen bezitten

Ik vraag me af of jij het kan
Geen lust naar hebzucht of honger
Een gemeenschap van mensen
Stel je voor dat alle mensen
De wereld samen delen

Je zou kunnen zeggen dat ik een dromer ben

Maar ik ben niet de enige
Ik hoop dat op een dag je bij ons komt
En de wereld zal een eenheid zijn ❤️

Aan dit nummer van Leonard "Hallelujah" heb ik verdrietige herinneringen overgehouden. Dit liedje werd gespeeld tijdens de begrafenis van mijn toenmalige schoonmoeder en mijn vader.

R.I.P. Anneliese en R.I.P lieve Papa ❤️

Het lievelingsliedje van mijn lieve Papa ❤️

WHO IS WATCHING THIS LITTLE PIECE OF HEAVEN IN 2020?

Read the following comment:

I am just looking at his beautiful, sparkling, expressive and full of life' eyes... You are beautiful... Simplest and the most melodious songs ❤️

Dit liedje kreeg ik toegezonden van mijn huidige partner toen we door verdrietige omstandigheden tijdelijk van elkaar gescheiden waren.

Het onderstaande nummer van Julio Iglesias kreeg ik op 11 maart 2024 toegezonden van mijn huidige partner.

Het wordt tijd dat Walter Jakobsen in het Licht komt te staan ❤️

Hieronder staat de soundtrack van de film "Benjamin Wolf" met Jasmine Sendar en Walter Jakobsen. Walter Jakobsen is de oudere broer van Paskal Jakobsen, de zanger van BLØF.

Walter en ik waren al enige tijd bevriend met elkaar op Facebook. Sinds een paar maanden hebben we telefonisch contact. We spreken dan vaak een paar uur achter elkaar. We inspireren elkaar schijnbaar. Verder communiceren we regelmatig door middel van social media en houden we elkaar op de hoogte van wat er gaande is of stellen soms een vraag over wat er gaande is.

Walter verwees mij naar zijn nummer: "Vrij Zijn" ❤️

Walter Jakobsen is multifunctioneel in de muziek. Walter vertelde mij eens dat hij met muziek (voorzien van de juiste frequentie) graag met paarden wil gaan werken.

Ben je een paardenliefhebber?

Heb je interesse? Laat het hem weten!

Wil je reageren op deze muziek?


Stuur dan je reactie naar: info@dieniekars.nl

MIJN NIEUWSTE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...