Vertaal deze pagina naar:

Mijn hartje aan mijn ketting

06-01-2021

Maandenlang was ik vorig jaar het onderwerp van gesprek op Facebook.

Ik zal nu wel Telegram, heel internet en weet ik wat niet over me heen gaan krijgen...

Het maakt mij niet meer uit beste mensen...

Doe zelf uw onderzoek, dat is mijn boodschap!


Voor mij is het belangrijk dat de waarheid naar boven komt van de satanische elite die Nederland nog steeds in z'n greep houdt met mondkapjes, vaccins, lockdowns, idiote regels en wetten etc.


Oke, daar gaan we...

Hoe de hetze tegen mij begon:

Ik droeg namelijk op een profielfoto van mijzelf, een ketting met daaraan hangertje, een zilveren hartje. Het hangertje heb ik zelf ooit gekocht bij een normale juwelier. Ik meen ergens in 2014/2015.

Het is een groot hart met daarin een mooi hart, zoals ik mijn eigen hart voorstel.

Vincent Zegel had een topic gemaakt op Facebook en vroeg mij waar ik dat gekocht.

En toen begon de 'hetze' tegen mij...

Daar lusten de honden echt geen brood van...

Bijna heel Facebook kreeg ik over mij heen...

Velen waren er namelijk vast van overtuigd dat ik een pedo symbool droeg en een pedo was.

De uitleg van mijn hart heb ik hierboven reeds geschreven.

Ik draag dit hangertje nog steeds, het is mijn eigen mooie en grote hart wat ik bezit.

Met dat grote hart voor mijn medemens probeer ik nu vele ogen te openen die nog dicht zijn.

Elke dag doe ik weer nieuwe pogingen ogen te openen van mensen die nog niet zijn ontwaakt in de horrorwereld. Kijk eens naar het onderstaande logo, dat is de verstopte horror die nog bijna niemand is opgevallen. Daarom schreef ik de volgende tekst hieronder:

U mag blij zijn dat ik deze blog schreef, het zal weer vele ogen openen!


De rabbithole van symbolen en tekens gaat diep.

U zult dit zelf gaan ondervinden wanneer U op de symbolen gaat letten in de toekomst. Deze symbolen zitten overal in verwerkt. Het bekendste logo is misschien wel het logo van het Ola ijs.

Ga ook eens het logo van McDonald's onderzoeken. U zult van uw stoel gaan vallen wanneer de waarheid op uw bord beland. Ik ga al langere tijd niet meer naar de McDonald's om die reden.

LEES DIT BLOG AUB HELEMAAL OM MEER INZICHT TE KRIJGENHieronder de symbolen waarover het gaat en te vinden zijn op de website van de FBI.

Link pedosymbolen ► https://www.pizzagate.nl/start/pedo_symbolen/

ELPIDA, Canadese help organisatie heeft ondetussen na de ophef haar logo verwijderd. Elpida is een project van The Radcliffe Foundation, opgericht door Frank Giustra de zakenpartner van de Clintons.

Tip: Connect de dots en doe zelf onderzoek, zodat ook U gaat ontwaken!

Weet dat 'Goede Doelen' geen goede doelen waren, maar vangnetten waren om vele kinderen te vangen. Veel kinderen verdwenen in de kinderhandel, waarmee satanisten zich aan verneukten.

Jeugdzorg behoort daar ook toe, waarom werd Fred Teven daar hoofd van? Om het deksel op deze doofpot te houden en alles in de gaten te kunnen houden.

Daarom werd ook Demmink officier van justitie in de jaren 2002 - 2012.

Waarom verkreeg Demmink zo'n hoge positie?

Omdat hij een zoon is van Prins Bernhard? Het zou zomaar kunnen!

Op de website van Niburu dot co is het volgende te lezen:

"Echter, feit is dat Joris Demmink enkele jaren geleden vrijgesproken is door de rechtbank voor wat betreft de aanklachten van kindermisbruik en aanranding. Natuurlijk is dit doorgestoken kaart en wordt de man tot in de hoogste regionen beschermd, maar het betekent helaas wel dat hij niet meer aangeklaagd kan worden voor hetzelfde vergrijp."

Zie link ► https://niburu.co/binnenland/15513-waarom-duikt-joris-demmink-ineens-weer-overal-op

Google ook eens naar het Rolodex onderzoek en ontdek waarom dit onderzoek van hogerhand werd stopgezet. Lees het verhaal van Lisa en Demmink. De schellen zullen van uw ogen gaan vallen.

Wanneer U twijfelt stuurt U mij maar een mail, dan zal ik het U beter uitleggen.Op 16 augustus 2020 schreef ik op Facebook het volgende topic:

WORDEN ER WERKELIJK KINDEREN BEVRIJD UIT DE TUNNELS?

Zie link ► https://www.facebook.com/dewaarheidsvinder/posts/783010048904850

De berichten en documenten vliegen over internet. Er zouden zoveel bekenden, smeerlappen, zijn gearresteerd. Serieus schokkende foto's vliegen ook over internet. Maar alles kan gemanipuleerd zijn. Waar blijven de live beelden? Want in Australie, Victoria, krijgen overheidsambtenaren nu een vrijbrief om kinderen bij de ouders weg te halen, wanneer zij vinden/denken dat dat nodig is?

Tip: Lees de tijdlijn van Dienie Wakker op Facebook voor meer info. Ik draag al heel wat jaren een ketting met hangertje. Al heel wat jaren geleden kreeg ik mijn eerste gouden ketting met hartje van mijn toenmalige partner. Daarna nog een paar. Nadat ik die allemaal verloren heb of kwijtgeraakt ben heb ik er zelf een gekocht met het mooiste hart wat ik op dat moment kon vinden bij de juwelier en wat betaalbaar was. Ik wist op dat moment nog niets van PEDO SYMBOLS. Daar ben ik later pas op gewezen. De eerste keer door Bart van Well, doordat andere mensen hem daarover hadden aangesproken. Mijn hartje heeft al heel wat ophef veroorzaakt en Bewustzijn veroorzaakt bij heel veel mensen. Ja, daar ben ik blij om.

#SAVEOURCHILDREN !!

LEES HET ONDERSTAANDE BLOG AUB OOK OM MEER INZICHT TE KRIJGEN

Blog ► https://erwaseens-onzeplaneet.blogspot.com/2020/08/corona-wat-is-er-nu-werkelijk-gaande.html


Petra Botter schreef op 31-08-2020 het volgende topic op Facebook:

Zullen wij de eindtijd eens de eindpuzzel gaan noemen?


Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik puzzel wat af.

Ja, die psychologie begrijp ik.

Jaag mensen massaal angst aan en ze doen alles wat je zegt.

Ik hoop dat jij het intussen ook begrijpt.

Vanmiddag zag ik een mijnheer met een compleet plastic scherm om zijn gezicht heen. Zelfgemaakt. Ik had bijna gevraagd of ik een foto van hem mocht nemen.

De Nederland-België puzzel.

Alles is te herleiden naar twee. België is opgericht/zelfstandig geworden in 1830. 18 + 30 = 29 = 11 = 2. Of je mag ook als volgt rekenen 1 + 8 = 9 + 30 = 11 = 2.

Ooit waren wij een.

Maar er mocht een buffer komen tussen Frankrijk en Nederland. Die buffer werd België. De toen nog echte W van Orange heeft de Fransen verslagen bij Oudewater. Maar ook Zwammerdam en Bodegraven werden belaagd en Zwammerdam zelfs bijna geheel van de kaart geblazen.

Herinner je je het begin van deze puzzel nog?

Ik onderzocht Inanna en las over haar Uruk. Dat is Urk. Gebouwd op twee keileem bulten. Twee. Verdiep je eens in de naamgeving van Urk. Noordzee, Zuiderzee. Twee. Het zou mij niets verbazen als Urk twee hoofdstromingen heeft qua geloof. Dat heb ik nog niet onderzocht. Het is een vissersdorp. Met heel veel kerken.

Het oude eiland vlook van Scheveningen. Dat vloek werd genoemd. Het bestond uit twee straatjes. Twee.

Wij hebben de grote havens Rotterdam en Amsterdam. Twee. Containerschepen.

Ik kom er op terug.

In Volendam kan iedereen zingen als een engel. Friesland was ooit een eiland. Vandaar de eigen taal. Daarna werd Friesland toegevoegd aan zowel Nederland als Duitsland. Gedeeld door twee. Wij liggen tussen Engelenland en Duisterland. Nederland is de hersenstam van de aarde. De kruinchakra is boven Groningen. Er gaat niets boven Groningen. Wij mogen de beide hersenhelften met elkaar verbinden. Links en rechts. Twee.

De letterflat in Delft. Waar zoveel prachtige mensen mogen afstuderen aan de TU.

Minerva in Leiden. Daar waar ongeveer half politiek Nederland is geronseld. Leuk om de ere ledenlijst Minerva eens te bekijken. De baantjes carrousel. Ik vraag mij nog steeds af welke geschiedenis Bea en Rutte hebben mogen leren. Want wat wij voorgeschoteld krijgen, mag je gerust een leugen noemen.

Hellevoet-sluis. Twee. Het landgoed Strijpemonde wat daar ligt. De VOC schepen voeren vroeger tot vlak voor het landgoed. De vraag is wat zij daar leverden. Ik denk hetzelfde als de containerschepen nu leveren die tot ver landinwaarts varen om Wuhan te bereiken. De andrenochrome fabriek in Wuhan die niet meer is.

Er is een stroom die je altijd mag volgen in jouw onderzoek. De stroom van het geld. Want wie zijn de eigenaren van die vele containerbedrijven en containerschepen. Terug naar Engelenland. Want Lady Di wierp zich van de trap tijdens haar zwangerschap. Zij wist wiens kind zij mocht dragen. Toch kwam dat kind ter wereld. Zij noemde hem altijd Will. Want de rest van zijn naam uitspreken was voor haar onmogelijk. Iam ofwel I am. De anti-christ.

Haar tweede kind was van haar minnaar. Maar waar je nu naar kijkt, is niet haar tweede kind hoor. Het verhaal gaat dat de echte Harry is omgebracht. Maar ik laat mij niets aanleunen. Dus ik neem dit niet zomaar voor waar aan. Kijk naar de plaats waar zij begraven ligt. Het vormt de letter Q.

Dan de vrouw die Will-iam niet wilde hebben. Kate. Hij weigerde een trouwring. Zij droeg de jurk van de film, Rosemary's baby toen zij hun eerstgeborene toonde aan het volk.

Dan Harry. Hij trouwde zijn grote liefde. Alleen is zijn grote liefde een transgender. Ze heeft dus een plassertje. De vraag is van wie Archie is.

Vanochtend reikten Pierre Peters en Dienie Wakker mij iets moois aan.

Het handgebaar van lady Di, Trump en Kennedy.

Het is een hart zou je denken.

Maar het is de speerpunt van Longinus. Ik help je even. Toen Jezus werd gekruisigd en al vol pijn aan dat kruis hing, toen vond Longinus Gaius (begrijp je nu waar het woord gajus vandaan komt?) het nog even nodig om hem met zijn speer te steken. Ja, Longinus heeft zijn straf intussen volbracht. De speerpunt schijnt in Amerikaans bezit te zijn.

Wij maken nu de overstap naar Duisterland. WOII.

Adolf had een onderzoeksteam waar ook Otto Rahn voor was ''geronseld''. Otto was de kenner bij uitstek van de leer van de katharen. Hij werd alleen op deze manier een SS-er. Otto had tot taak om de Heilige graal te vinden en de speerpunt van Longinus. Adolf had de stellige overtuiging dat het bezit van beiden hem wereldmacht zou geven.

Wat ik voel bij Otto is dat hij enorm veel gewetensbezwaar had. Ik zie hem staan naast Adolf. Bernard kwam die kamer ook binnen. Dat betekent dat Bernard volledig op de hoogte was van dit onderzoeksteam. Otto heeft zichzelf van het leven beroofd. Dat is althans het verhaal wat wij mogen geloven.

De Heilige graal is nooit goed begrepen. Het is namelijk niet de beker waaruit Jezus dronk tijdens het laatste maal met zijn 24 apostelen. Het is ook geen mannelijke apostel geweest die zijn bloed opving terwijl hij aan het dood bloeden was. Want zij waren daar niet. Zijn mannelijke apostelen.

Filippus was er bij. Jozef van Arimathea, zijn oudoom. En hij die een jaar werkte aan de afbeelding van hem aan het kruis. De priesteressen waren er bij. Zijn moeder de priesteres die ooit het Hieros Gamos had ondergaan met Jozef. De kleur van haar hoofddoek was rood. Zoals het een Hoge priesteres betaamt.

Zijn echtgenote was er bij. Haar hoofddoek was ook rood. Want ook zij was een Hoge priesteres. Zij die zijn voeten zalfde als eerste sacrament voor het Hieros Gamos. Haar losse haren duiden erop dat zij zich voorbereidde voor het Hieros Gamos. De huwelijksnacht. Uit deze nacht werd een kind geboren Sarah-Tamar.

Tijdens de kruising was zij zwanger van Jeshua-David. Twee kinderen. Begrijp dat de Heilige graal de bloedlijn is. Zij had nog een kind. Uit een gearrangeerd huwelijk met Johannes de Doper. De vrouwen hater. Na zijn overgaan huwde zij Easa.

Wij gaan weer even terug naar Engelenland. Want er zijn mensen die beweren dat Diana van deze bloedlijn is. Ik zeg bewust is, want ik denk dat zij nog leeft. Toch is er nu een Joseph Gregory Hallett die beweert recht te hebben op de troon omdat hij van Anna Boleijn afstamt. Dus van de bloedlijn van Maria Magdalena. Hij voelt voor mij heel slecht. In zijn interview zie ik illuminatie tekens. Zoals het witte konijn. Dus bij verder onderzoek laat ik hem voor wat het is. Alhoewel je zeker zijn interviews mag bekijken. Het is zeer leerzaam.

Mocht Di niet meer leven, dan leest zij nu mee. Maar ik voel haar niet. Alleen Leonard. Hij lacht mij toe haha. You want it darker? Dank Leonard. For joining the team. Ja, ja, Pim doet ook mee. Hij heeft nog steeds vliegles. Want zo'n ufo besturen is net als helikopter leren vliegen. Zie de balans maar te vinden.

Pim benijd mij nu mijn sigaartje. Ja, Pim, wat je aanreikt, dat zoek ik ook nog verder uit. Alles op zijn tijd. Luister ook naar Suzanne van Leonard Cohen als je met mij mee wil leren in dit onderzoek. En naar So Long Marianne.

De Tijd keert Weder.

Namasté.

Dit is een groet en mudra.

Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet "nam" (buigen) en betekent "ik buig voor jou".


Reacties onder het topic


Pierre Peters schreef:

Bottertje je intrigeert me tot op het bot. Maar is de speerpunt nu goed of slecht. Volgens mijn een goed teken. Ook al zit jij mijn bot weg Gajus te noemen.

Petra Botter antwoordde:

You rock Pierre. Jij bent geen gajus. Dat weet je zelf ook wel. Spreek woorden van liefde tot jezelf. Je hebt vele lessen mogen overwinnen. De speerpunt is omgekeerd tot het goede der aarde. Want Longinus Gaius heeft zijn taak volbracht. Hij werd veroordeeld tot eeuwig leven. Hij heeft Maria Magdalena bij mogen staan in vele van haar reïncarnaties. Ja, ook als Matilda van Toscane. Hij was er voor haar. Altijd. Al begreep zij dit pas later. Hij heeft haar beschermd in al haar levens. Hij heeft haar onder zijn hoede genomen in al haar levens. Hij heeft haar opgeleid in al haar levens. Ik voel dat hij nog hier is. Maar niet in een fysiek lichaam. Maar hij is hier in deze eind puzzel. Die wij samen mogen oplossen. En ja, ik krijg weer iets aangereikt. Leonard weer he? Haha.

Pierre Peters antwoordde:

Denk dat wordt swingen bottertje maar hallelujah

Petra Botter antwoordde:

Hieros Gamos Pierre. Geen Sodom en Gomorra meer. Geen sleutelclub meer. Geen swingersclub meer. Weg met dat satanisme. Namaste.

Pierre Peters antwoordde:

Wou alleen maar dansen..

Zie verder topic Facebook ► https://www.facebook.com/petra.botter.9/posts/3407584465971741


Wilt U reageren op deze blog?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com