Vertaal deze pagina naar:

Mijmeringen

03-05-2021

Wat is nu het beste wat je vandaag kunt of kon doen?

Ben heel vaak aan het brainstormen over mijn leven en de zin ervan.

Waarom ben ik hier en wat doe ik hier?

Wel, ik ben sinds 2001 een Waarheidsvinder en onderzoeker van de Waarheid over ons bestaan en de machthebbers achter de schermen. Mijn info deel ik met iedereen op social media, middels websites en platforms. Heb al veel mensen laten ontwaken en verder laten doen ontwaken. Het is mijn Missie op Aarde.

En wat doen al die andere mensen hier? Nou, het valt me op dat veel mensen (de schaapjes of de onwetenden) klakkeloos alles opvolgen wat de staatszenders de bevolking opdraagt: Het dragen van mondkapjes, 1,5 meter afstand houden, testen, vaccinaties etc.

Ondertussen zie ik steeds meer zombies het straatbeeld verrijken met zwijgmaskers op en schud ik steeds vaker met mijn hoofd. Waar gaat dit heen? Waar gaat dit eindigen? Man man... Ik weet het nog niet... Ben wat dat betreft totaal flabbergasted.

Ontheffing zwijgmaskers

Wanneer je een kaartje toont met een ontheffing hoef je geen zwijgmasker op. Tot heden heb ik nog nooit een mondkapje gedragen. Ik krijg het al benauwd wanneer ik eraan denk zo'n ding op te moeten doen, pfffff.

Diplomatiek paspoort

Soms is dit ook wel handig om te hebben denk ik. Ondertussen heb ik een diplomatiek paspoort, wie weet wanneer me dit van pas gaat komen.

Van de hak op de tak

De staatszenders hoor ik nooit over de werking van geneeskrachtige kruiden, onze gedachtekracht en ons zelfhelende vermogen, Ufo's, buitenaardsen en onze werkelijke geschiedenis van de mensheid en onze aarde.

MED BEDS

Gisteren reikte mij iemand info aan over Med Beds wat ik reeds op het GESARA kanaal van Telegram en op mijn tijdlijn van Facebook publiceerde:

MED BEDDEN / PODS & TESLA-KAMERS

TRUMP OP 14 JUNI 2020 ZEGDE DE NATIE:

"BINNEN EEN JAAR OF ZO BIJNA ALLE ZIEKENHUISPROCEDURES ZULLEN VEROUDERD ZIJN."

ELKE STAD HEEFT VEEL MEDISCHE BEDDEN EN TESLA-KAMERS DIE IN STAAT ZIJN OM DNA TE GENEZEN EN TE HERSTELLEN EN ALLE ZAKEN TE GENEZEN.

LEEFTIJDSREGRESSIE (tot 30 jaar)

GEEN KANKER MEER

GEEN AUTISME MEER

GEEN FIBERMIALGA MEER

GEEN BEHOEFTE AAN VACCINS

GEEN ALZHEIMERS MEER

GEEN GEZAMENLIJKE PIJN MEER

GEEN GEBREKEN MEER

BEWIJS IS IN DE UITVOERINGSORDERS DIE HIJ HEEFT ONDERTEKEND.

MED-BEDDEN HEBBEN DE MOGELIJKHEID OM ORGANEN TE HERGROEIEN DIE ONTBREKEN, ZOALS EEN GALBLAAS, NIEREN OF LYMPH NODES ENZ. ENZ. DOOR HET GEBRUIK VAN LICHTSPECTRUMS EN FREQUENTIES.

De holografische medische pods of medische bedden zijn geautomatiseerde stations waar een medisch deskundige genezer het type procedure selecteert dat moet worden uitgevoerd uit de computerdatabase, waarna de patiënt gaat liggen in de pod of het bed en de machine de medische operatie of procedure uitvoert. vervolgens sluiten de lasers de punten van binnenkomst van waaruit de procedure werd uitgevoerd. Deze soorten Holographic Med Pods of -bedden hebben kenmerken zoals een luchtdicht bedieningsscherm, comfortabele ledemaatbeperkingen, een laserscalpel, laserspiegelarmen, vloeistofspray-anesthesie en sensoren voor vitale functies, en al deze functies zijn gemonteerd op een verstelbare titanium basis. Met de Med Pods of Beds kunnen gebruikers een breed scala aan chirurgische procedures diagnosticeren, behandelen en uitvoeren met ultrafijne laserincisies die worden geleid door 3D-anatomische scanning.

Med Bed-technologie is al heel lang 'onderdrukt' en verborgen voor het publiek. Gelukkig, als gevolg van de planetaire verschuiving van 3D naar 5D + die op dit moment plaatsvindt, en de toenemende vraag naar transparantie door het menselijke collectieve bewustzijn, komen er steeds meer moedige mensen naar voren om te onthullen wat ze weten dat al decennia, zelfs eeuwen verborgen is. , en hoogstwaarschijnlijk duizenden jaren. Twee van deze moedige zielen zijn Ileana the Star Traveler (haar internetnaam) en Jared Rand.Ileana schreef de informatie over de holografische medische pods uit haar persoonlijke ervaringen als een geheim ruimtevaartprogramma op Mars. Haar informatie wordt gepost in de 2e helft van dit artikel. Jared is een zeer intelligente en goed geïnformeerde man die al decennia met de wereldwijde transitie werkt en informatie heeft over veel onderwerpen waarvan het grote publiek niet op de hoogte is, inclusief maar niet beperkt tot, buitenaardse ET-technologie-geschenken aan de mensheid zoals de Quantum Financieel computersysteem, anti-zwaartekrachtaandrijving, replicatoren en medische bedden.

TACHYON ENERGY & PLASMA ENERGY MED BEDDEN

Er zijn 3 soorten Med-bedden: 1) Holografische Med-bedden; 2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren die door een andere bron worden aangedreven; 3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer 2-3 minuten het hele menselijk lichaam zullen regenereren, van top tot teen. Wat betekent deze geavanceerde technologie voor een 80-jarige vrouw? Ze zou in minder dan 3 minuten weer 30 jaar oud kunnen zijn. 50 jaar verstreek haar leven. Nu kan ze weer kinderen krijgen. Ze zou een heel nieuw gezin kunnen krijgen als ze dat wil. Volgens deze schrijver is de Med Bed-technologie een eeuwige bron van jeugd.

Het Med Bed kijkt naar het lichaam en corrigeert onvolkomenheden. De technologie bestaat al geruime tijd. Het is niet iets uit de strakblauwe lucht. Het is gewoon heel lang verborgen gehouden voor het menselijk ras.

De technologie van de Med-bedden is niet van de planeet Aarde. Het is geen door mensen gemaakte technologie. Het is een technologie die aan de mensheid is gegeven door buitenaardse ET's. Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyondeeltjes en plasma (plasma) energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.

Moestuin

Sinds kort ben ik begonnen met een Moestuin. Het doet me goed, ik krijg hierdoor een goed gevoel. Ik ga nu ook in kaart brengen welk on-kruid we kunnen gebruiken als geneeskrachtige kruiden, als medicatie. Ik ben die chemische troep van de farmacie meer dan zat.

Wil je een kijkje nemen in onze Moestuin?

Klik dan hier ► https://www.ikwilallesweten.nl/onze-moestuin/

Zelfvoorzienend leven

Daar ik vaak verkondig om zelfvoorzienend te worden en terug te gaan naar onze basis van ons bestaan (de Natuur), geef ik hiermee zelf het goede voorbeeld. Ook qua zelfredzaamheid. Dus geen woorden, maar daden en SAMEN, met elkaar, met vereende krachten kunnen we veel bewerkstelligen!

Het is een kwestie van DOEN verkondig ik vaak, maar dat is nu dus ook een werkelijkheid voor mij geworden. Heb de afgelopen jaren veel voorbereidend werk gedaan, voor het geval de GESARA fondsen gaan vrijkomen. Maar ik ga daar niet meer op zitten wachten heb ik een tijdje geleden besloten. Heb al lang genoeg gewacht...

Eind vorig jaar heb ik besloten een eigen netwerk op te zetten om mijn eigen waarheidsvinding te kunnen opschrijven en te kunnen verspreiden. Ook heb ik de verkoop van T-shirts met een boodschap opgestart. Doordat er nu inkomsten binnen komen en ik nu mijn ei kwijt kan zit ik ook weer beter in mijn vel.

Mijn focus voor mijzelf leg ik nu op een wereld zonder stroom, internet en boeken, dus echt helemaal terug naar onze basis. Zolang het mogelijk is haal ik mijn kennis van het internet en eventuele boeken en brochures.

Sinds vorig jaar was ik al begonnen met het verzamelen van allerlei zaadjes van groentes en vruchten. Ondertussen heb ik besloten dit uit te gaan breiden met zaden van alles wat eetbaar is.

Mijn volgende projecten zijn vrije energie creëren en het reinigen van regenwater tot drinkwater.

Tartaria

Heb laatst veel vertaald over Tartaria vanuit het Engels. Je leest dan waarom zeewater zout is, hoe ruwe olie is ontstaan, waavoor piramides zijn gebruikt en hoe vulkanen zijn ontstaan etc.

Link ► https://www.volkwordwakker.nl/tartaria/

En ja, ik heb op veel websites van mij de mogelijkheid gemaakt om eventueel een donatie te kunnen doen. Voor het geval U mijn artikelen en info waardeert en mijn Missie wilt ondersteunen om de bevolking te informeren. Allen dank hiervoor die reeds een bijdrage hebben gedaan.

Veel mensen zijn van God los of zijn de weg kwijt.

Vaccinaties

Mijn ervaring is ondertussen dat wanneer mensen een afspraak hebben gemaakt om een vaccinatie te laten zetten je ze er niet meer van kunt weerhouden. Ze gaan als makke schaapjes in de rij staan voor die spuit.

Nu hoorde ik vandaag een bericht dat de verpleging in een Duits ziekenhuis schrik hebben van patienten die zich hebben laten vaccineren. Gelukkig komt er nu steeds meer informatie naar buiten middels de verpleging, ondanks dat ze een geheimhoudingsplicht hebben ondertekend.

Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken of het werkelijk een probleem vormt voor de mensen die (nog) niet zijn gevaccineerd besmet kunnen worden door mensen die zijn gevaccineerd.

Ook ben ik aan het uitzoeken wat de gevolgen zijn wanneer je bent gevaccineerd.

Poolshift

Sommige onderzoekers menen dat er een poolshift gaat komen en dat de elite zich nu aan het voorbereiden is om zich onder de grond terug te gaan trekken om de poolshift te overleven. Ik schreef daar laatst een artikel over.

Of trekken ze zich terug onder de grond, omdat de bevolking ontwaakt? Zeg het maar... Sommige mensen menen dat er geen poolshift meer gaat komen en dat dit klinklare onzin is.

We zullen het gaan zien en beleven wat er wel of niet komt. Ik heb een tijd geleden reeds alles losgelaten in mijn leven, om de grootste ontberingen te kunnen doorstaan en er klaar voor te zijn om de mooiste wensen uit te kunnen zien komen.

Dit zijn twee werelden van verschil, I know.

Ben geen doemdenker of een fantast, maar wel een 100% realist.

Ik luister en kijk goed om me heen wat er wel en niet gebeurt en sta in verbinding met mijn Hogere Zelf, in verbinding met onze Schepper, onze Bron des Levens, van Al wat Is.

Link poolshift ► https://www.ikwilallesweten.nl/l/waar-ga-jij-de-poolshift-overleven-als-die-komt-ben-je-al-verhuisd/


Wat ik nu denk?

Wanneer ik even snel terugdenk aan wat ik hierboven schreef?

Dat wil je niet eens weten haha...

Wat een wereld... De wereld op z'n kop...

Wat als het magnetisch veld ineens wegvalt op onze aarde?

Dan valt alles ineens op je kop? Of wat?

Je kunt ook wegkijken of je hoofd in het zand steken...

Ik zou zeggen, doe wat goed voelt voor nu...Lees ook even wat Micha Kat schreef:


**BREAKING**


SITUATION UPDATE


Micha Kat schreef 03-5-2021:Luister even naar Rob Patriot Talk


Het is goed her en der je licht op te steken wanneer je nog niet exact weet wat er nu gaande is.


Wat we nog meer kunnen doen behalve onderzoek doen, denken en handelen in goede oplossingen? Ons verzamelen in een grote groep op Telegram?

Er zijn reeds bijna 20.000 leden lid.

Hopelijk wordt het deze keer wel een succes!

Laatste kans...

Of worden we bevrijd door .................?

Of moeten we het toch zelf doen?

Zeg het maar...

God bless!


Oproep

https://t.me/DitNooitMeerDenHaag

Forward deze groep aub op social media en voeg je familie, vrienden en bekenden toe.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)