Vertaal deze pagina naar:

Met de val van de cabal valt ook het Covid-19 virus, dat nooit eerder heeft bestaan!

21-02-2021

EINDELIJK DAN HET NIEUWS WAT WE EIGENLIJK ALLANG WISTEN TOCH?


(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege de vertaling!)

Wanneer je alles gaat doorspitten word je er eerst echt dood en doodziek van...

Het is zo verschrikkelijk gruwelijk en triest...

Maar ik zal wel moeten, om inzicht te krijgen in de wereld zoals die is en was, zodat we weten wat ons te doen staat de komend tijd...

Handelen en denken in goede oplossingen!

Dit mag nooit meer gebeuren...

Dienie


KOMTIE...

1. Wetenschappelijk onderzoek heeft nooit een Covid 19-stam geïsoleerd.

2. Als er geen virus is geïsoleerd en een virusstam niet is geïdentificeerd, kan er geen test of vaccin worden uitgevoerd.

3. Het kan niet worden getest op een virus dat niet aanwezig is (het Amerikaanse bedrijf Abbott heeft het hoofdkantoor voorzien van voorgeprogrammeerde positieve tests).

4. Het virus komt niet voor in de natuur, gifstoffen worden geproduceerd in laboratoria. De natuur kan niet worden gepatenteerd. Mediaredacteuren hielden verborgen dat het coronavirus in 2018 gepatenteerd was onder het nummer 10.130.701.

5. Covid-afbeeldingen of hologrammen die constant aan ons worden getoond door valse media zijn bedoeld om ons constant bang te houden. Dat is de reden waarom het dodelijke virus HDZ, SDP, hun rally's, orgieën omzeilt. Niemand kan het echte virus beheersen.

6. Maskers zijn 100% schadelijk omdat bacteriën zich vormen bij het in- en uitademen en tumoren in cellen wanneer de zuurstofopname wordt verminderd. Het ergste zijn de kinderen die door analfabete mensen met maskers naar school worden gestuurd.

7. Miljoenen mensen stierven aan de Spaanse griep door longkanker op te lopen terwijl ze maskers droegen. Omdat maskers ooginfecties, sinusproblemen, bronchiale infecties, hartproblemen, longproblemen, enz. Veroorzaken, ziekten die corrupte artsen gebruiken om aan te geven dat deze mensen Covid hebben.

8. Hoe is het mogelijk dat griep, mazelen en andere infectieziekten plotseling zijn verdwenen en er sinds een jaar niemand meer met deze ziekten is besmet? Vorig jaar werden 64.000 gevallen van coronavirus geregistreerd, en geen enkel geval van griep dat al eeuwen bestaat. Onze redacteur grapte dat hij schreef: "Covid at griep zoals een wolf zijn grootmoeder en Roodkapje opeet."

9. Covid19 betekent massavernietigingsprogramma. Covid-19 staat voor "Vaccination Identification Certificate" met kunstmatige intelligentie. En nummer 19 is het jaar waarin het is gemaakt. Covid is niet de naam van het virus. Het is de naam van een internationaal plan om de bevolking te beheersen en te verminderen. Wat ze ons nu proberen te injecteren, zijn de ergste vaccins ooit. Letterlijk naar de hel gaan met als doel massale ontvolking, meer dan 80% van de bevolking.​

Het is vrij duidelijk dat de satanisten, met de hulp van geïnstalleerde politieke verraders in 193 landen die lid zijn van de satanische creatie van de Verenigde Naties en alle grote wereldmedia die eigendom zijn van slechts 6 beesten, probeerden genocide op de wereld te plegen.

De Agenda 2030, die de verrader Kolinda Grabar Kitarović namens Kroatië achter de rug van het Kroatische volk heeft ondertekend, is niets meer dan de ontvolking van de wereldbevolking met volledige controle over degenen die deze mediapolitieke genocide overleven. Dat begon in de jaren 2000 met chemtrails, GGO's, via het 5G-netwerk van Plenković en het "dodelijke" Covid19-vaccin.

Gelukkig voor de wereld en helaas voor de kabbalisten heeft president Donald Trump hun rekeningen verknoeid, plannen verstoord, en het Amerikaanse leger heeft beloofd om de leiders en leden van de criminele NWO- en WHO-creatie te zuiveren.

Voor degenen die het niet weten, satanisten hebben 193 staten op frauduleuze wijze omgezet in privébedrijven, waardoor de Cabal een naamloze vennootschap werd genaamd: Het Vaticaan, de City of London en Washington DC.

Tegenwoordig is het Vaticaan leeg, griezelig, ook Birgmingham Palace en een symbool van de politieke macht van de wereld Capitol Hill tijdens de opgravingen.

Stafleden, wetenschappers, artsen, parlementsleden, journalisten en hoofdredacteuren van MSM-media... Zij zullen zich moeten verantwoorden voor hun medeplichtigheid aan de genocide van de bevolking.Vecht voor de Waarheid tot de dood, en de Heer zal voor je vechten (Sirach 4:28)

Kom op voor het goede, ook al kost het u uw leven; de Here God zal aan uw zijde strijden.

Wanneer je bovenstaande beelden ziet heb je geen andere keuze, ik niet althans...


Bron ► https://freeworldnews.us/kinderschlachthaus-in-den-tunneln-unterhalb-des-capitol-hill-das-covid19-virus-ist-vorbei-es-gab-es-noch-nie/