Vertaal deze pagina naar:

MELANOOMKANKER

14-11-2021


Wat is melanoomkanker?


Melanoomkanker is een agressieve vorm van huidkanker. Een melanoom kan overal op het lichaam ontstaan en zich snel verspreiden naar andere delen van het lichaam. Een melanoom ontstaat meestal op een gave huid. Soms ontwikkelt een melanoom zich ter plaatse van een bestaande moedervlek.


Hoe herken ik melanoomkanker?


Over het algemeen herken je een melanoom aan het plotselinge ontstaan van een lichtbruine, donkerbruine of rode vlek op de huid. Deze vlek groeit snel en lijkt in eerste instantie op een moedervlek.

Ontstaat een melanoom ter plaatse van een bestaande moedervlek, dan herken je dat aan het plotselinge veranderen van die moedervlek. De moedervlek kan qua grootte, kleur of uiterlijk veranderen of gaan jeuken of bloeden.

Op de website Kanker.nl vind je een uitgebreide uitleg over het herkennen van een melanoom. Heb je een vlekje dat je niet vertrouwt, laat er dan altijd én zo snel mogelijk een huisarts naar kijken.

Als gevolg hiervan worden de volgende "fouten" geïntroduceerd in chromosomen in de kernen van menselijke cellen, allemaal als gevolg van de aanwezigheid van het spike-eiwit van mRNA-vaccins:


  • Mutaties of "fouten" in de genetische volgorde.
  • VERWIJDERINGEN van hele segmenten van de genetische code.
  • INSERTIES van onjuiste segmenten.
  • Mixen en matchen / permutaties van genetische code.


Deze fouten, wanneer uitgedrukt door celdeling en replicatie, resulteren in:


  • Een explosie van kanker en kankergezwellen in het hele lichaam.
  • Verlies van productie van immuunsysteem B en T cellen (d.w.z. geïnduceerde immunodeficiëntie).
  • Auto-immuunziekten.
  • Versnelde veroudering en verminderde telomeerlengte.
  • Verlies van het functioneren van complexe orgaansystemen zoals bloedsomloop, neurologie, endocriene systemen, musculoskeletale systemen, enz.
  • Cellulaire schade die lijkt op stralingsvergiftiging doordat cellen zichzelf van binnenuit vernietigen.


Zie meer info in het onderstaande artikel ►

https://www.gezondheidsnet.nl/kanker/melanoomkanker-de-nieuwste-feitenCOVID-19 vaccinaties


COVID-19 vaccinaties kan melanoomkanker aanwakkeren of veroorzaken. Zeker wanneer U hier al eens 'schoon' voor was verklaard. U bent bij deze dus extra gewaarschuwd!

Laat U zichzelf niet (meer) vaccineren!


Wetenschapshorror:


Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenen.

Deze bevinding kan alleen maar beschreven worden als een ware "horror" in haar implicaties.

Verbluffend nieuw onderzoek gepubliceerd in Viruses, onderdeel van de SARS-CoV-2 Host Cell Interactions editie van MDPI (Open Access Journals) onthult dat vaccin spike-eiwitten de celkernen binnendringen en een ravage aanrichten in het DNA-herstelmechanisme van cellen, waarbij DNA-reparatie met maar liefst 90% wordt onderdrukt, bericht Naturalnews.com.

Lees meer info in het onderstaande artikel ►

https://www.frontnieuws.com/wetenschapshorror-vaccin-spike-eiwit-dringt-celkernen-binnen-onderdrukt-dna-reparatiemotor-van-het-menselijk-lichaam-zal-explosie-van-kanker-immunodeficientie-auto-immuunziekten-en-versnelde-vero/Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)