Vertaal deze pagina naar:

Luister eens goed naar deze video, dan ga je ontwaken!

06-01-2021

BESTE VRIENDEN, DEEL DEZE VIDEO DE KOMENDE 7 DAGEN 2 X PER DAG !!

1 X IN DE OCHTEND EN 1 X IN DE AVOND !!

OM ZOVEEL MOGELIJK MENSEN TE BEREIKEN IN NEDERLAND !!

ABONNEER JE AUB OP ZIJN KANAAL EN KLIK OP DE BEL KNOP VOOR TOEKOMSTIGE NOTIFICATIES !!

DIT SCHREEF WIM VISSCHER


Wie is Generaal Flynn?


Michael Thomas (Mike) Flynn (Middletown (Rhode Island), 24 december 1958) is een Amerikaans oud-generaal van de United States Army en de voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump.

Onder Obama was Flynn twee jaar actief van juli 2012 tot eind 2014 als hoofd van de militaire inlichtingendienst Defense Intelligence Agency, maar er werd hem verzocht om zijn taak voortijdig te beëindigen. Volgens Flynn werd hij ontslagen omdat hij de harde waarheid vertelde over de strijd tegen het islamitisch extremisme.

Op 18 november 2016 kondigde president-elect Donald Trump aan dat Flynn zijn Nationaal Veiligheidsadviseur zou worden. Als lid van de Executive Office of the President was er voor Flynn geen goedkeuring en toestemming nodig vanuit de Senaat.

Flynn is van mening dat de Verenigde Staten, Rusland en Europa beter moeten samenwerken in de strijd tegen ISIS. Hij wordt echter door opponenten ook bekritiseerd vanwege zijn vermeende nauwe contacten met Rusland. Zo zat hij in 2015 naast Poetin tijdens een diner ter ere van de verjaardag van Russia Today (RT), het door het Kremlin gefinancierde tv-station. Flynn hield bij die gelegenheid een praatje waarvoor hij door RT betaald kreeg. Daarin zag hij geen probleem, legde hij The Washington Post uit, want wat was nu het verschil tussen RT en CNN? Hiervoor kreeg hij ongeveer 40.000 dollar betaald volgens The New Yorker.

Flynn werd tijdens de verkiezingscampagne van de presidentsverkiezingen van 2016 bekritiseerd voor het doorsturen van anti-Clinton-propaganda die achteraf onwaar bleek te zijn.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Flynn


Opmerking: De grote vraag is nu wat er van deze informatie wel of niet klopt.

Ook dat dienen we nader te onderzoeken!

Generaal Flynn
Generaal Flynn

Wil je reageren op deze info?


Stuur dan jouw reactie naar info@freedom-for-all.com