Vertaal deze pagina naar:

Luister eens wat Jort Kelder zegt? Hoeveel krijgt hij daarvoor betaald?

15-12-2020

Wat zegt Jort hier nu? Wordt het niet tijd dat mensen een keer Wakker worden? We worden ontiegelijk bij de neus genomen!

Jort Kelder moest zeggen dat de besmetting hoger is, terwijl er niets aan de hand is. De leugen regeert en hiermee zijn de politici en de mainstream media (NOS) schuldig door leugens te verspreiden!

Klik op de onderstaande video, luister en oordeel zelf.

Reacties onder de video


People Wake Up schreef:

We worden zo belazerd! PCR test wordt nog steeds gebruikt, terwijl het NIET specifiek covid-19 aantoont, maar door de vals-positieven veel angst zaait onder de gemuilkorfde schapen, waar corrupt Den Haag graag gebruikt van maakt. Mensen wordt wakker!

Zoek op de Great Reset, men is wereldwijd bewust bezig om de economie naar de kl*te te helpen. Middenstand moet kapot! Er is genoeg info te vinden, buiten de corrupte media om!

De zogenaamde 'aluhoedjes' krijgen gelijk!

Coronavirus Scandal Breaking in Merkel's Germany Over Drosten PCR Test.

https://www.europereloaded.com/coronavirus-scandal-breaking-in-merkels-germany-false-positives-and-the-drosten-pcr-test/


Youp schreef:

Het dresseren en kleineren van een volk: Men neme een virus.

Men make het volk bang. Men gijzelt het volk. Men legt het volk maatregelen op. Zijn ze braaf dan krijgen ze weer een stukje vrijheid terug. Zijn ze stout dan stijgen het aantal besmettingen en worden ze weer opgehokt. Net zolang tot dat het volk uit de hand van dit kabinet eet. Zo hebben ze dat in China gedaan en dat proberen de Globalisten nu ook in Europa. Zo speelt Nederland ongewild de Hoer van Europa met Mark Rutte als Pooier en de WHO als Bordeel.

Jort Kelder in een Televisie Interview: Het Coronavirus is een leugen!