Vertaal deze pagina naar:

LIEFDE IS DE SLEUTEL ❤️

07-02-2022


We zijn vertrokken ❤️ ❤️


Tussen Kerst en Nieuwjaar (2022) is er enorm veel gebeurd, vele mensen hebben dit gevoeld, anderen hebben veel in de lucht gezien.


We zijn aan een kantelpunt gekomen!


Het grote licht breekt door en geeft nu aan de mensen veel meer mogelijkheden om zelf hun eigen licht te laten schijnen. Nu je het een beetje begint te begrijpen, mama, zal ik je nog meer belangrijke dingen vertellen die je nog niet weet en die misschien een beetje raar klinken, maar toch is het zo. Het lijkt wel op een verhaaltje en ik begrijp dat dit misschien voor jou en veel mensen onwerkelijk klinkt, maar dat is niet erg. Ieder neemt zelf mee wat hij/zij wil geloven. Anders leg je het maar even naast je neer. Zo zijn er wezens met zwarte ogen, een soort ruimtepak aan en zonder haar, die van een andere planeet zijn waar ook onderwereldwezens wonen (soort van mistwolk met rode ogen)... De onderwereldwezens hadden slechte bedoelingen en maakten een hele grote zwarte robot. Deze robot stopte magneten in de handen van de wezens zodat ze door hen konden bestuurd worden en zij zo meer en meer macht kregen. Sommige wezens wisten dat het niet juist was en riepen mijn (boven)wereld in om te helpen. De wezens deden dit met hun eigen goed teken op hun handen. Het teken flikkert dan op de hoofden van de bovenwereld wezens. Ik heb ook een levensbloem op mijn voorhoofd en dat voel ik ook meteen als ze mij oproepen.

De raad van koningen en koninginnen van de werelden kwamen samen aan de tafel en beslisten daarop om te helpen. Ze zorgden ervoor dat de wezens wisten wat de magneten met hen deden en hoe ze zelf terug hun leven in hun eigen handen konden nemen. Dankzij hun hulp leerden de wezens dat ze zelf heel krachtig waren en dat ze de magneten zelf konden besturen waardoor de vrede terugkwam op hun planeet. De onderwereldwezens werden gevangen genomen onder hun planeet. Toen deze wezens gingen kijken of de onderwereldwezens weg waren, ontdekten ze intussen dat op aarde de onderwereldwezens ook heel veel schade hadden aangericht. En hier was de chaos ook groot.

De mensen waren vergeten wat ze op aarde kwamen doen en wisten niet meer hoe ze de liefde en verbinding van de bovenwerelden in de praktijk moesten brengen. De bovenwerelden werden ook hier om hulp gevraagd , wat hoognodig was. Aangezien mijn ouders van de bovenwereld zelf niet naar de aarde kunnen komen (ze zijn koning en koningin), vroegen ze of ik en mijn bovenwereld zus met vele andere wezens wilden gaan. Ik wilde niet. Mijn jongere zus ging veel sneller. Ze had er meer zin in dan ik. Ikzelf mocht eens gaan kijken naar de aarde als 'elfje' en twijfelde enorm. Mijn ouders van de bovenwereld zeiden tegen me: "Je kunt dit, ga maar, vergeet nooit wie we zijn, dat we je altijd helpen en vergeet nooit je taak op aarde".

Ik ben nu heel blij dat we al in deze fase zitten en de mensen meer en meer in hun eigen krachten en in de bovenwerelden aan 't geloven zijn, ook al lijkt het misschien niet zo.

Het komt echt goed!


Er is heel veel dat gezuiverd moet worden, zowel binnen de mens als in de natuur.


Gelukkig beginnen veel mensen te voelen dat ze dit zelf kunnen en niet bang moeten zijn van pijnen, maar samen met kristallen, de natuur, muziek, de elfen...en zoveel andere dingen zichzelf kunnen helen van oude pijnen en teveel hoofddenken. Ook de natuur is zich aan het uitzuiveren. Dit gebeurt allemaal mede dankzij de bovenwerelden die ons helpen.

We komen zo ook in hogere trilling en gaan we veel beter voelen en zien wat er aan de hand is. Zodra de mensen dit zien, gaan ze zelf hun opdracht voelen en hieraan meewerken. En eigenlijk moeten we dit niet zoeken, want het komt vanzelf op ons pad dankzij de sturing vanboven. We moeten alleen NU leven, vrij leven, niet teveel denken, niet bang zijn, maar meer in je eigen hart kijken, in onze kracht geloven en in de bovenwerelden vertrouwen. Eens we durven vertrouwen, valt alle angst voor alles weg en kan de mens echt mee helpen bouwen aan de nieuwe wereld.

Toch zijn er nog vele mensen geprogrammeerd en worden ze bestuurd. Met het licht, kunnen toch veel mensen ontwaken als ze willen. De bovenwerelden hebben deze situatie waar we nu in zitten goedgekeurd, want enkel op deze manier kunnen mensen zelf kiezen of ze mee willen bouwen aan een nieuwe wereld of liever terug gaan leren in de piramidewereld om in een latere fase mee te helpen aan de opbouw van de aarde.

Er zijn ook vele zielen die teruggaan naar de bovenwerelden en daar blijven om zo ook kracht te sturen naar de aarde. Enkel op deze manier kan het snel gaan om samen te werken. De bedoeling is dus dat je als mens naar je hart leert luisteren en zelf gaat voelen wat juist is en je taak uitvoert. En als je vastloopt ergens, kan je vragen: Wat zou LIEFDE nu doen in deze situatie?

Liefde is eigenlijk een ander woord voor mijn bovenwerelden.


En eens je dit kunt, gebeuren er en zie je zoveel mooie dingen die vele mensen zien als wonderen. De aarde is echt een prachtige plek als we allemaal onszelf mogen zijn en zelf in onze kracht kunnen staan.

Gelukkig gaan we hier samen naar toe en kunnen we binnenkort onszelf weer helemaal besturen in volle verbinding met onze bron, ons thuis, waar we allen vandaan komen!

Universe is Magic and Love is the Key ❤️
Ik weet niet meer bij wie dit schrijfsel vandaan komt, sorry!

Misschien kom ik er nog achter, heb het dus niet zelf geschreven...

Maar wilde jullie deze mooie info niet onthouden.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)