Vertaal deze pagina naar:

LICHTFLITS

18-02-2024
Hoe graag je ook zou willen dat iemand anders jouw problemen oplost, jij bent en blijft de enige die innerlijke besluiten voor zichzelf kan nemen.

Iemand kan helende energie naar je sturen maar wanneer jij geen verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gedachten, zal die energie niet dat brengen wat het kan brengen.

Jij bent het die je lessen aan mag gaan.

Jij mag ervan groeien, jij mag ervan leren.

En de lessen kunnen niet overgedragen worden naar iemand anders.

Jij hebt een vrije wil gekregen om keuzes te maken die goed voelen voor jou.

Jij bezit een innerlijke kracht om alle lessen te doorzien.

Jij bent in staat de frequentie van je eigen wezen te verhogen, door bewust nieuwe gedachten te kiezen en nieuwe keuzes te maken. Leg daarom de verantwoordelijkheid voor je leven in je eigen handen en geef je energie en kracht niet weg aan iemand anders. 

Een ander kan naast je lopen maar het nooit van je overnemen.

Bron: Lichtflits

Dagenergie Zondag 18 Februari

Het leven vraagt je om echt voorbij al jouw verhalen te gaan. Om te zien wat werkelijk echt is. Wat werkelijk belangrijk is. Om je niet steeds mee te laten sleuren in alles wat je denkt te denken. Want in werkelijkheid ben jij met jouw fijngevoeligheid een antenne voor wat er rond dwarrelt aan verwarring. En omdat je zo gewend bent om mee te gaan in die verwarring is jouw grootste uitdaging om telkens weer jezelf even terug te halen en te voelen wat er nodig is. Waar jij behoefte aan hebt en hoe jij door alles heen kunt blijven kijken naar dat wat werkelijk belangrijk is voor jou.

In alle verhalen is angst de rode draad. Angst voor je leven. Het overlevingsinstinct dat zich telkens weer klaarmaakt om de schouders eronder te zetten. En ondanks dat er echt wel dingen zijn die niet fijn zijn, is alles wat je hoeft te weten dat jij nooit verloren gaat. Dat jij niet uit elkaar zal vallen en dat er niets is wat jou bij jou vandaan kan halen. De beweging die nu gemaakt wordt is het veld van de verbinding. Om te zien dat er altijd verbinding is, met jezelf en met de ander. Op een dieper niveau. Om een onbesproken laag. Je hoeft slechts maar te kijken naar de natuur, naar de mens, naar dat wat er leeft om je heen om te voelen dat dit is waar het om gaat. Dit is een beweging die al een tijdje terug is gestart en waar je steeds meer in mee wordt genomen. In golven. Want zo ben je weer terug in het oude vertrouwde en zo ben je weer in dat wat je diep van binnen mag herinneren. Wetende dat het kleiner, simpeler en eenvoudiger is en mag zijn om een groots leven te leven. 

Die terugtrekkende beweging die je voelt is niet voor niets. Het gevoel om het dichter bij huis te zoeken. Te houden. Want daar lief mens, vind je namelijk alles. Een diepe behoefte om bij de natuur te zijn. Jouw natuur. Het beweegt je naar een plek in jouw leven die je niet herkent misschien maar die zorgt dat alles waar jij je eerder zo druk over kon maken langzaam van je wegvalt

Deborah ❤️

Mantra: Robert Boerman
Mantra: Robert Boerman
Als je eenmaal in jezelf gelooft en je geest als goddelijk en kostbaar ziet, zul je vanzelf een wezen worden dat wonderen kan verrichten.

Lieve groet en een fijne dag ❤️

Bron: Rika van der Zee

Bron: lichtflits.com
Bron: lichtflits.com
Bron: Rika van der Zee
Bron: Rika van der Zee
Bron: lichtflits.com
Bron: lichtflits.com

Schuld

Wanneer je de schuld
steeds bij een ander neerlegt,
verhalen herhaalt van lang geleden.
blijft benoemen wat je is aangedaan.
Blijf je die energie
steeds opnieuw voeden
en zullen zulke situaties
zich steeds herhalen.
Totdat je beseft
dat jij het bent
die de ander
jouw kracht geeft.

Lichtflits
Uit het boek: Iets in jou
www.lichtflits.com

Mijn boodschap:

Heb de afgelopen week weer een heel stuk van mijn spirituele reis kunnen doen.

Ben vrijdagavond met de auto vertrokken naar Rotterdam en ben daar toen in een hotel blijven slapen, wat iemand anders had geregeld voor mij en nog iemand. Heb de volgende dag vlakbij Bleiswijk een sauna genomen met een goede bekende van mij. Was erg confronterend voor mij om met mijn eigen lichaam (mijn eigen tempel) te bewegen in een openbare ruimte met heel veel andere naakte vrouwen en naakte mannen. Het liefst had ik een slipje aan gehad...

Mijn ervaring en les na de sauna: Ik ga nu stappen ondernemen om mijn lichaam te ontgiften en weer te voorzien van een gezonde spiermassa. Een zonnebankje zou ook niet verkeerd zijn.

Ben gisteravond 'huiswaarts' gekeerd naar mijn oude en vertrouwde omgeving, na een heftige gebeurtenis in Den Haag. Tot heden ga ik daar helemaal niets over naar buiten brengen wat er zich heeft afgespeeld. Het heeft veel impact voor het pad waar ik nu op zit. Het pad van God zal uitwijzen waar het ons allen heen gaat brengen. Tot zover. De informatie die vandaag op mijn pad kwam heb ik verzameld in een blog, wat zeer toepasselijk is voor het moment waar ik met een aantal mensen nu in verkeer.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wil je mij tijdens mijn spirituele reis ondersteunen? Klik dan op de onderstaande link.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Blog: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/mijn-spirituele-reis-als-lichtwerker

MIJN EERDERE BLOGS


De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...