Vertaal deze pagina naar:

Lees deze website wanneer je leven je lief is!

31-12-2020

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/12/26/cdc-rapport-3150-mensen-verlamd-na-covid-19-vaccin-kan-normale-dagelijkse-activiteiten-niet-uitvoeren/


En bestudeer deze blog ►  https://www.freedom-for-all.com/l/nanochips-in-vaccins/


Op de bovengenoemde website is het volgende te lezen:

Volgens een nieuw CDC-rapport waren bijna 3.150 mensen die het COVID-19-vaccin hadden toegediend, werkonbekwaam en "niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren en hadden ze zorg nodig van een arts of zorgverlener."


14 gedachten over "CDC-rapport


Dit had ik al voorspeld voordat de Jonge van Volksgezondheid aan kwam met volgend jaar gaan wij beginnen met Vaccineren heb aan alle NEDERLANDERS proberen duidelijk te maken neem dit en één van de andere 5 Vaccins niet want dit kan veel gevolgen hebben en zelfs meer doden tot gevolg hebben dan tot nu toe 't geval is maar er zijn nog steeds mensen die in 't Vaccin geloven dus zeg ik nogmaals neem 't niet !!


Op 100.000 coronapatiënten in de VS sterven er 1500 mensen. 10.000 mensen kampen nog met de lange termijn gevolgen van corona zoals vermoeidheid, slaapproblemen, verlies van geur en smaak en neurologische problemen.

Op 100.000 gevaccineerden sterft er niemand door corona. 3500 mensen zijn een dagje of 2 vermoeid of hebben een lichte griep. Er zijn geen lange termijn gevolgen.


Het meest hemeltergend is het feit dat we in een wereldwijde communistische dictatuur beland zijn: de waarheid over t vaccin mag niet gezegd, niet getoond, niet beschreven etc. worden. Dokters & wetenschappers die niet naar de bek van het WHO praten worden monddood gemaakt op alle mogelijke manieren. Rellen en opstanden tegen vaccinatie verzwegen in prime Time nieuwsberichten: kortom censuur alias dictatuur !


Is er een link waar het rapport te zien is? Ik kom vele berichten tegen die over het CDC rapport spreken, maar nergens is het daadwerkelijke rapport te vinden.

Niet dat ik het niet geloof, dat is niet mijn punt. Ik heb het gedeeld op mijn site omdat ik het juist wel geloof. Ik zou graag wat betere info (link of rapport) willen ontvangen zodat ik ook daadwerkelijk dit kan laten zien aan mensen die het niet geloven. Alles valt en staat tegenwoorden met feiten en bewijs!

Alvast bedankt!


BML. De mens moet zijn intellect gebruiken om de wereld te begrijpen. Als door hebzucht gedreven men corruptie kan zaaien, wat ellende veroorzaakt voor de medemens, dan treedt de natuurlijke wet van Karma in actie en zal het Geluk ter zijde staan om plaats te maken voor de ellende die komen zal op hen die de corruptie plachten te zaaien. (Dit is een waarschuwing vanuit de Cosmos).


Ja een daarom moeten de vrijmetselaars alles aan het volk vertellen d.m.v. films, in boeken etc. wat de plannen zijn zodat het volk zelf kan kiezen of men er in mee wil gaan of niet! Alleen wordt het vaak wat verdoezeld wat ze vertellen. Anders volgt voor het de wet van Karma maar wij kunnen dan niet meer zeggen wir haben es nicht gewusst. De politiek, de burgemeesters etc.etc. daar zitten de vrijmetselaars vanaf de 33e graad. niet best dus.


ik vrees het ergste de woorden van bill gates wat openbaar is gemaakt overbevolking wordt tijd voor uitdunning klinkt mij zeer verontrustend en nu komt de vaccin ineeens dus ik hoef vaccin spuit niet en ook hugo de jong hoe die de druk legt bij ons zeer verontrustend maar ja die zal wel een graantje mee pikken en dan nog naar de vaccin blijft de regel 1,5 mtr afstand en het mondkapje verplicht het normale leven komt nooit meer terug ze spelen gewoon een politieke spelletje met ons


Ik wil dat Rutte en de Jonge van Volksgezondheid openheid van zaken geven en ons even willen laten weten hoeveel mensen er al aan 't Vaccin van Pfizer inmiddels zijn overleden want daar hoor je weinig tot niets over er is gisteren naar buiten gebracht dat een man na 't Vaccin te hebben gekregen binnen 2 uur is overleden door een Hartstilstand hoeveel zijn hem voor gegaan en volgen er nog want iedereen weet dat je van 't Pfizer Vaccin aangezichtsverlamming kan krijgen en dat 't niet bij 2 Vaccinaties blijft als je eenmaal bent gevaccineerd Stop met de Vaccins en al helemaal om achter onze rug om bewijzen aan te vragen de Jonge van Volksgezondheid laat jezelf en je gezin eerst maar Vaccineren voor dat je 't Volk wat wil gaan verplichten !!


Lieve mensen, die 3000 mensen die "ziek" zijn geworden door het vaccin heeft een zelfde "ziektepercentage" als bij andere vaccins. Je kan nou eenmaal verhoging krijgen van een vaccin, daar is niks geks aan. Dat geeft alleen maar aan dat hun immuunsysteem goed werkt. Calm your tits even zeg.Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com