Vertaal deze pagina naar:

Laatste updates 03-01-2021 van Wim Visscher

03-01-2021

Deze man staat kort bij Trump 👇 👇

Reacties onder de 2e video


Echt wow, dit bericht. Dank voor al je berichten, en bemoedigende woorden. Houd je goed!


Datums doe ik helemaal niets meer mee. Ik geloof echt wel dat het allemaal gaat gebeuren, maar alles in z'n eigen tempo. Het hangt allemaal af van de omstandigheden. Jammer dat ik je hier niet meer ga zien. Heb je eigenlijk pas net 'ontdekt'. Stay safe. Stay human. God bless.


Die lui worden gearresteerd en hun vermogen worden van hen afgenomen, zodat ze niemand meer kunnen omkopen.


Wim ik wil jou bedanken voor al jou werk en wat fijn dat het al wat beter gaat met jou vriend ik hoop dat je nog wel wat post youtupe want ik kom niet op jou telegram kanaal en ik hoop dat jou ook als mens je mag ontmoeten zo dat ik persoonlijk jou kan bedanken en je een knuffel kan geven bedankt mensen mens alle goeds sonja.


Dank je wel Wim voor deze update. Gods zegen voor jou, jouw gezin en je vriend Loek🙏🙌


IK MAG HET DEZE KEER HOPEN DAT ER NU VANAF 6 JANUARI IETS GAAT GEBEUREN!! 4


Goede morgen Wim :-). Bedankt om ons te beschermen! vind ik super van je! Goh, geen mondkapjes, Gesara en al dat duivelsgebroed die de gevangenis in gaan belanden! Ik ga met een brede glimlach 2021 in! We blijven jouw video's delen! WWG1WGA!!


Biden gaat een stap opzij doen wegens gezondheidsproblemen.


Koop citroenen. Was ze + kook ze ( met schil ) in water, in schijfjes ( stukjes) Drink het kookvocht !! Goed voor alles !! Doe dit een paar keer per week.


Beter nog is; koop biologische citroenen en pers deze uit, drink iedere ochtend als eerste de helft van 1 citroen op in een glas aangevuld met lauwwarm water reinigt je lever en doet heel veel goeds voor je lichaam. Bewaar de andere helft van het sap in een glazen flesje in de koelkast voor de volgende dag.. en nog belangrijk bewaar de schil van die citroen in de vriezer.. rasp dit steeds over je salades heen super gezond ( wel alleen biologische citroenen kopen.


Ik wil niet al te negatief overkomen maar ben bang dat er helemaal niets zal veranderen op 6 januari. De personen achter deze scam plandemic zijn zo extreem machtig dat ze hoogstwaarschijnlijk ook Trump in hun broekzak hebben---> 'controlled opposition' .Het zou mooi zijn als deze 'droom' ook daadwerkelijk uitkomt maar ben er bang voor dat het dus niet gaat gebeuren.Anyways...Bedankt voor de video!


Ik weet niet of biologisch echt biologisch is ?? Ik koop ze in netjes. Niet iedereen kan citroensap op de nuchtere maag verdragen. Maar in wat voor vorm mensen het doen, citroenen is het goud der aarde !! Ik zuiver mijn drinkwater ( koffie, thee ed) met natuurstenen, minstens 3 uur.


Bij de lidl kun je nog wel echte biologische citroenen kopen met sticker erop je ziet het ook ze zijn anders kronkeliger van vorm.. en inderdaad het Goud der aarde!


En zien we dat dan ook op het nieuws?? Wil onderhand eens iets op tv zien zodat mijn slapende familie óók eens wakker wordt.


Zouden Merkel, Macron, Rutte en de rest hun arrestatie gaan zitten afwachten? Ze zullen toch wel proberen weg te komen.


Een naamgenoot' kan geen toeval zijn, dus ga ik bidden 😉 kreeg echt kippenvel


Vandaar dat het Binnenhof afgesloten was 🥳Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com