Vertaal deze pagina naar:

LAAT JIJ JE VACCINEREN?

31-12-2020

Ik niet, wat doe jij? Wat ben jij van plan?

Lees ook deze blog ► https://www.freedom-for-all.com/l/waarom-het-zogenaamde-verbod-van-de-overheid-op-hydroxychloroquine-hcq/

Wanneer jij achter het plan staat van de Satan (de huidige satanische machthebbers) en jij je laat vaccineren (injecteren) zul je ook de consequenties moeten gaan aanvaarden van met wat jij je hebt laten injecteren.

Of laat jij je straks toch vaccineren omdat je graag gebruik wilt blijven maken van het openbaar vervoer? Of straks feestjes wilt gaan bezoeken? Of jij je job wilt behouden?

Wanneer je alle waarschuwingen in de wind slaat is het jouw eigen keuze!

Besef dat goed...

Weet dat Hugo de Jonge zijn kinderen niet heeft laten vaccineren. Hij krijgt veel geld (en/of wordt gechanteerd) om deze vaccinatie agenda uit te voeren. Het vaccinatieprogramma zijn NAZI praktijken. Onderzoek eens wie de broer is van Hugo de Jonge. Onderzoek eens wie z'n voorouders waren. Zo ook die van Mark Rutte en Jort Kelder. Hopelijk gaan er dan wat lampjes branden.

En weet en besef ook dat jij, (wanneer jij je laat vaccineren), de satanische praktijken van de 13 satanische bloedlijnen hierdoor mede langer in stand zult houden.

Het vaccinatieprogramma dient verschillende doelen, enerzijds is het een verdienmodel en anderzijds is het een middel om de bevolking te depopuleren en voorts alle vrijheden af te nemen.

De onderdrukking, depopulatie en controle van de bevolking zal stapje-voor-stapje worden opgeschroefd. Totdat ze voldoende mensen hebben vermoord of hebben laten verdwijnen.

Ze willen de bevolking terugschroeven naar max. 500 miljoen inwoners, dit is te lezen op de granieten stenen, de "Georgia Guidstones" in Georgia.

Ik steek veel van mijn tijd en energie erin om mensen te informeren.

Echter schelden veel ongelovige Thomassen mij liever uit en volgen ze liever klakkeloos de verkeerde herders (satanisten), dan dat ze zelf nadenken of überhaupt onderzoek gaan doen.

Wie niet horen wil zal dan gaan voelen...

Niet piepen dan...

Om deze groep mensen zal ik dan niet gaan rouwen...

Waarom niet?

Omdat ik dan veel te veel Zielepijn zal hebben...

Ik laat dat dan los...

Heb gelezen dat 100 proefpersonen een grote som geld hebben gekregen en de vaccinatie hebben gehad en zij binnen 7 dagen allemaal dood waren. Ik heb reeds meerdere berichten voorbij zien komen dat er mensen stierven nadat ze de vaccinatie hadden genomen. Of dit waar is mag jij zelf onderzoeken.

Als het waar is mogen deze mensen nog een keer opnieuw reïncarneren in een 3D wereld, waarbij ze nieuwe levenslessen zullen kijgen en waarbij ze nieuwe keuzes kunnen maken.

Wanneer mensen niet op de hoogte zijn of wanneer mensen zich onder dwang moeten laten vaccineren is het een heel ander verhaal. Dit zijn dan de slacht-offers van het huidige satanische systeem.

Ik heb begrepen dat deze slacht-offers dit dan bij hun reïncarnatie hebben afgesproken (blauwdruk), voordat ze geboren werden. Niet iedereen zal nu meegaan naar de Nieuwe 5D Wereld.

Diegenen die opnieuw zullen reïncarneren komen misschien wel straks direct terecht in 5D wereld en sommigen mogen misschien nog een extra leven ervaren in een 3D wereld. We will see.

Maar laten we hopen dat het nooit zover zal komen en er voor die tijd een Ommekeer komt door NESARA / GESARA of dat de bevolking zelf een einde maakt aan de onderdrukking van de 13 satanische bloedlijnen. Robin de Ruiter schreef daar een boek over met als titel "De 13 satanische bloedlijnen". Ga maar eens googelen en ga het boek eens lezen.

John Baselmans schreef ook een interessant boek met de titel "Dimensies", hierin kun je ook veel info lezen over hoe het satanisme op onze Aarde is ontstaan.

Wellicht begrijp je nu een beetje beter wat er gaande is...

Informeer jezelf en denk na...

Ga onderzoek doen...

Lees Openbaring 13 eens van de Bijbel...

En Romeinen 13...

Of niet, dat mag natuurlijk ook...

Je kan ook meegaan met de flow...

Jij kan en mag eigen keuzes maken...

Namasté 🙏❤️ 🌈

Fijne jaarwisseling!

Groetjes DienieMaak goede keuzes wanneer jouw leven je lief is ❤️


Een 39-jarige vrouw uit het noorden van de Amerikaanse staat Ohio is plotseling overleden, minder dan 48 uur nadat ze een coronavaccin had gekregen. Haar werkgever had het verplicht gesteld.

Janet L. Moore, die als verpleeghulp werkte in een verzorgingstehuis, werd op 31 december levenloos gevonden in haar auto, vertelt haar broer Jacob Gregory aan LifeSiteNews. "Ze kwam thuis van haar werk en stierf toen ze de oprit opreed. Volgens haar buren voelde ze zich vlak na de inenting niet goed. Ze was misselijk en had last van migraine. Binnen 48 uur was ze dood."

Gregory denkt dat zijn zus het Pfizer-vaccin heeft gekregen, maar weet dat niet 100 procent zeker. Hij bevestigde dat ze het moest nemen voor haar werk. Gregory weet niet of haar werkgever haar onder druk heeft gezet om de prik te halen, dus of er bijvoorbeeld werd gedreigd met ontslag.

Een ander verzorgingstehuis heeft daadwerkelijk mensen ontslagen die het coronavaccin weigerden. Zo'n 10 medewerkers van een bejaardentehuis in de staat Wisconsin moesten hun biezen pakken als gevolg van het beleid, en 27 medewerkers schreven een klachtenbrief.

Ze maakten zich vooral zorgen over gevaarlijke, onbekende bijwerkingen en wilden geen coronavaccin nemen dat niet goedgekeurd is door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Hoewel ze zijn toegelaten voor noodgebruik, zijn deze vaccins niet volledig goedgekeurd.

In een document van de FDA worden de mogelijke bijwerkingen van een coronavaccin opgesomd, waaronder beroertes, encefalitis, auto-immuunziekte, geboorteafwijkingen, ziekte van Kawasaki en sterfte. De prikken zijn inmiddels gelinkt aan tenminste 181 sterfgevallen in de Verenigde Staten, aldus LifeSiteNews.

Bron ► https://www.ninefornews.nl/39-jarige-verpleeghulp-janet-sterft-binnen-48-uur-na-verplicht-coronavaccin/

Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com