Vertaal deze pagina naar:

Kosmos Escensie Journaal 09-02-2021

11-02-2021

EXPLOSIEVE STIJGING AAN INSTROOM FOTONENLICHT VAN > 1 MILJOEN!

Deze enorme tsunamigolf aan fotonenenergie moet eerst worden verteerd door ons fysiek lichaam met als gevolg; vermoeidheid en overbelast zenuwstelsel! De energie spoelt iedere cel schoon en perst oude stress= gifstoffen uit ons systeem.

Bovendien versterkt/reflecteert het sneeuw nog eens het bronlicht!

De enorme lichtsnelheden geven verhoogde hartactiviteit= activatie van het hoger hart=boezems. Dit ervaar je als hartritmestoornissen/ hart overslaan en hart fladderen, benauwend gevoel rondom je keel en hoog op de borst. Nu worden we ons bewust van onze gedachten. Want denken is elektrisch en emotie is magnetisch!

SR pieken tot 64 Hz= lege ruimte ervaren, lege holten lopen snel vol met opgejaagde stress uit de cellen. Net als met de sneeuwjacht buiten; de opgejaagde sneeuw hoopt zich op als sneeuwduinen waar obstakels zijn.

Zonnestormen; KP 2= matig

Onze hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen!

Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag van zoutkristallen.

Huidige symptomen; immense keelpijn=lymfatisch weefselreiniging van keelchakra, snipverkouden of loopneus, druk rond chakra 5, druk rondom voorhoofd, achterhoofd, nek en schouders pijn tussen schouderbladen= grootste energieportaal vol oud zeer, verstopte bijholten, grieperig, steenkoude vingertoppen en immense koude rillingen, beven, schokken, trillen, diepvrieskou, zwakke en pijnlijke benen en onderlichaam. pijnlijke voetzolen, spanning kaken, wazig zien, immens moe, stram en stijf, koortsig, hitte aanvallen, druk op de borst=activering thymus, moeheid en dan weer niet moe, hartfladderen, hartritmestoornissen, depressieve gevoelens= teken dat je aan het detoxen bent etc.

De snelheid neemt gigantisch toe en raakt ons in iedere celkern als een snel draaiende wervelwind of vortex. Ons lymfesysteem maakt overuren en onze thymusklier activeert nadat hij verschrompelt was geraakt vanaf onze puberteit en de hormonen het overnamen.

Al het oude zeer en zwakke plekken worden aangeraakt [triggerpoints] en opgeruimd.

Als de thymus weer actief wordt dan zijn het net 2 grote kinderogen die de wereld inkijken en daar van alles ziet gebeuren en ook het vele leed ziet met eigen ogen en door eigen ogen, waardoor het kindje alles op zichzelf betrekt ook het leed van anderen.

Het kindje sluit zijn ogen voor alles wat hij zag, maar opende zijn ogen voor anderen die ditzelfde soort leed doormaakten en ging zich verantwoordelijk voelen om het leed te verzachten, te verlichten en zelfs weg te nemen.

Bij activering van de thymus gaan die ogen weer naar binnen toe open en zie jij je eigen kinderleed en al het oud zeer komt vanuit je onderlichaam=onderbewuste= de kelder naar je bovenlichaam oftewel je bovenwoning om het weer vanuit die kinderogen te zien en dat doet zeer!

Je kunt nu enorm getriggerd worden! Het hele pijn-netwerk van 71000 ragfijne zenuwknoopjes wordt doorlicht!

Kijk maar eens om je heen? Wat maakt bij jou veel los in het heden en zijn nu te linken aan soortgelijke ervaringen uit je jeugd die je niet goed verwerkt en verteerd [ darmbrein] hebt en je daardoor allerlei kern-overtuigingen over jezelf aannam als de waarheid over jou! Alles werkt nu als een spiegel en die spiegel wordt steeds helderder.

We dienen onszelf te bevrijden van beperkingen, negatieve overtuigingen, van zelfhaat, zelfonderschatting; in deze radioactieve bron van onszelf vinden wij de garantie voor een gelukkig, eindeloos bestaan, zonder ziekte of lijden, op voorwaarde dat wij het Meesterschap van onszelf erkennen, dat wij het kind in ons hart dragen.

Kunnen wij de thymus met de veilige, geborgenheid schenkende oermoeder, de Maangodin vergelijken, dan kunnen wij het hart met de stralende Zonnegod vergelijken, het vaderlijke zelfbewustzijn.

De thymusklier is een typische jeugdklier.

Deze klier ligt achter het borstbeen, strekt zich aanvankelijk uit van de bovenkant van dit been tot nabij de harstreek.

Nu worden we wakker en activeert de thymus en dus ons oud zeer dat via het lymfesysteem nu gezuiverd wordt tot in iedere cel en alle weefsels.

Dat is het geschenk van de zuiverende universele energie die nu in hoge snelheden onze celkernen activeert en zuivert en dat geeft de fysieke ongemakken waar we doorheen gaan met zijn allen!

Door: Marjolein Ingrid Soulpursang ❤️


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com