Vertaal deze pagina naar:

Klankschalen

09-12-2020

Muziek is helend en brengt je in een hogere frequentie. Wanneer je je in een hogere frequentie bevindt kun je beter nadenken.

In diepe ontspanning vind een transformatie van energie plaats die helend is.
In diepe ontspanning vind een transformatie van energie plaats die helend is.

Klankschalen

Idee voor jou?

Tip: Als je van muziek houdt en genoeg financiële middelen hebt koop dan een klankschaal.

Ze zijn in allerlei vormen, maten en prijzen te koop.

Wanneer je geen geld hebt, kun je ook op YouTube naar klankschalenhealingen luisteren.

Neem je klankschaal eens mee naar mensen die eenzaam of ziek zijn en speel een paar minuutjes of nodig zelf mensen uit. Het zal erg gewaardeerd worden. De harmoniserende klanken zorgen voor diepe ontspanning.

In diepe ontspanning vind een transformatie van energie plaats die helend is. Het gebruiken van klankschalen, van een bepaalde kwaliteit, leidt tot diepe ontspanning. Door deze diepe ontspanning te ervaren krijgen lichaam en geest de kans te herstellen, te helen. Het denken komt tot rust en diegene komt in een meditatieve staat.

Wanneer je je in een hogere frequentie gaat bevinden (meditatieve staat ) kun je ook beter nadenken.

Hoe dieper de rust, hoe te meer resultaat er is. Vanuit de meditatieve staat, bewerkstelligd door de klank van de schalen, gaat de energie die daar aanwezig is stromen. Deze energie heeft kwaliteiten, het zuivert, vitaliseert.

Creativiteit en levensvreugde gaan weer stromen.

Het is een kwestie van doen 🙏❤️👍

Bron


Volgens de Ayur Veda worden atomen, cellen en weefsels worden bijeengehouden door 'onzichtbare draden' van subtiele trillingen. Deze subtiele trillingen worden ook wel oerklanken genoemd. Het houdt onze DNA bijeen, en is de sterkste kracht in de natuur. Als deze trillingen verstoord worden kunnen we dit binnen de cel weer herstellen door specifieke oerklanken toe te passen. Deepak Chopra.


Tibetaanse meditatiemuziek 24/7


Helende muziek, meditatiemuziek, spa, studiemuziek, slaap, yoga

Spreekt het geluid van helende Tibetaanse muziek en Tibetaanse fluitmuziek voor chakra-hergroepering je aan? De Tibetaanse muziek, sjamanistische muziek en fluitmuziek van Yellow Brick Cinema, versterkt met fluit, is zenmuziek die rustgevende muziek biedt voor meditatie en chakra-meditatie.

Zowel Tibetaanse muziek als sjamanistische muziek gebruiken continue geluiden en de fluit om spa-muziek, stressverlichtende muziek, studiemuziek, vredige muziek en yogamuziek te creëren.

Het is perfecte ontspannende muziek om een staat van zen te bereiken en mindfulness te oefenen.

Deze Tibetaanse fluitmuziek, die fluitmuziek en af en toe het geluid van Tibetaanse klankschalen bevat, is krachtige slaapmuziek om u te helpen ontspannen en slapen. Deze kalmerende muziek is Zen-muziek en kan ook worden gebruikt voor het balanceren van de chakra of om je chakra te openen om je te helpen mindfulness te bereiken.