Vertaal deze pagina naar:

Kirill Rebjew: ′′Als voormalig dokter wil ik u iets vertellen...”

20-01-2021


Onderstaand bericht is voor alle toekomstige moeders:


Gevangen op een muur 'Als ik het wist.'

Bewijs dat we alles moeten afleren en opnieuw moeten leren...

Wist je dat?


Rosita Megchelenbrink schreef:

Ik had het vorig jaar al gedeeld nu nog maar een keer uitgebreid, omdat het zo belangrijk is
Alleen de lucht die men inademt, bestaat voor 100% uit waterdamp en niet uit zuurstof. Onze longen zetten deze waterdamp om in zuurstof en dáárom moeten de longen van een baby er aan wennen wanneer de navelstreng doorgeknipt is.

Wanneer de navelstreng zo lang mogelijk blijft zitten, zal het kindje wanneer het opgroeit ook veel sneller zijn/haar WARE ZELF kunnen leven.


Kirill Rebjew: ′′Als voormalig dokter wil ik u iets vertellen..."

Er bestaat een stilzwijgende en onofficiële regel in de ′′kraamafdeling - ziekenhuizen′′ - om onmiddellijk de navelstreng door te snijden.

Maar dat hoeft u niet te doen!

Dat komt omdat de pasgeborene in een staat van dubbele ademhaling is bij de geboorte. Allereerst krijgt hij zuurstof en voedingsstoffen door de navelstreng.

Zijn longen zijn nog niet volledig geactiveerd, hij begint geleidelijk lucht in te ademen door zijn neus en daarna langzaam zijn longen actief. Wat doen de ′′artsen"?

De navelstreng wordt onmiddellijk na de geboorte doorgesneden, waardoor de inname van zuurstof en voedingsstoffen wordt afgesneden. De baby stikt, begint diep adem te halen en probeert zijn longen te activeren: het doet pijn! Bovendien moet het bloed in de placenta in de baby komen!

Als de navelstreng onmiddellijk wordt doorgesneden, zal de baby niet genoeg bloed hebben net na de geboorte. Echter, het bloed in de placenta bevat het natuurlijke spectrum van de immuniteit van de baby. Met andere woorden, als de navelstreng onmiddellijk wordt doorgesneden, wordt een deel van de natuurlijke immuniteit van de baby bewust geweigerd.

Waarvoor? Zo'n kind, dat in het begin geen volledige immuniteit krijgt, kan zijn hele leven lang veel gezondheidsproblemen hebben.

Dit betekent ook dat ′′medicijnen′′ de ouders nu kunnen vertellen dat het kind nu vaccins, tabletten, mengsels en operaties nodig heeft. Hoe meer gezonde kinderen en mensen, hoe meer patiënt-patiënt ′′geneeskunde′′ heeft. Niets persoonlijks, alleen zaken.

De navelstreng mag NIET worden afgesneden binnen 1 UUR na de geboorte. Dokters denken er niet aan. Met goede fictieve redenen willen ze dat dit zo snel mogelijk eindigt. Medische praktijk wil dat de navelstreng en de placenta zo fris mogelijk blijven.

Nu de vraag: waarom hebben medicijnen placenta en navelstreng nodig? Dure medische en cosmetische preparaten worden gemaakt van hun weefsels. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de medische praktijk niet wil dat mensen thuis bevallen in een gezellige en bekende sfeer. Als meer mensen dat toch zouden doen, zouden medicijnen een belangrijke bron van inkomsten verliezen.

Dit artikel is niet alleen bedoeld om zwangere vrouwen en vaders op te voeden, maar ook voor liefhebbers van cosmetica die, in hun onwetendheid, buiten alle chemische producten, deze cosmetische ingrediënten op hun gezichten bedekken."

[Bron: Kirill Repjew]


Commentaar van Hélène Thibault:

Mijn dochter is thuis bevallen van de geboorte van Blainville en we hebben de baby een uurtje bij haar achtergelaten, altijd verbonden met de placenta door haar navelstreng. Toen we hem doorsneden, was de navelstreng blank en leeg. Baby had alles gekregen wat hij moest hebben. Ik begroef de placenta onder een boom op mijn terrein om een verbinding te creëren tussen baby en moederland.


Esther Stolk schreef:

Mooi Rosita!

Je hebt ook een Lotus bevalling / Lotus baby dan blijft de navelstreng en placenta zitten totdat hij loslaat...Rosita Megchelenenbrink schreef:

Daarom is het ook zo belangrijk om de navelstreng zo lang mogelijk te laten zitten, dan zal het kind zich, wanneer het opgroeit, zich meer herinneren dan een kind waarvan de navelstreng direct is door geknipt.

Artsen hebben helaas altijd angst voor infecties en daarom wordt de navelstreng zo snel mogelijk door geknipt, helaas.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com