Vertaal deze pagina naar:

Kindermisbruik in hooggeplaatste kringen

19-12-2020

Om te beseffen in welke wereld we leven is het goed om op de hoogte te zijn van wat er werkelijk gaande is of was, zodat je inzicht krijgt en kunt denken en handelen in oplossingen!

Tip: Lees vooral de reacties onder de video.

Reacties onder de video

De titel had moeten zijn 'Justitie betrokken bij kindermisbruik', niet 'Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik'.

Wat een Moedige Dames, Bedankt voor jullie jaren lange strijd. Het Licht zal zegevieren.

Als er één ding is in mijn leven wat ik ooit nog hoop mee te maken, dan is het wel de opstand van het ontwakende volk waardoor iedere idioot die zich schuldig maakt aan deze praktijken en ons democratische systeem misbruikt om aan vervolging te ontsnappen, publiekelijk een passende straf krijgt.

Het zijn onze Ambtenaren die ons behoren te dienen zich hier aan vergrijpen ze zitten overal. Maar ten eerste de gekozen leiders die dit wegmoffelen omdat ze waarschijnlijk zelf al chantabel zijn dus het spel tot het eind mee spelen. Meyer Lansky wist ook dat Edgar J Hoover homosexueel was, maar volgens Hoover bestond de Maffia niet. PS. M. Lansky heeft een heerlijk leven tot zijn oude dag in Israel genoten.

Eerder dan je denkt. De uiterste houdbaarheidsdatum van deze overheid, justitie en media is bijna bereikt.

En laten we daar dan vooral direkt de aanstichters van al dit gruwelijke gebeuren naastzetten. De heersen elite. Die wij als volk amper te zien krijgen, de drijvende motor achter al dit alles, voor wie het doel blijkbaar alle middelen heiligt. Alles wordt duidelijker, mensen worden wijzer, gaan meer verbanden leggen en zien, elkaar vinden, en langzaam beseffen hoe de wereld daadwerkelijk wordt geregeerd en wat de plannen zijn.

Vergeet de psychiaters niet en psychologen. Die horen ook in dat rijtje thuis.

Natuurlijk faalt justitie, ze zijn er zelf bij betrokken, dan wel hun "vrinden".

Remember Joris Demmink...