Vertaal deze pagina naar:

Kennisgevingen van Aansprakelijkheid

18-12-2020

DEEL - DEEL - DEEL

Hiermee kun je de overheid aansprakelijk stellen voor de schade die ze aanrichten met het coronabeleid.

Website ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/kennisgeving/

VERBODEN TE GENEZEN


Effectieve en veilige medicatie voor COVID-19, zoals hydroxychloroquine + zink, ivermectine, budesonide, vernevelde waterstofperoxide en chloordioxide zijn wereldwijd geweldig succesvol en hebben miljoenen mensenlevens gered. Onze overheid verbergt deze bewezen geneeswijzen echter voor de bevolking en verbied zelfs ze te gebruiken voor behandeling van COVID-19.


Haar vele contacten in tal van ziekenhuizen en huisartsenposten hebben Dr. de Klerk geïnformeerd dat er geen sprake is van overvolle ziekenhuizen, en getuigen dat de cijfers door de overheidsinstanties systematisch gemanipuleerd worden.

Belangrijk bericht


De Kennisgevingen van Aansprakelijkheid door Dr. Elke de Klerk zijn klaar!

Hiermee kun je de overheid aansprakelijk stellen voor de schade die ze aanrichten met het coronabeleid. Download ze nu en deel dit aub zoveel mogelijk op social media.

Bekijk HET interview met Dr. Elke de Klerk!

Het onthullende interview laat zien waarom de Kennisgevingen van Aansprakelijkheid (Notices of Liability) kunnen helpen om je vrijheid, leven en toekomst te beschermen.

Website ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/kennisgeving/

Bekijk de onderstaande video en oordeel zelf.

Reacties onder de video


Je ziet nu zelfs dat de Mainstream media (Nieuwsuur, NOS Journaal, AD en de Telegraaf) het laten opstappen van dit criminele kabinet een beetje aan het pushen (terwijl de media zelf de bron van alle hysterie en mindcontrol is geweest) is rond de toeslagenaffaire. Alle leugens komen nu uit.


Dit huidige kabinet moet zo snel mogelijk gestopt worden, vervolgens moeten deze misdadigers die misdaden tegen de mensheid hebben begaan voor het tribunaal worden gesleept en daar berecht worden. Zij moeten levenslang achterd de tralies verdwijnen, daarmee zal het recht zegevieren!


Angst? Trauma! Kinderen plegen zelfmoord door dit beleid. Daar spreekt Rutte niet over hé. Met zijn woorden: De realiteit is... De realiteit is dat het beleid het land verwoest. Iemand die zo het land regeert moet gestopt worden. Zelfde als Merkel.