Vertaal deze pagina naar:

Ken jij Klaus Schwab? Is voorstander van Transhumanism en 'The Great Reset'

27-01-2021

Weet en besef dat buitenaardse kennis gebruikt kan worden tégen of vóór de bevolking!


WIE IS KLAUS SCHWAB...?


99% van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen. Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld.

En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken. Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever.

Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks maar ook heel erg gevaarlijk. Want het lot van de mensheid in handen van dit soort lieden moet op den duur tot grote brokken gaan leiden. Maar omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen is het lastig om de oorzaak van wereld chaos te duiden. Maar die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje. De kwade machten hebben gewoon een naam en ze manifesteren zich naar politici. Je kunt als burger in deze moderne tijd kennis nemen van deze manifestatie die eigenlijk al heel lang speelt. Als je je een beetje verdiept en je niet laat afleiden met fabeltjes en bon informatie van het NOS en de Mainstteam media.

In 1970 richtte Klaus het World Economic Forum (afgekort WEF) op. Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor "Globalization"; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om "Global Control" vorm te geven. Nationale Politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld. Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft.

Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF oartners de westerse wereld al volledig. Zo'n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereld-geschiedenis Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor "The Great Reset". Zijn boek "Covid-19: The Great Reset" staat vol met plannen.

Ook COVID-pass moet ingevoerd worden; Via bloedscan komt intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger.

In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.) etc.

Het vervolg plan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan; Trans Human Agenda waarin mens & technologie samensmelten Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief Kabinet Rutte) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was "Globalization 4.0" met videopresentaties, lezingen én trainingssessies.

Het WEF voedt het Brusselse netwerk waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen. WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open.

Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda. Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in 100% schijndemocratie Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers (waar Klaus er ook éen van is) , George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van Radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen, etc zijn in bezit en van hen afhankelijk. Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%! De WHO heeft diepe banden met de vaccin-industrie; Bill Gates was al (vanwege zijn passie voor vaccins) investeerder in 7 vaccin bedrijven.

De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie 'proeftuinen' (India & Afrika) hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen 'Tetanus' vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar. Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat dé-populatie het doel was waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.

Onder Gates krijgt de WHO in 2017 Dhr. Tedros (aangeklaagd voor genocide in Ethiopië) als nieuwe Generaal Directeur (hij wordt de 'trekpop' van Gates genoemd). Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner) (die van ons land 350 miljoen donatie kreeg) én van project ID2020; bedoelt om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties. Het Bill Gates project id2020 is door het WEF omarmt en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner.

Op 20 maart j.l. stelt Minister Hugo de Jonge (ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis) Feike Sybesma (WEF-comité member) aan als 'onafhankelijk corona gezant' om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden. Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar zijn broer Hans de CEO van is. Hugo bestelt direct al voor honderden miljoenen.

Kabinetten in westerse landen werken (samen met WEF-multinationals) collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan ernstige vorm van kiezersbedrog.

Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven. Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking geen cent meer in te brengen heeft.

Van belang dat zoveel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab en Co (World Economic Forum) allemaal als plan klaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gebrainwasht om de WEF doelen mogelijk te maken.

De focus bij burgers moeten al lang niet meer liggen op de Corona, en hoe gevaarlijk het wel of niet is. Is vergelijkbaar met een stevige griep. Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding die deze elite miljairdairs graag willen. De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen zodat we de focus op Corona houden.

Elke 2 weken een nep Corona persconferentie (gebeurt in elk land) met veel onzekerheid angst praat en leugens.

Ondertussen word de bevolking in de rug aangevallen om te worden lamgelegd.

Tijd voor inzicht en blik op waar het vandaan komt en massale wake up!

Bron: Marilyn van Dommelen (Facebook)Dit is wat de NWO van plan is:


De Grote Reset die door grote globalisten wordt voorgesteld, gebruikt de ideeën van het transhumanisme en de "vierde industriële revolutie" om meer toezicht, controle en fysieke verbindingen tussen mens en machine op te roepen.

De digitale wereld zal versmelten met onze gedachten.

Een van de hoofdrolspelers van deze dystopie is Klaus Schwab.

Een van de meest invloedrijke persoonlijkheden in het globalistische plan voor de zogenaamde "Grote Reset" is het hoofd van het World Economic Forum, Klaus Schwab. Zijn ideologie wordt gevormd door het idee van transhumanisme. Dat betekent de toekomstige versmelting van mens, machine en computer.

Door deze lens ziet hij ook de zogenaamde "vierde industriële revolutie" (ook wel "industriële revolutie 4.0" genoemd). Hij spreekt van een versmelting van fysieke, digitale en biologische identiteiten. Dat zei hij tijdens zijn toespraak op de Chicago Council on Global Affairs.

Zijn ideeën zijn niet alleen populair in Canada, maar zijn boek "Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution" met de transhumanistische ideeën die het bevat, wordt ook veel gelezen en geciteerd in China, Japan en Zuid-Korea.
De nieuwe samensmelting van mens en machine, van biologie en technologie, zal worden gebruikt door het leger, bureaucraten, economen, sociologen en de politie. Alleen al het Zuid-Koreaanse leger zou 16.000 exemplaren van zijn boek hebben gekocht om hun officieren dienovereenkomstig op te leiden.

Premier Justin Trudeau, die kritiekloos de bevelen van zijn wereldmeesters opvolgde, drong er onlangs bij de lidstaten van de Verenigde Naties op aan om de Coronavirus-plaag te gebruiken als excuus om The Great Reset uit te voeren. In reactie daarop startte Pierre Poilievre, parlementslid van de Conservatieve Partij, een petitie, met het naïeve idee dat Trudeau gevoelig is voor de meningen van Canadezen. De collega van dhr. Poilievre, Michelle Rempel Garner, bracht een Tweet uit waarin hij de implementatie van de Grote Reset veroordeelde waar niemand voor stemde.

U kunt zien waar dit naartoe gaat: het is een dystopie van totale bewaking en totale controle.

Vroeg of laat zal het daarom mogelijk zijn om in onze gedachten door te dringen en ons gedrag te beheersen. Er is zelfs sprake van hersenscanners om herinneringen op te halen. Apparaten voor het creëren van herinneringen en gedragingen kunnen vervolgens in de hersenen worden geïmplanteerd.
In zekere zin zijn de smartphones die we dagelijks gebruiken de eerste stap van dit nieuwe soort transhumanisme. Nooit eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel mensen zo nauwlettend gevolgd en beïnvloed als nu.

De Corona-crisis en de nu versnelde "Grote Reset" maken de weg vrij voor de "Vierde Industriële Revolutie" om sneller door te voeren.

Info ► https://transversewaves.ca/2020/11/23/klaus-schwab-transhumanism-and-the-great-reset/


Klaus Schwab
Klaus Schwab

Weet en besef dat buitenaardse kennis en technieken gebruikt kunnen worden tégen of vóór de bevolking!?


Trump is bezig om GESARA in te voeren en de buitenaardse kennis en de technieken positief te gebruiken om de bevolking een paar flinke stappen voorwaarts te helpen in de evolutie.

Lees de onderstaande websites eens door en informeer jezelf.

https://nesara.nl/info/nesara-gaat-wereldwijd-als-gesara/

https://nesara.nl/info/de-alliantie-wil-de-aarde-bevrijden-van-de-cabal/


Kijk eens op deze website ► https://www.paoweb.com/

Heeft U een vraag of een opmerking?


Of wilt U mij volgen op social media? Of waardeert U mijn blogs (artikelen) en wilt U mij ondersteunen in mijn Missie? Maak dan Uw keuze uit de onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland


Wilt U reageren op de door mij gepubliceerde info?

Stuur dan een e-mail bericht naar ► info@freedom-for-all.com