Vertaal deze pagina naar:

KANTELPUNT 05-01-2021 om 14.00 uur LIVE

05-01-2021

Micha Kat schreef zojuist op Twitter: BOMBSHELL INFO OVER DE CORRUPTE MEDIA OOIT!

CHEF NIEUWS VAN DE VOLKSKRANT IS GEMINDCONTROLLED SLACHTOFFER VAN SATANISCH PEDONETWERK BODEGRAVEN EN VOERT OPDRACHTEN UIT VAN DE DEEP STATE! BE THERE!


Luister allemaal naar deze podcast en ga zelf ook onderzoek doen!


Marcel Hulspas (journalist van de Volkskrant) en de Stichting Scepsis werd in de podcast genoemd door Micha Kat en ook hoorden we de naam Gerard het Hoofd. Het Epstein eiland werd ook genoemd, evenals Van Dissel in combinatie Arizona en mind control. Ook de naam Hennis viel en de MH17. De familie Bastiaansen werd ook genoemd en CO2 verdienmodellen.

En nog veel meer... Luister zelf!

Het is een grote puzzel die zich langzaam aan het ontvouwen is.


Reacties onder de video


Het zou idd heel goed kunnen zijn dat kinderen die seksueel of satanisch misbruikt zijn door de satanische elite onder mind control staan.


Hugo is via de Bilderberger aangewezen als minister van Volksgezondheid. Al voordat Bruins flauwviel! Alle toppolitici zijn chantabel!


Weet uit eigen ervaring dat Jeugdzorg scheiding brengt tussen kind en ouders.


Kijk geen TV / MSM meer en doe je eigen onderzoek!


Joost is geen slachtoffer meer. Hij is getuige, een ervaringsdeskundige en overwinnaar. Joost is een bedreiging voor de vijand.


Krijg rillingen over mijn hele lijf als ik Joost hoor spreken.


Micha doe aangifte van al deze duivels!!


Na het uitroepen van de noodtoestand zullen ze onze normale woningen en steden slopen voor Bill Gates compacte steden. Dan weet u dat. Ga NU naar een veilig land zonder COVI-pass en Blue Force Tracking.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com