Vertaal deze pagina naar:

JEZUS EN HET CHRISTUSBEWUSTZIJN

03-04-2021

Met deze blog probeer ik (Dienie) dat aan te reiken wat anderen mij ook proberen aan te reiken.

Doe je voordeel ermee, dat is ook het doel van diegenen die erover schrijven.

Zo ik dat ook doe, doe je voordeel ermee dat ik je deze info aanreik.

Deze info vind je niet op elke hoek van de straat...

Wanneer je dit leest heeft dat een reden...

Denk er maar eens over na...
CHRISTUSBEWUSTZIJN

Heel apart dat ik sommige mensen zie schrijven over dat ze dicht bij Jezus staan of denken zelf Jezus te zijn. Daarom deze blog. Ik ga dit nog nader uitwerken. Zag vandaag een bericht van Caspar Zwart voorbij komen, wat mij triggerde om er een blog over te gaan schrijven.

John Troost zie ik er ook regelmatig over schrijven.

Ene Stephan uit België schrijft er ook over op Facebook. Hij heeft de overtuiging dat hij Jezus is.

Ook lees ik vaak bij Rosita Megchelenbrink op haar tijdlijn van Facebook aspecten over ons Christusbewustzijn. In haar bio is het volgende te lezen:

Adelaars meditatie voor DNA strengen heling, tweelingstralen/life coach, www.goldenenergycenter.nl ✨💛


Rosita Megchelenbrink

Geschreven door Rosita op 1 april 2021

Regelmatig krijg ik de vraag of ik spiritueel ben. Ik was altijd al geïnteresseerd in het leven na de dood en ik wist intuïtief dat er veel meer was en dat er een veel hoger doel was dan waar de mensen zich bewust van waren. Ik wist ook intuïtief dat al die verschillende religies één pot nat zijn en dat je als volgeling niet tot de kern kunt komen.

En als klein meisje had ik het visioen van al het verkeer door de lucht (SkyWay) en ik weet nog dat ik een jaar of 5/6 was en er door mij heen ging:

Wat nu als alle gedachtes hier op aarde gehoord worden?

Maar mijn ego walste daar finaal overheen, die schreeuwende innerlijke stem zei meteen: Ach, hoe kom je daar nu bij, dat kan helemaal niet. Weet je wel hoeveel mensen er hier op aarde wonen?

Dus aan deze gedachte had ik verder ook maar geen aandacht meer geschonken. Een paar jaar geleden kwam dit toch als herinnering weer naar boven en dat was natuurlijk beslist niet zomaar, want nu weet ik dat alles telepathisch werkt.

Ook wist ik intuïtief dat ik een grote verantwoordelijke taak had. Ik kon toch niet 'alleen maar' getrouwd zijn en moeder zijn van twee bloedjes van kinderen? Het voelde niet compleet.

Ik zocht naar mijn taak in het bedrijfsleven en meestal al na een half jaar voelde ik het werk wat ik deed al niet meer. Het voelde gewoon niet goed meer, ook al kon ik nog niet verwoorden waarom dat zo voelde, er miste gewoon iets essentieels.

Regelmatig heb ik me dan ook afgevraagd wat ik hier eigenlijk op aarde kwam doen. Ik was altijd zoekende, maar kon er nog niet bij. De energie was er in het verleden nog niet hoog genoeg voor, weet ik nu Ik mocht ook nog wat jaartjes struggelen.

De omslag begon allemaal begin 2013. Mijn vader was ernstig ziek en er bleek dat hij kanker had. Nu weet ik dat dit ontstaan is door zijn eigen pijn, verdriet en boosheid uit zijn jeugd en hij niet kon vergeven. Het kwam gewoon niet in hem op en als iemand er al over begonnen was, had hij waarschijnlijk gedacht dat het een goedkeuring zou zijn voor zijn nare, zware jeugd. Ik deed er in die periode alles aan om erachter te komen waardoor die kanker was ontstaan. Dagenlang heel internet afspeuren hoe ik mijn vader kon helpen, want toen wist ik ook nog niet dat vergiffenis de sleutel was.

In diezelfde periode liep ik ook pardoes mijn tweelingstraal tegen het lijf. Totaal niet op berekend. Direct na het eerste oogcontact voelde ik dat dit niet zomaar iemand was, maar ik had er nog geen naam voor. Ik voelde me een puber inclusief vlinders, maar het kon helemaal niet. Ik was nog getrouwd, terwijl mijn huwelijk eigenlijk al jarenlang door verschillende omstandigheden niet lekker meer liep en buiten dat, voelde ik dat ik er moest zijn voor mijn ouders. Absoluut geen goede timing dus.

Alleen daar kijkt het universum niet naar, want de tijd was voor mij aangebroken om bewuster te worden.En op het moment dat je je wederhelft (tweelingstraal) tegen bent gekomen, start automatisch je spirituele bewustwording (weet ik nu).

Plots ging ik me bijna obsessief verdiepen in de engelen hiërarchie, alleen was het in die periode allemaal nog dáár, achter de wolken, als je dood bent. Ik wilde weten wat er met de ziel van mijn vader zou gaan gebeuren, wanneer hij zijn fysieke lijf los zou laten. Door deze verdieping ging ik zelf mijn verleden en iedereen die hier een aandeel had gehad, oprecht vergeven. Daarna leerde ik mezelf te vergeven en daarop volgde al snel de adelaars meditatie op 7 januari 2015, een dag die ik mijn leven lang nooit meer zal vergeten. Ik mocht per direct met de adelaar naar het Licht en vroeg me toen letterlijk hardop af tijdens die bijzondere meditatie, wat ik daar kwam doen, in het Licht.

Ik begreep totaal niets van verlichting, ik begreep niet eens wat er gebeurde, maar intuïtief voelde het wel als héél belangrijk. Hilarisch, achteraf gezien haha.

Daarna volgde er al snel meer, ik kon mijn laatste restje angst helen en nu weet ik dat dit allemaal mogelijk was omdat ik zó ontzettend gedreven was (en nóg steeds ben).

Puur alles op gevoel doorstaan en daarna pas geleerd (door inzichten die ik zelf in mijn gedachten binnen kreeg) wat het allemaal inhoudt, zodat ik het ook allemaal heel simpel kan verwoorden.Om op het woord spiritualiteit terug te komen, dat woord is maar een woord.

Spiritualiteit wordt door veel mensen als zweverig gezien, terwijl het allemaal heel logisch te verwoorden is wanneer je de ervaringen gehad hebt en het daardoor ook werkelijk begrijpt.

Het omvat véél meer dan alleen een woord, het gaat allemaal om bewustzijnsverhoging en dat gaat in stappen, ieder in z'n eigen tempo 🙏Rosita schreef op 31 maart 2021 ook iets heel interessants:

Die zondigt zal ooit sterven, dit geldt voor iedereen die nog niet iedereen uit zijn/haar verleden en zichzelf vergeven heeft en daardoor nog niet het Licht op aarde mag en kan zijn.

Dus kom voor de adelaars meditatie om je reïncarnatie proces te beëindigen, je fysieke dood te ontstijgen en het Licht op aarde te mogen zijn Ezechiël 18:4-5

4 Ziet, alle zielen zijn Mijne; gelijk de ziel des vaders, alzo ook de ziel des zoons, zijn Mijne; de ziel, die zondigt, die zal sterven.

5 Wanneer nu iemand rechtvaardig is, en doet recht en gerechtigheid;Op 31 maart 2012 schreef Rosita ook:

Echt een tweelingstralen nummer, heerlijk Lenny Kravitz - I Belong To You


Jij bent de vlam in mijn hart

Jij verlicht mijn weg in het donker

Jij bent de ultieme ster

Jij tilt me op van bovenaf

Jouw onvoorwaardelijke liefde

Neemt me mee naar het paradijs

Ik hoor bij jou

En jij

Jij hoort bij mij

Jij maakt mijn leven compleet

Jij geeft me zo'n goed gevoel

Jij geeft me een goddelijk gevoel

Jouw ziel en de mijne zijn met elkaar verbonden

Voor ik jou ontmoette was ik blind

Maar sindsdien heb ik mijn ogen geopend

En met jou kan ik me niet vermommen

Dus kan ik mijn gedachten laten gaan

Ik heb van je gehouden sinds het begin

Maar ik kwam er niet achter

Dat ik het iedere dag moest doen

Dus ik stopte het gevecht

Nu ga ik mijn leven leven

Geef jou het meeste op iedere manier

Ik hoor bij jou

En jij

Jij hoort bij mij

Jij maakt mijn leven compleet

Jij geeft me zo'n goed gevoel

Oh ik hoor bij jou

Ik hoor bij jou

En jij, jij

Jij hoort bij mij

Jij maakt mijn leven compleet

Jij geeft me zo'n goed gevoel

Oh ik hoor bij jou

Ik hoor bij jou

En jij, jij

Jij hoort bij mij

Jij maakt mijn leven compleet

Jij maakt mijn leven compleet

Jij geeft me zo'n goed gevoel

Oh ik hoor bij jou

Ik hoor bij jou

En jij, en jij

Jij hoort bij mij

Jij maakt mijn leven compleet

Jij maakt mijn leven compleet

Jij geeft me zo'n goed gevoel


Caspar Zwart

Bericht van eind maart 2021 - geschreven door Caspar Zwart

Mijn naam is Caspar Zwart.

Caspar komt van het Perzische Kadschwandar en is een van de drie koningen. Kadschwandar betekent schatbewaarder. Caspar bracht mirre. Ik draag de naam van de koning die naar de geboorte van Jezus komt. Mijn naam draagt een schat in zich. Mirre. Essence. De essentie. En verbergt mijn werkelijke naam. Mijn Koreaanse naam. Choe Young Ki. Mij is daar het volgende over verteld. In het Koreaans betekent het kleine draak. Maar de werkelijke betekenis komt uit het Hanja (Chinese Hanzi). Choe (familienaam) betekent High (verticale lijn) Ki betekent Base (horizontale lijn)Young betekent Forever.

Het is een kruis maar dan zonder het stuk aan de onderzijde. Ik ben geboren in Soul. De ziel. Onder de vlag van Yin en Yang met de vier elementen. Ki betekent ook vlag. Daarmee wordt dus verwezen naar de oorsprong. Vanuit Israel over land gezien is Zuid Korea het meest oostelijk. Op 2de kerstdag, 26 december 1970. Dus het tweede kerstkind. Mijn naam draagt nog meer betekenissen in zich zoals. Chi, leven, adem.

Ik vind het net zo raar als anderen dat vinden maar ik kan niets anders dan concluderen dat ik de tweede Jezus Christus ben. Maar houdt mij ten goede. Ik zie mijzelf niet als een heilige. Ik ben een mens. Zoals iedereen.


Zo zag Jezus eruit:

"Als een dakloze vluchteling"


Hoe zag Jezus eruit? Zeker niet als de blanke man met het lange haar die voortleeft in onze collectieve verbeelding. Dat zegt Willie van Peer, een Vlaamse professor met een bijzondere interesse voor de figuur van Jezus.

Bron ► https://m.hbvl.be/cnt/dmf20200411_04920391


Wat hebben deze mensen allemaal gemeen?

Dat ga ik nog nader onderzoeken in de toekomst...

Zie dit als een voorzetje tot nader onderzoek.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)