Vertaal deze pagina naar:

Interessante video in deze blog!

19-02-2021

Ik kreeg de tip vooral het item vanaf 6:28 minuut even goed te bekijken!

Heb ik gedaan... Wat vond jij ervan?

Er is meer tussen Hemel en Aarde denk ik dan maar weer...

Lees ook de reacties onder de video!

😳😳😳Reacties onder de video:


(Vertaalde reacties vanuit het Engels, excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten)


Tijdens een hitte-bliksemstorm keken ik en mijn voormalige sceptische buurman in de stromende regen en ik zei geef ons een show en er verscheen een blauw licht aan de horizon en het leek op een opgeblazen transformator totdat hij groter werd en veranderde in oranje en toen het nam de helft van de lucht in beslag en we werden bang, dus ik zei dat is genoeg en het stopte. ik wou dat ik mijn camera had, het was de meest geweldige show die ik ooit heb gezien.


Mysteries van de aarde .. fantastische beelden .. vreemde verschijnselen .. laat je verwonderd nadenken! .. bedankt voor het posten 🌝💯


De piramide van Gizeh is gebouwd als een elektrisch apparaat. Bekijk 'Reverse engineering van de Grote Piramide van Gizeh', de laatste keer dat ik keek, leek het erop dat sommige van zijn video's zijn verwijderd, maar je moet nog steeds begrijpen waar hij het over heeft, bijvoorbeeld de zogenaamde sarcofaag is een kanaal voor de elektrische lading die die kamer binnenkomt, vandaar de degradatie op de hoek. De andere tunnels en stopcontacten binnen en buiten zijn bedoeld om de elektrische lading te vergemakkelijken.


Jij bent de EERSTE die ik ken. EINDELIJK stelde je de GROTE VRAAG: "WAT ALS ER NOG STEEDS OUDE CIVILAZATIES (SP) ONDERGRONDS VERBERGEN? Dat zou de meeste UFO's verklaren!


De Egyptische steen met alle magische kracht lijkt op de steen die de anunnaki in hun hand houden!


Dat relikwie dat oplicht in het donker en skeletten in de spiegel onthult, ondermijnde alles waarvan ik dacht dat het onmogelijk was.


Heeft U een vraag of een opmerking?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)