Vertaal deze pagina naar:

Intel update 12-01-2021 

12-01-2021


Tip: Lees dagelijks de berichtgevingen op de website Intel Dinar Chronicles Blogspot Dot Com.

Intel update (Nederlands) van dinsdag 12-01-2021

Website ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

(Excuses voor de eventuele schrijf- en stijlfouten vanwege het vertalen vanuit het Engels)

- Deel deze info aub -Het Q-team heeft Simon Parkes, Robert David Steele en Dr. Charlie Ward verteld om Intel onder The People te verspreiden. Deze week meldden ze:


Tien dagen van duisternis begonnen op zon. 10 jan. - en zou op 20 jan.


Sinds wo. 6 jan. Washington DC zit vast. Op za. 9 jan. President Trump mobiliseerde het leger en tegen de volgende maandag. 11 januari riep een noodsituatie uit in Washington DC.


Het leger verzamelde bewijsmateriaal van politieke elite die samenzweerde met buitenlandse naties om de VS over te nemen. Het Q-team en de alliantie werkten achter de schermen om de cabal neer te halen. Op diezelfde maandag. Op 11 januari waren er 200 bedrijven van de Chinese Communistische Partij die van de New York Stock Exchange werden gehaald, de markt stortte in en Nancy [P] elosi werd vermist.


Op dat ma. 11 jan. Intel-persoon voor de Alliance Simon Parkes bracht drie uur door met Q te praten, en meldde toen dat het aftellen naar de massa-arrestaties van de Alliance begon tijdens de toespraak van Mike Pompeo bij de Voice of America op maandag. namiddag. Tijdens de toespraak ontvingen militaire teams, overal ter wereld ingebed, hun marsorders.


Voormalig inlichtingenagent, auteur en klokkenluider Robert David Steele zei dins. 12 januari kan explosief zijn. De Main Stream Media zou kunnen uitvallen.


We vochten voor onze republiek tegen onze eigen politieke elites van de staat [D] eep, het Vaticaan, de CIA, de Britse MI6, de Chinese Communistische Partij en de massamedia, die samenzweerden om de stemmen van Trump naar [B] iden te veranderen in de frauduleuze verkiezing van 2020 en wilde Amerika in een socialistische staat veranderen.


Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen. Geldautomaten, internet en creditcardverwerking kunnen op elk moment worden uitgeschakeld. Als u de instructie krijgt om binnen te blijven, is dat voor uw eigen veiligheid. Schakel het leger niet in. Ze maken deel uit van een wereldwijde operatie om de [d] eep staatskabal neer te halen en bedreigen The People niet.


Er zullen twee fasen van arrestaties zijn: vanaf nu tot 19 januari en vanaf 19 januari voor de komende 90 dagen.


Iedereen krijgt noodwaarschuwingen op hun telefoons, tv's, radio's en internet. Het zou alle andere uitzendingen negeren en zou meerdere uren tegelijk kunnen duren.


Wees bereid om vijf dagen geen contant geld, geen creditcard en geen internet te hebben. Zorg ervoor dat u voldoende voedsel, water, medicijnen, brandstof, kaarsen / batterijen, dierbenodigdheden en contant geld hebt. We verwachten periodieke MOGELIJKE stroomstoringen, telefoon- of mobiele telefoonuitval of internet ... wees op alles voorbereid. Ze suggereren misschien 10 dagen waard.


De arrestaties vormden een mogelijke dekmantel voor de release van RV Tier 4B en Shotgun Liquidity als onderdeel van de oorlog om de [D] eep-staat wereldwijd neer te halen.


A. di. 12 januari Simon Parkes-update: https://www.youtube.com/watch?v=SkBefjl_fB8

Oorspronkelijk bestond Q uit vier mannen en een Quantum Computer die met een lichtsnelheid werkt en informatie verzamelt die in staat was om in de toekomst te kijken.


Er werd een aantal [Q] Anon-teams geselecteerd en de groep groeide.


De Anon-beweging wordt in de VS niet betaald.


De Quantum Computer zakt naar de Anons.


De leiders werden gekozen door de administratie.


De persoon die verantwoordelijk is voor het onderhouden van het netwerk is ingebed bij het Trump-team, wordt geassocieerd met Q en spreekt met Simon Parkes, die de informatie doorgeeft aan The People.


Een beëdigde verklaring over fraude bij de verkiezingen van 2020 door de Italiaanse regering werd aan het Congres bezorgd voordat ze besloten [B] iden als president te ratificeren - waardoor het Congres verraad pleegde. Ze hebben geen onderzoek ingesteld en besloten het te begraven.
In 2016 beschikte de president over de documentatie dat 85% van de regering corrupt was.
Ze creëerden een groep niet-corrupte mensen die konden ingrijpen als het Congres zou worden afgebroken.


Leden van de Italiaanse regering werkten samen met het Vaticaan om de stemmen van de verkiezingen van 2020 te wijzigen. Ze brachten informatie via satelliet over naar Frankfurt, Duitsland.

[O] bama, [C] lintons en ongeveer tien anderen sloegen duizelingwekkende bedragen op bij de Vaticaanse Bank.


[O] bama verplaatste $ 400 miljoen (van de Iran-deal) naar de Vaticaanse Bank om president Trump neer te halen.


In de Q-beweging hebben 200 generaals decennialang (sinds 1963) in de Alliantie gewerkt om de cabal neer te halen.

Wilt U reageren op deze blog?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com