Vertaal deze pagina naar:

Intel Dinar Chronicles Blogspot Dot Com

22-11-2020


Tip: Lees dagelijks de berichtgevingen op de website Intel Dinar Chronicles Blogspot Dot Com.

Website ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

Bericht van 23-11-2020

(Deze tekst is vertaald door google translate vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijl-en schrijffouten)


Inzending ingediend door Kat om 01.18 uur EST op 23 november 2020

Voeg een gedeeltelijke transcriptie toe van een videochat van Juan O'Savin en Guerrilla opgenomen op 20-11-2020. Juan O'Savin is een essentieel onderdeel van de Alliantie. Verder weet ik niet wie hij is. Maar hij is, net als POTUS, volkomen briljant en een triljoen% erin om het te winnen. Je kunt het in zijn stem horen. Hij is all-in.

Juan zei dat de strijd om Amerika niet snel voorbij zal zijn, maar we zullen winnen. Hij twitterde ook dat de Q-Op klaar was: buiten mijn intuïtie weet ik niet wie Juan O'Savin is. Maar hij is, net als POTUS, volkomen briljant en een triljoen% erin om het te winnen. Je kunt het in zijn stem horen. Hij is all-in. Juan zei dat de strijd om Amerika niet snel voorbij zal zijn, maar we zullen winnen.

Hij herhaalde het volgende punt drie keer: "Aan het eind van de dag wordt het een militaire operatie om de controle over het land terug te krijgen."

Juan zei ook dat deze onrust bij de verkiezingen zou doorgaan tot inauguratiedag 20 januari '21. Maar op die dag zou president Trump zijn hand op de Bijbel leggen en beëdigd worden als onze volgende POTUS. 1000%.

Juan had het gevoel dat het Amerikaanse volk in zijn leven nog nooit zo wakker was geweest als nu. Talloze Amerikanen treden op en getuigen van kiezersfraude, want, zoals Juan in dit transcript zegt, en zoals Sidney Powell al zei, patriotten het zat zijn en walgen.

Juan O'Savin:

We gaan ons land terug krijgen ...
Wat er ook voor nodig is
We gaan ons land terug krijgen ...
We gaan hun a * ss schoppen ...

WE ZULLEN NIET VOOR ALTIJD HUN SLAVEN ZIJN ...

Er is goede informatie over wie samenspant met wie in de de * ep state / ca_bal om onze stem te stelen, Amerikanen te beheren en te controleren Amerika.

Dit is de tweede Amerikaanse revolutie en patriotten zullen winnen ... winnen ... hebben gewonnen.
De laatste tijd ben ik in een kerstsfeer om boven de politieke strijd uit te stijgen. Sinds ik een kind was, is het het seizoen dat me het gelukkigst maakt. Een seizoen van wonderen en prachtige lichten.

Voor mij is het daglicht nu te vroeg verdwenen. Gelukkig hebben de mensen in mijn kleine strandstadje wekenlang prachtige fonkelende lichtjes aan elkaar geregen en hun schittering in de zwarte nacht verheft me altijd.Er gebeurt zoveel goeds in de wereld. Zo vele prachtige mensen over de hele wereld worden wakker worden en het opkomen voor vrijheid van alle vormen van slavernij: The scamdemic, ki * vulling vac * Cines, de maskers, de lockdowns, verkiezingsfraude, etc.

Als goed, POTUS sloop ons in NESARA op 2 november. Zugzwang!

Moment na moment neemt de Lichtfactor op Gaia dramatisch toe. Zoals Charlie Ward altijd zegt, gaan we naar een veel veel betere wereld. We manifesteren onze 5D + Eeuwige Gouden Eeuw.

Op 11-4-17 zei Juan O'Savin: 

Komende op onze Winterzonnewende
[maandag 21-12-20]
En donker naar licht
En al dit spul zal aan het licht komen ...
Het wordt gewoon lichter
en lichter
en aansteker...

Met onophoudelijke zegeningen - Wij zijn Godin, Soeverein, Vrij,
xo, Kat

Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/11/juan-osavin-were-going-to-get-our.html


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com