Vertaal deze pagina naar:

IK GA EENS EVEN FLINK MIJN HART LUCHTEN OVER ALLES WAT IK NU MEEMAAK...

14-10-2022

Waar zal ik mee gaan beginnen en waar zal ik mee gaan eindigen? Met MED BEDS? 😅

Deze foto werd genomen in 2004, varend op rivier De Nijl in Egypte. Alweer heel wat jaartjes geleden dus. Zelf aan het roer met 2 moslims aan mijn zijde. Deze foto krijgt steeds meer betekenis voor mij en heeft een boodschap voor onze Toekomst:

FREEDOM for All ❤️ Worldwide

Ja, ik mag alles gratis doen voor de bevolking Dienie, zodat zij gaan ontwaken...

Door 'Boven" word ik geholpen, daarom moet ik dit gratis doen.


Mijn opdracht: STOP HET KWAAD IN DE WERELD!

Hoe? Door de bevolking te informeren.


De mens is altijd al als slaaf gebruikt,

alleen WIJ ZELF kunnen daar een eind aan maken!

Dit schilderij hangt in het kantoor van de United Nations (UN), in your face!
Dit schilderij hangt in het kantoor van de United Nations (UN), in your face!Mijn huidige inkomen en stand van zaken:

Heb tot nu toe heel wat jaartjes bijna zonder inkomen geleefd...

Mijn enige inkomen momenteel is de verkoop van T-shirts en de donaties die ik ontvang.

Shop T-shirts met een boodschap ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Het is echt waar en ik heb het overleefd, maar vraag me soms niet hoe...


Maar toch kwam er iedere keer tijdig een oplossing.

Omdat ik werd geholpen door 'Boven', het is echt zo!


Wat is WEL en wat is NIET waar?

Maar weet je, eigenlijk wil ik jou (jullie) helemaal niet overtuigen van wat WEL en NIET waar is, dat mag een ieder voor zichzelf gaan uitzoeken wat de waarheid en een leugen is. Wat is nu de reden waarom jij hier nu op aarde bent? Weet jij dat al? Heb je daar uberhaupt weleens over nagedacht?

Wees eens eerlijk tegen jezelf?

Ja of nee?


En waarom ben JIJ dit nu

op DIT moment MIJN BLOG aan het lezen?

Omdat het zo moet zijn!


Ja, het is echt zo, alles heeft een reden in ons leven, waarom je iets wel doet of juist niet doet. Omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn. We zijn allemaal één!

En ja: Universe is Magic and Love is the Key ❤️

Is een uitspraak van Anton Teuben en ja, deze man ken ik persoonlijk.

Zie video ► https://youtu.be/pOe75rVcrtk


Onze Ziel

En ja, ik ben er zelf van overtuigd dat we vorige levens hebben gehad en dat onze Ziel steeds weer incarneert in een nieuw lichaam, als iemand opnieuw geboren wordt. Vandaar dat jouw familieopstelling belangrijk is om dat eens in beeld te laten brengen door een regressietherapeut.

Zie dit als een begin van jouw eigen proces van inzicht en verwerken en het oplossen van uitgesproken vloeken, familiekarma of je eigen opgebouwde karma in dit leven of in jouw vorige leven(s).

Een besluit of keuze kan je leven soms in een seconde compleet veranderen, ik heb dat zelf meegemaakt!


Mijn nekje uitsteken voor anderen

En ja, ik mag nu mijn nekje uitsteken voor andere mensen, omdat zij dat zelf niet durven, omdat zij de ballen er niet voor hebben, of dat niet kunnen om een andere reden, of omdat het water nu tot hun lippen stijgt. Of omdat het misschien hun levenspad niet is om datgene te doen wat ik nu dagelijks doe, maar de mijne is, mijn eigen pad, who knows...


Donatiemogelijkheid voor mijzelf

Heb echter een tijdje geleden wel een mogelijkheid gemaakt, zodat mijn volgers of de mensen die iets willen of verwachten van mij een bedrag kunnen doneren, klein of groot. Dus als je je nu geroepen voelt, als je iets wil doneren, mijn bankgegevens zijn helemaal onderaan deze blog te vinden, Dank!

En als je niets wilt doneren is het mij ook goed, maar verwacht dan niets meer van mij... Ik verwacht ook niets van jou... Ik deed tot heden alles gratis, mijn waarheid verkondigen of artikelen schrijven, zonder vooraf een ruil af te spreken voor mijn tijd en energie die ik er in stak...

Of hadden wij vooraf een contract opgesteld?


Vraagje over belastingen:

Heb jij ooit bij de belastingdienst een contract afgesloten? Dat je ieder jaar zoveel procent van je inkomen en spaarcentjes af zou staan? Heb je geen contract? Maar hey, waarom betaal jij nog steeds belasting?

Bekijk dan deze video ► https://youtu.be/wr7a5RJaUho


Ik heb de laatste periode geleerd dat ik zelf ook in balans dien te blijven van 'geven' en 'nemen'...

Het waren harde en soms moeilijke lessen voor mij om zover te komen...

Mijn klanten en Neset Temirci

En ja, ik wil en moet nog heel veel klanten gaan terug betalen die hun bestelling niet gekregen hebben, omdat ik maatschappelijk en mentaal een flinke vastloper heb gehad in mijn zakelijke en privé leven en ik al mijn handelsgeld weggaf aan Neset Temirci om hem openbaringen te kunnen laten doen, wat een grote psychopaat en parasiet is gebleken na mijn onderzoek. Er is tot heden NIETS van terechtgekomen met wat Temirci al die tijd beloofde. Psychopaten blijven psychopaten, die veranderen niet in dit leven is mijn ervaring, wat daarmee nu te doen? Hoe gaan we dat oplossen? Elk idee is welkom!

https://www.freedom-for-all.com/neset-temirci/


Oplossing voor mijn klanten

Een aantal klanten zijn enkele jaren geleden reeds terugbetaald door mij of hebben alsnog hun bestelling gehad, maar er staat nog veel open wat niet meer in mijn macht lag om ze terug te kunnen betalen.

Er is reeds een oplossing bedacht om gedupeerde klanten van mij terug te betalen, maar dan op een andere manier dan tot nu toe mogelijk is geweest. We gaan het vanzelf ervaren hoever we hier mee gaan komen. Alles is gedaan wat ervoor moest gebeuren, alles ligt klaar.

Heb de afgelopen jaren, vanaf 2001 mijn bevindingen van mijn onderzoek naar buiten gebracht, waardoor vele mensen zijn ontwaakt en verder hebben kunnen ontwaken.

Soms denk ik weleens, ik heb reeds genoeg terug gegeven aan kennis, tijd en energie.

En eigenlijk ben ik er helemaal klaar mee!

Mensen die het nu nog steeds niet zien en zich nog steeds laten vaccineren en/of Rutte een leuke vent vinden, (Cora bijvoorbeeld), gaan het Licht niet meer zien in dit aardse leven vrees ik...

Maar goed, we gaan het zien en beleven wat er wel of niet gaat komen.

Wanneer je iets over mijn verleden wilt lezen kun je op de onderstaande link klikken.

https://www.freedom-for-all.com/mijn-verleden/


Vandaag ga ik mijn roer omgooien!

Maar goed, ik ga het vanaf vandaag dus anders doen, ik ga mijn eigen roer weer eens omgooien. Het wordt tijd dat ik dat ga doen, anders ga ik er niet over schrijven, ik ken mijzelf.... Ik schrijf erover omdat ik soms ook mijn eigen grenzen bereik, zoals ik dat de afgelopen weken heb ervaren. Mijn energie stroomde weg... Het werd steeds moeilijker voor mij om beeldgesprekken met Bart van Well te kunnen bljven doen. Hij zoog mijn energie bij mij weg... Ik was soms mentaal niet meer in staat om te praten met hem... Ik was en voelde mij leeg en voelde dat ik mijzelf weer moest opladen.

Een paar keer zei ik tegen Bart van Well dat ik graag weer mijn eigen broek wil gaan ophouden, niet afhankelijk zijn van anderen, natuurlijk begreep hij dat...

Vannacht schreef ik het onderstaande artikel voor de Bart van Well Foundation.

Het is voor mij nu even genoeg...

Ik hoop dat andere mensen nu ook inzien wat er dient te gebeuren...

De hele bevolking is getraumatisseerd...

https://www.bart-van-well-foundation.nl/l/op-13-10-2022-werd-bart-van-well-vanuit-de-kliniek-kijvelanden-teruggeplaatst-naar-de-gevangenis-in-zutphen-omdat-bart-van-well-geen-psychopharmaca-wilde-gaan-slikken/


Moestuin en aardbeienstekjes

Gisteren laat in de middag was ik in de moestuin en heb vele aardbeienplantjes gestekt en in potjes gezet, zodat daar volgend jaar weer heerlijke zoete en grote aardbeien aan kunnen gaan groeien wanneer ze ergens in de volle grond worden gepoot. Ik beleef daar ontzettend veel vreugde aan om dat te doen. Het liefst blijf ik dit doen, zodat ik tussendoor kan 'aarden', om weer even terug geworpen te worden op de aarde, in de natuur. Ik vind daar mijn rust, zie daar de lucht en vogels en kan even mijn hoofd leeg maken, dat is zo fijn!


Binnenkort ga ik starten met mijn agentschap van zaadjes

Daar moet ik nog wel wat tijd voor gaan inruimen, maar zie het wel als een leuke uitdaging en mooie bezigheid. Kan ik ook goed combineren met de andere projecten die we reeds doen in Afrika.

Ook wil ik gaan starten met twee andere producten, maar dat blijft nog even een verassing voor jullie. Dat horen en zien jullie vanzelf in mijn Telegram groepen en kanalen. Ja, ik heb vele groepen en kanalen, ik kon mijn ei goed kwijt daar tot heden. Her en der heb ik ook wat beheerders en moderators aangesteld die hun job hierin goed doen, Thanks!


Heb goede ervaringen met stagelopers

Denk nu ineens aan de stagelopers, leerlingen die ik in de praktijk begeleidde in een vorig bedrijf van mij. Mijn bedrijf werd toendertijd als een erkend leerbedrijf aangemerkt. Ik vond dat erg leuk om te doen trouwens, kennis overbrengen. Ook de gesprekken met de school, hun stagebegeleiders. Ik vond dat een leuke en goede combi ook. Zij leerden in de praktijk en datgene wat ze deden was vaak erg welkom qua aanvulling. Er was sprake van een mooie balans.


Therapeuten en vertrouwenspersonen

Heb momenteel de taak op mij genomen om de eerste kennismakingsgesprekken te doen met therapeuten en vertrouwenspersonen voor de Bart van Well Foundation. Heel leuk om te doen, maar wel tijdrovend en bovendien ook zwaar, omdat de meeste therapeuten en vertrouwenspersonen ook seksueel misbruikt zijn in hun jeugd. Doordat zij een oplossing hebben gevonden om hun trauma's te verwerken kwamen ze op mijn pad en op het pad van Bart. Alles heeft een reden schreef ik eerder in mijn blog, dus dat ook.

Wanneer je een vertrouwenspersoon of therapeut zoekt, klik dan op de link hieronder.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/helpdesk/


Zakelijk aspect

Om over het zakelijke aspect verder te gaan, wanneer BV's failliet gaan wordt het boek gesloten als er niets meer te halen is en de inventaris en onroerende goederen zijn geveild. De klanten en toeleveranciers krijgen dan geen cent meer. Eerst wordt de belastingdienst betaald en als er dan niets meer over is heb je dikke pech als toelevancer of klant. Er zijn reeds veel faillisementen geweest de afgelopen periode en er zullen nog veel bedrijven faiiliet gaan zolang agenda 2030 wordt doorgevoerd.

Doordat ik een eenmansbedrijf had, handelde ik met mijn eigen Natuurlijke Persoon. En daar ligt nu het grote probleem, dan ben je voor alles aansprakelijk wanneer jij je met deze Natuurlijke Persoon identificeer. Doordat ik lange tijd geen woonadres heb ontvang ik geen post meer, het is heerlijk rustig. Dat scheelt voor mij een hoop stress in mlijn leven, maar natuurlijk, uiteraard heeft dit ook consequenties voor mij.


In de zomer van 2018 brak ik mijn rug

Doordat ik in de zomer van 2018 mijn rug brak heb ik de knoop doorgehakt in mijn hoofd en ben uiteindelijk met mijn bedrijf definitief gestopt. Ook omdat alle wegen voor mij werden afgeloten. Natuurlijk gebeurde dat alles met een reden, zodat ik de bevolking zou kunnen gaan informeren en daarvoor de hele dag tot mijn beschikking zou gaan krijgen.

Vanaf het moment dat ik opsta en naar bed ga ben ik bezig met onderzoek en het schrijven van artikelen. Of dat saai is? Nee, want het is ook een stuk verwerkingsproces voor mijzelf. het is tevens mijn eigen ontdekkingstocht van mijn aardes leven en over wat ik onderzocht heb schrijf ik een artikel, zodat de bevolking woodt geïnformeerd over onderwerpen waar sommige mensen nog nooit over hebben nagedacht of bij stilgestaan hebben.

Wat zou jij nu doen om het roer om te gooien in de wereld?

Die vraag mag je mij beantwoorden als je daar een antwoord op hebt. Heb verschillende websites en platforms gemaakt de afgelopen jaren, waar ik verschillende onderwerpen de revue laat passeren.


Ad van Arkel uit Woerden is een psychopaat en gaat over lijken als het moet!

Nu vraagt Willy of ik voor haar in verband een dagvaarding van haar ex Ad van Arkel (ook een ex van mij) de waarheid kan schrijven hoe ik haar heb beleefd de afgelopen jaren. Hoe goed ze wel niet heeft gezorgd voor Ad z'n kinderen en kleinkinderen, en en en...

Maar heeft dat werkelijk een zin Willy? Ik was er niet bij in de tijd dat jij met Ad samen was. Dus hoe kan ik dat weten? Je vraagt mij om dat Beest, Ad van Arkel te stoppen!

Niet wetende en beseffende dat Het Beest veel groter is als Ad van Arkel. 

Het Beest kan met geld nog steeds mensen omkopen.

En zolang er mensen zijn die zich laten omkopen verandert er niets!

Ad van Arkel heeft ondertussen al een heel circus opgetuigd, om de rechters en advocaten om de tuin te leiden. Dat is he, al jarenlang gelukt, dus zeer waarschijnlijk ook deze keer.

Houd er alvast rekening mee dat jullie, nu slachtoffers, straks als daders worden berecht!

Ik ben helemaal klaar met dat zieke en corrupte systeem!

Ze houden dat zelf in stand door omkoperij en chantagemiddelen!

Wanneer je als lezer meer wilt weten over Ad van Arkel kun je de onderstaande link aanklikken.

https://www.freedom-for-all.com/wie-heeft-ooit-contact-gehad-met-ad-van-arkel/


Bericht voor Willy en kunstenaars

Dus Willy, ik kan dat wel gaan doen, een pleidooi voor jou gaan schrijven, maar zolang rechters en advocaten omgekocht worden in Nederland is dat totaal zinloos! Is dat verloren tijd en energie!

En ja, ik weet dat Ad van Arkel mensen omkoopt en/of chanteert om de Waarheid te verdraaien of tegen te houden. (In de 'grote' wereld gebeurt dat op grote schaal, bijna alle rechters, advocaten en journalisten zijn omgekocht in Nederland!).

De kunstenaraars die hun eigen kunst hebben teruggehaald bij Ad van Arkel in Woerden worden nu als de rovers weggezet van hun eigen kunstwerken, terwijl ze zelf de slachtoffers zijn in deze kwestie. Waar hebben wij dat reeds vaker gezien?

Jouw advocaat Willy krijgt voor jouw verdediging, de advocaat van de duivel, een flink bedrag betaald en dan zal ik jouw kastanjes uit het vuur moeten gaan halen bij jouw ex Ad van Arkel en kan ik straks weer alle klappen op gaan vangen? Omdat ik zogenaamd een lastercampgane heb opgestart om Ad van Arkel zwart te maken? Ik heb eigenlijk al genoeg geschreven over die parasiet en psychopaat Ad van Arkel.


Levensles door Ad van Arkel en de (r)overheid

Het is nu jullie eigen levensles die jullie (Willy, kunstenaars en andere slachtoffers en gedupeerden) nu ondergaan. In de 'grote wereld' worden jullie nog veel harder genaaid door Rutte en consorten (Klaus Schwab, WEF, The Great Reset, NAZI Agenda 2030), onthoud dat goed wat ik nu schrijf...

Maar hey, ik stop ermee, ik ben he-le-maal klaar met die psychopaat Ad van Arkel !!!!!

Een lastercampagne is geen lastercampagne als je de WAARHEID schrijft over iemand.

En is dus GEEN laster en smaad, laat dat even duidelijk zijn voor iedereen!


Bart van Well

En O ja, zolang de bevolking niet inziet waarom Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) in de gevangenis zit, en zijn daders (hoge topambtenaren) van seksueel misbruik nog steeds vrij rondlopen en in de psychiatrie verkrachters werkzaam zijn van onze geest (3e oog, pijnappelklier), is er nog een hele weg te gaan en kan ik wel door blijven schrijven totdat ik een ons (100 gram) weeg.

Gevraagd word mij of ik mee kan helpen om e-mailadesssen te verzamelen, zodat er gerichte informatie toegezonden kan gaan worden. Dat wil ik best doen. Maar hey, wie gaat mij financieel ondersteunen om mijn websites en platforms ONLINE te kunnen houden? Waarop ik onder andere deze blog op schrijf? En De Nieuwe Media, de Vrije Pers van Nederland? Waarop ik regelmatig nieuwe artikelen publiceer?

Misschien een goed idee om eens in gesprek te gaan met een geldschieter, waarbij ik geen restricties of voorwaarden opgelegd krijg. Daar begin ik niet aan, dan laat ik liever nog alles doodbloeden...

Dus, dan weten jullie dat alvast, want ik ben ook maar een mens...

Heb tot heden een enerverend leven gehad...

Veel mensen gaan straks piepen en klagen wanneer het roer niet tijdig omgaat...

Nu heb je nog een kans om ons te ondersteunen...

Bart van Well en ik kunnen het niet alleen, wij hebben jullie ondersteuning hard nodig om deze strijd te winnen!

Misschien schrijf ik vandaag of morgen nog een stukje verder hier...

Maar als ik nu terug lees in mijn blog heb ik volgens mij alles wel geschreven wat ik in mijn hoofd had zitten, wat eruit moest, het Universum in...

En nee, ik nam geen blad voor mijn mond...

En ik kan nog wel een boek vol schrijven vandaag, maar dat doe ik niet...

Misschien wel een goed idee om eens een stukje vanuit mijn eigen visie te schrijven op het platform van de Bart van Well Foundation, als Ambassadeur zijnde. Ik ga er eens over nadenken...

Zie platform ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/

De donaties die vandaag binnen komen bij Bart van Well en bij mij zullen misschien de doorslag gaan geven welke koers ik ga varen de komende tijd...


INFORMATIE OVER MED BEDS

https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Gisteren schreef ik over Emily, een hartverscheurend verhaal...