Vertaal deze pagina naar:

IETS OM OVER NA TE DENKEN VANDAAG... OF MORGEN!

23-12-2023

Bijzondere teksten die jou vandaag en anderen verder kunnen helpen in jouw en jullie aardse leven.

Zelfliefde is iets waar veel mensen tegenwoordig mee worstelen. We vergelijken onszelf online met anderen. Wat de ander heeft en doet. Hoe mooi de ander is. We letten op wat anderen van ons vinden. Hoeveel likes we krijgen. Hierdoor staan we onszelf vaak niet toe om te zijn wie we echt zelf zijn. En daarmee doen we onszelf gigantisch tekort. Want hoe je over jezelf denkt, bepaalt bijna alles in je leven. Affirmaties voor zelfliefde en zelfvertrouwen kunnen je hier enorm bij helpen.

Met behulp van affirmaties kun je zelfliefde leren en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Meer info: https://www.voorpositiviteit.nl/affirmaties-voor-zelfliefde-en-zelfvertrouwen/

Nahuatl-zegening: bevrijd van familiebanden


Geschreven door Marieke Gels op 18 januari 2022:

Ik kwam dit prachtige 'gebed' uit de 7de eeuw uit centraal Mexico tegen. Geen idee of de datering klopt – en dat maakt ook niet uit. Hoe mooi om te lezen dan ook toen al mensen zich bewust waren dat ze onderdeel zijn van groter geheel. Van hun familie, wat je ook een systeem kunt noemen.

In iedere familie is wel wat (toch?). De Nahuatl-zegening erkent dit, respecteert dit en eert dit.

'Toevallig' komt dit op mijn pad nu ik start met een opleiding systemisch werken en rouwbegeleiding. De opleiding kwam onverwacht op mijn pad en ik heb er heel veel zin in. Want soms is een gebed niet genoeg om vrij te zijn van familieverbanden.

Boodschap van Dienie Kars op 23 december 2023:

Lees deze blog alleen wanneer jij dat nu ook wil en je er zelf voor open staat, oftewel er ontvankelijk voor bent. De boodschap die hieronder staat geschreven is een hele mooie en zeer bijzondere. Maar kan wel inslaan als een BOM in jouw aardse leven, je bent dus bij deze gewaarschuwd. Na het lezen van de onderstaande boodschap verandert je aardse leven en zal nooit meer hetzelfde zijn.

De Nahuati Zegening


Ik bevrijd mijn ouders van het gevoel dat ze bij mij gefaald hebben. Mijn kinderen bevrijd ik van de behoefte om me trots te maken. Mogen zij naar hartenlust hun eigen weg gaan. Mogen ze hun intuïtie volgen om hun dromen te verwezenlijken. Mijn partner bevrijd ik van de verplichting om mij compleet te maken. Ik mis niets, ik leer de hele tijd van iedereen.

Ik dank mijn grootouders en mijn voorouders die ter wereld zijn gekomen, zodat ik vandaag kan leven. Ik verlos hen van mislukkingen en onafgemaakte verlangens uit het verleden, wetende, dat ze hun best deden, om hun levensomstandigheden zo goed mogelijk te dragen.

Ik eer mijn familie, houd van haar en accepteer haar als vrij van alle fouten. Ik toon mijn ziel voor haar ogen, daarom weten ze dat ik niets meer verberg of verschuldigd ben, naast trouw te zijn aan mezelf en aan mijn eigen bestaan, door de wijsheid van mijn hart te volgen.

Mijn levensplan vervul ik nu zonder verplichting aan mijn familie. Ik weet dat mijn vrede en geluk mijn eigen verantwoordelijkheid is. Ik geef de rol van redder op, ik hoef niet langer degene te zijn die aan de verwachtingen van anderen voldoet.

Door te leren door de liefde en alleen door de liefde, eer ik mijn essentie en zegen ik mijn essentie en mijn manier van uitdrukken, ook al word ik misschien niet begrepen.

Alleen ik begrijp mezelf omdat alleen ik mijn verhaal heb geleefd en beleefd. Omdat ik mezelf ken, ik weet wie ik ben, wat ik voel, wat ik doe en waarom ik het doe.

Ik eer mezelf, ik hou van mezelf en ik accepteer mezelf als vrij van schuld. 

Ik eer ook jou, ik hou van je en ik accepteer je als vrij van schuld. 

Ik eer de goddelijkheid in mij en in jou.

We zijn vrij.


Gevonden bronnen van de bovenstaande tekst:

https://www.hartvrouwen.nl/de-nahuati-zegening/

https://presenttransformatieacademie.com/nahuatl-zegening-bevrijd-van-familiebanden/

https://www.lichtwerkersnederland.nl/de-nahuatl-zegening-rani-savitri/

DEZE VRAGEN EN ANTWOORDEN VIND JE IN DE ONDERSTAANDE LINK:

https://lichtwerkersnederland.com/product/arjun-nieuwjaarsboodschap-2023/

Alleen al door het lezen van de onderstaande vragen krijg je ook al veel herkenning in jezelf en welk pad je nog te doen hebt in je aardse leven. Tip: Wacht niet tot morgen, doe het vandaag.

❥ "Je hebt het vast wel eens gehoord: "Vergeven – je doet het niet voor de ander – maar voor jezelf". Is dat waar? Of zijn er toch (ook) energetische verbindingen die veranderen, als we iemand vergeven – zelfs al weten zij dit niet?"

❥ "Moet je het iemand überhaupt laten weten als je hen vergeven hebt? Ook als het verstandiger lijkt om dat contact niet te (her)openen?"

❥ "Waarom lijken sommige mensen onbewust gehecht aan de weerstand die zij voelen jegens anderen; of dit nu om 1 individu gaat – of een hele groep mensen?"

❥ "Wat gebeurd er met ons fysieke en energetische lichaam als we een schuldgevoel vasthouden omtrent het 1 of ander? Of wanneer we wrok koesteren naar een ander?"

❥ "Heb je een advies met betrekking tot hoe iemand zichzelf kan vergeven voor iets in het verleden wat niet liep zoals zij hoopten dat het zou lopen?"

❥ "Soms zijn er situaties waarin vergeving vragen niet meer kan of onmogelijk lijkt, zoals wanneer de persoon aan wie we vergeving willen vragen, is overleden of om een andere reden onbereikbaar lijkt. Hoe kan iemand hier het best mee omgaan?"

❥ "Kan vergeving een thema zijn – wat ervaren wil worden, vanuit het niveau van de ziel? En kan het zijn dat iemand 'daarom' een situatie manifesteert in zijn/haar leven waarin zij iets vervelends doen – of andersom – waarin hen iets naars wordt 'aangedaan?"

Mijn boodschap aan jou:

Voor nu is de informatie in deze blog aan jou aangereikt even genoeg wat mij betreft. Ik zou nu nog veel dieper op deze materie in kunnen gaan, maar dat doe ik nu niet. Wanneer je nu gaat begrijpen wat hierboven staat geschreven ben je al een heel eind op weg op het pad van healing en bevrijding.

Ik gun jou het allerbeste in jouw leven en hoop dat je het ook gaat begrijpen, zoals ik dat ben gaan doen. Het gaat je bevrijden van vele issues die jij zelf eerst mocht doorleven. Los je eigen onbewuste conflicten op in jezelf. Zodat je nu kan begrijpen wat ik jou vandaag aan wil reiken.

De weg naar healing en bevrijding in niet makkelijk...

De weg naar healing en bevrijding is geen gemakkelijke weg. Tip: Heb geen geheimen meer voor jezelf en voor anderen. Durf alles te bespreken, hardop te zeggen en/of te schrijven. Maak je los van het verleden en voel je een vrij en blij mens. Geniet NU van je aardse leven, want straks heb je geen handen en voeten meer die iets voor je kunnen maken of jou ergens heen kunnen brengen. In een geesteslichaam kun je alleen nog met energieën werken, door de mensen heen.

Ik wens jou heel veel sterkte en succes op jouw aardse pad.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Extra toegevoegd:

Het pad van Verlichting / Ascentie

Je kunt geen enkele ziel met je mee laten liften terwijl je naar de Nieuwe Aarde ascendeert. Je kunt slechts de weg wijzen. Onthoud dit, want er zullen mensen zijn die proberen aan je vast te klampen voor het leven, omdat ze willen en zien wat je hebt bereikt, maar niet bereid om het innerlijke werk te doen. Sta niet toe dat ze je naar beneden halen of je in de matrix terugtrekken. 

Ze hebben vrije wil en keuze, net als jij.

Jij koos ervoor om te ascenderen en vrij te zijn.

Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

Website: https://theessenceoflifemysteryschool.com/

MIJN EERDERE BLOGS

De geschiedenis van de Himba's is doordrenkt van eeuwenoude tradities die teruggaan tot ver voor de koloniale periode.

Bewust zijn is bewustzijn, Mirei haar missie is om mensen te begeleiden op het spirituele pad en nog veel meer dan dat...