Vertaal deze pagina naar:

HOOR EN WEDERHOOR ZAAK VINCENT ZEGEL VAN BURO ZEGEL

13-04-2021

GEBOORTETRUST


Wat is er nu exact gaande rondom de afwikkeling van de geboorte Trust nalatenschap?


Wanneer je een zaak onderzoekt moet je altijd de twee partijen eerst aanhoren en in een neutrale stand onderzoeken, voordat je daar een verbindende conclusie of bevinding aan verbindt.

Mijn ervaring is ondertussen echter wel dat vele initiatieven reeds kapot zijn gemaakt die waren ontstaan of tot niets hebben gebracht. Ook niet de souvereine club van Luca van Dinther.

Of vind jij van wel? Laat het mij dan weten per e-mail.

Al met al lijken we dus nog steeds geen steek opgeschoten te zijn in Nederland of wat geleid heeft naar onze bevrijding uit ons slavenbestaan en de verplichting tot het volgen van de regels en maatregelen van de corrupte organisatie wat zich "De Staat der Nederlanden" noemt.

Bij het niet opvolgen van de regels en maatregelen door de criminiele organisatie "De Staat der Nederlanden" volgen nog steeds sancties, boetes, beslagleggingen en/of vrijheidsberoving.

Wanneer jij overtuigd bent dat dit laatste niet zo is verneem ik dat graag middels de e-mail.

Waarom ik dit onderzoek ben opgestart?

De vraag is nu of iemand reeds profijt heeft gehad van de documenten en informatie die worden aangeboden door Vincent Zegel (buro Zegel).

Lars Vdf van de Goor schreef op 8 april 2021:

Vooralsnog is er van niemand die de erfrechtelijke documenten heeft ingestuurd de GeboorteTrust afgewikkeld. Niemand heeft nog geld ontvangen. Schulden en boetes moeten gewoon worden blijven betaald, wellicht met enige uitstel. Kortom, er is nog niets verandert. Behalve dan dat het een mogelijk bewustzijnsverandering op gang heeft gebracht.

Karin Vdf Beers schreef op 8 april 2021:

Ik heb een tijdje geleden gelezen dat de trustee er niet meer zijn, daar is afstand van gedaan in 2012 en aan het Vaticaan verkocht.


Onderzoek door: Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Mijn vraag voor dit moment (na het lezen van de hoor en wederhoor info) is nu de volgende:

Heeft het een zin om door te gaan met de informatie die door Vincent Zegel wordt aangeboden?

Zo ja, welk resultaat verwacht jij dan wanneer je alle stappen hebt doorlopen?

En wat heb je dan exact bereikt na alle stappen?

En wat kun je ermee?


Ben jij ook bekend met de OPPT en www.i-uv.com ?

https://soevereinestaat.files.wordpress.com/2014/05/vrijheidsflyer-nl.pdf

Tip: Ga dat ook eens bestuderen naast de materie van de Geboortetrust.


En ben je ook bekend met NESARA / GESARA ?

Hieronder staan diverse infolinks:


https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

https://nesara.nl/info/nesara-gaat-wereldwijd-als-gesara/

https://nesara.nl/info/de-alliantie-wil-de-aarde-bevrijden-van-de-cabal/

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

www.qfs2020.com

www.paoweb.comHieronder staan berichten van de tegenpartij Vincent Zegel (Buro Zegel).

TEGENPARTIJ

Door: Lars Vdf van de Goor

Geplaatst op 12 april 2021 om 16:29 uur.

Te lezen op het profiel van Lars Vdf van de Goor op Facebook:

https://www.facebook.com/lars.vandegoor.9


RECTIFICATIE VAN DE LASTER DIE MOMENTEEL WORDT VERSPREID


Momenteel is er een aantal ambassadeurs geblokt door Vincent Zegel. De aanleiding blijft een vraag, maar ligt hoogstwaarschijnlijk in het feit dat er kritiek is geuit op de samenwerking met de Bossmaker en met name in een artikel dat ik heb gepost op 7 april. Waarin ik overigens op geen enkele manier negatief heb gesproken over Vincent.


WAT VOORAFGING

Vincent Zegel, niet te verwarren met een bestaand persoon of zelfs meerdere personen is de creator van de documenten. Gemakshalve gebruik ik vanaf nu de term Buro Z om aan te duiden over wie het gaat. Buro Z had naar ons inzien iets prachtigs gecreëerd en zijn visie sloot dan ook goed aan bij die van mij. Mascha Roedelof die het dichts bij V stond heeft al jaren geleden aangeboden een facebook pagina voor hem in te richten, waarvoor V zijn toestemming gaf. Mascha heeft bergen werk verzet om groepen en websites op te zetten en vooral om iedereen te woord te staan en van antwoorden te voorzien. Volledig onbaatzuchtig en vooral gefocused op de essentie van de documenten. In het kort: Een betere wereld vanuit een volledig nieuw paradigma.Toen ik lid werd van de groep waren er 200 leden en die zag ik in korte tijd stijgen naar 5000.


SIGNALEN

Op de FB pagina van Buro Z begonnen er posts te verschijnen van een geheel andere orde. Posts over vermeende dubbelgangers , ook van Willem Alexander, die Buro Z op de pagina plaatste waren ronduit belachelijk. Iets wat met huidige software een fluitje van een cent is en een beetje scherp iemand ziet meteen dat het onzin is. Maar Buro Z dacht daar anders over. Kritiek op die posts en de opmerking dat zijn naam en de documenten zou kunnen schaden, werden weggewuifd en mijn comment verwijderd en de post op privé gezet.....dit vond ik verontrustende signalen. Bovendien liet Buro Z duidelijk blijken dat zij het koningshuis verafschuwen.Bij mij gaan dan wel de alarmbelletjes rinkelen. Waarom deelt een intelligent persoon zoals Buro Z deze onzin? Je ziet vaak bij de gecontroleerde oppositie dat ze heel veel inside informatie hebben ( hoe denk je dat ze daar aan komen) en daardoor overkomen als een leider en daardoor veel volgers aan zich bindt. Ook zie je vaak dat ze een totaal onzin verhaaltje er tussen plakken. Waarom? Zodat jij later als gekkie kan worden neergezet, ongeloofwaardig. Zodat zelfs de harde waarheid die wel degelijk werd verkondigt ook afgedaan kan worden als onzin. Dit zijn kapiteins van de vangnet schepen. Er verschijnen horror scenario's op de pagina van Buro Z over ene Trudy die haar huis wordt uitgezet, ondanks dat ze van het huis een ambassade had gemaakt. Het leidt tot onrust, want wat betekent dit allemaal denkt de Enige Erfgenaam.Er wordt verteld dat het een proces is. En dat snap ik, maar sommige dingen kun je echt wel van ver zien aankomen. Buro Z is een hoog intelligent mens of team. Die weten echt wel wat er gaat komen. Dat noem ik voorkennis. Zijn wij slechts proefkonijnen? Is het slechts om te meten?

Meten = Weten


ONDUIDELIJKHEID

Wij zijn met juridische taal om de tuin geleid en je kunt je afvragen waarom iemand die de taal heeft kunnen ontwarren, van dezelfde complexe taal gebruik maakt om het aan het klootjesvolk uit te leggen. Opzet? Je kunt van iemand die geen muzikale aanleg heeft niet verwachten opeens een viool op te pakken. Antwoorden van Buro Z leken (met opzet?) nog meer vragen op te roepen.Ik zat zelf met meer en meer vraagtekens. Ook het lokgeld, want daar is niemand vies van natuurlijk, is een trigger om mensen in beweging te krijgen. Ik krijg dagelijks bedragen van meer dan 40.000 € als ik mijn SPAM mails mag geloven. En ja er zijn mensen die daar in trappen, anders zou die oplichterij al lang zijn gestopt. Ik zeg niet dat de documenten een onderdeel van oplichterij zijn, en wij moeten zeker als Enige Erfgenaam aanspraak blijven maken op dat wat jou rechtmatig toekomt, maar de bedragen noemen en verder geen uitlatingen doen of er al iemand iets heeft ontvangen, bijvoorbeeld Buro Z zelf is vreemd. Zelf zeggen ze dat het uit bescherming is, maar jij en ik weten dat zodra de eerste Enige Erfgenaam iets heeft ontvangen dit natuurlijk meteen viraal gaat. We zijn niet helemaal achterlijk natuurlijk. Iets dat Freemasons wel denken over the sheeple trouwens.


NOG MEER SIGNALEN

Er verschijnen steeds meer agenten op de FB pagina van Buro Z en dat zeggen ze zelf ook. Maar wat blijkt, de agentjes mogen blijven aanschuiven en je ziet ze ook als eerste een hartje geven en een opmerking plaatsen. Ze zetten zichzelf zo in de kijker en met een bedoeling natuurlijk. Ze krijgen een gezicht en liften mee om zo een betrouwbaar profiel te creëren. Dat zijn zogenaamde Suckers en in het slechtste geval inoffizielle mitarbeiter.Echter tot dan ging ik er nog steeds van uit dat ik met een zuiver mens " Vincent Zegel" te maken had.


VERWARRING

Enkele weken voor de kamerverkiezingen zagen we een stempas notificatieformulier verschijnen. So far so good. Prima verhaal, ware het niet dat het stempas nr. niets te maken had met wat Buro Z eerder had gemeld, namelijk dat dit een nummer correspondeerde met een gencode en de stempas was gekoppeld aan genetische manipulatie. Ook dat bleek onjuist, het was het district nr. gemeente nummer. Er ontstond veel verwarring en gezoek. Een eeuwenoud verdeel en heers principe. Eerst moest men absoluut voor de 17de maart de gemeente op de hoogte stellen, met een PDF dat niet goed is af te drukken. Mensen zetten zich in om te kijken hoe we dit het beste kunnen doen, we geven alweer onze kostbare tijd hieraan, geeft niets hoor. En dan het nieuws dat het toch allemaal niet zo noodzakelijk is om het voor de 17de te doen. Nog meer verwarring en vooral bezighouden, een andere eeuwenoude strategie. Geef het volk brood en spelen, geef de intelligente mens een moeilijker spelletje, liefst een complot.


VINCENT LAAT ONS IN DE STEEK

En toen ging het echt mis. Meneer Heister aka de Bossmaker komt steeds meer en prominenter in beeld. Hij spreekt een bepaald publiek aan. De geld jagers.

Dan opeens ligt de FB groep eruit, 5000 leden groot. Boem! Weg!? Niet lang daarna roept de Bossmaker dat er 5000 nieuwe leden bij zijn gekomen. Toeval? De ambassadeurs kregen het opeens heel erg druk. Wat bleek? Veel mensen die een lidmaatschap bij de Bossmaker hadden kwamen bij ons voor gratis advies. Klinkt dat fris?

Kritiek over Heister werd door Buro Z niet getolereerd en ons werd gaandeweg informatie onthouden. En zo kunnen wij de mensen niet blijven ondersteunen, want wij willen mensen niet misleiden met halve informatie.Buro Z die het nog geen half jaar geleden niet zo op had met Ronald Heister, ( printscreens zijn aanwezig ) zijn nu opeens twee handen op één buik? Dit volgens Buro Z, omdat Heister de documenten internationaal verder kan brengen. Yeah right, dat was natuurlijk de enige manier. Ronald Heister, een man die binnen no time een pretentieuze messing ambassade plakkaat van 330 Euro aan zijn pand liet bevestigen. De man die met W A op de foto gaat en aan tafel zit met Richard Branson, je weet wel van de pedofielen club Vrigin records . Heister die regelmatig om €5 lidmaatschap vraagt in de video's over de Geboortetrust, zodat mensen denken dat ze lid moeten worden, van die eeuwenoude verkooptechnieken. De man die daarmee 25000 € per maand mee omzet. Die man die gelooft dat Trump geen trekpop is. Die man die roept dat je goud moet kopen anders loopt het slecht met je af. De man die per helikopter van uw lidmaatschapsgeld naar Limburg vliegt en dat ook graag laat zien. De man die als Graaf Heister de II op de foto poseert, Die man...ja die man hebben we nodig om het prachtige gedachtengoed van de Enige Erfgenamen uit te dragen!!!!!?????

Tja, dan heb je het niet begrepen. En Buro Z heeft dat ook niet begrepen? Jaaaa Hoooor! Nogmaals, wij zijn niet achterlijk. We hebben hier te maken met intelligente mensen, niet te verwarren met wijze mensen. En zij weten dondersgoed wat ze aan het doen zijn en handelen mijns inziens dus met voorkennis. Zelf veelvuldig door Buro Z aangehaald als zijnde strafbaar.


MINI STER

Als klap op de vuurpijl worden de genoemde (met volledige instemming van Buro Z) ambassadeurs, die zich volledig onbaatzuchtig hebben ingezet om onze medemens te ondersteunen bij het invullen van de documenten opzij gezet, lees onthouden van informatie, en wordt Ronald Heister tot minister benoemd. He? Wat? De Enige Erfgenaam is niet politiek en dit is de titel die je iemand geeft?? Los van het feit dat deze Heister duidelijk behoort tot het graaiers gilde en in het geheel niet de essentie uitdraagt die Buro Z in het begin altijd heeft beoogt. Minister van het buit maken van landse zaken zullen ze bedoelen.

https://hogeraadvandekinderen.nl/supreme-authority-of-the-children

Something fishy is going on!


CONCLUSIE

Ik ben van mening dat veel mensen de afwikkeling zijn aangegaan vanuit een hoger principe. Geld willen we allemaal, maar belangrijker is dat we een nieuwe wereld helpen op te bouwen anders veranderd er nooit wat. Als Buro Z dat in de beginfase al uit het oog verliest dan gaat het mis. Als je een toren gaat bouwen en je begint scheef dan komt die uiteindelijk steeds schever te staan.


ZIJN DE DOCUMENTEN EN DE AFWIKKELING HIERDOOR IN GEVAAR?

Nee. Ik ga er vanuit dat de documenten zuiver van opzet zijn en de essentie van het beoogde doel in zich dragen.Dat hier door verschillende groepen met andere intenties mee wordt omgegaan moge duidelijk zijn. Dat de maker van de de documenten iemand anders is dan die we nu te horen krijgen, moge ook duidelijk zijn. Hier is het laatste nog niet over gezegd. Ik hou niet van geheimzinnige types die niet in de openbaarheid willen treden en opeens 180 graden draaien met hun intenties. Ik hou er ook niet van om in de maling te worden genomen, mij heb ingezet om mensen te helpen en dan zo behandelt te worden. Dan spat het vuur uit mijn ogen.


GAAT DE GROEP OF WEBSITE NOG VERDER?

Wij zijn in overleg en kijken in hoeverre de neuzen dezelfde kant opstaan. Onze intentie is in onze ogen altijd zuiver en oprecht geweest. En heeft iemand daar een andere kijk op dat horen wij dat graag. Wij zijn mensen van vlees en bloed, wij maken fouten, maar houden een strakke koers en sturen bij daar waar nodig. Wij hebben dus wat tijd nodig om ons te beraden.

Met vragen over de documenten kun je voorlopig terecht bij bureau@vincentzegel.nl

TEGENPARTIJ

Door: Lars Vdf van de Goor

Geplaatst op 8 april 2021 om 18:44 uur.

Te lezen op het profiel van Lars Vdf van de Goor op Facebook:

https://www.facebook.com/lars.vandegoor.9


De eerste succesvolle Enige Erfgenamen hebben zich gemeld. Alhoewel?


Het clubje Heister/ Bossmaker heeft succesvol de erfrechtelijke documenten vercommercialiseerd.5000 leden al roept de in een net pak geheven gelovige.

Hij geeft af op de marktkooplui maar ziet niet dat hij zelf een marktkoopman is. Naam Gelovigen zijn dat.

"De liefde voor het geld heeft al wat ellende veroorzaakt. Erger nog wordt het als de godsdienst misbruikt wordt om zich te verrijken. Ook dat komt voor. Dan maakt iemand van de godzaligheid zijn gewin (1 Timotheüs 6:5 en 10)."

5000 x 5 € lidmaatschap is 25000 € per maand voor informatie die kennelijk alleen beschikbaar zijn voor leden en dat terwijl de erfrechtelijke documenten voor een ieder vrijelijk te gebruiken is. "handel met voorkennis?"

Mattheüs XXI 12-13

Jesus drijft de kopers en verkopers uit den tempel 12 En Jezus ging de tempel binnen en dreef allen uit, die verkochten en kochten in de tempel, en de tafels der wisselaars keerde Hij om en de stoelen van hen, die de duiven verkochten, 13 en Hij zeide tot hen: Er staat geschreven: Mijn huis zal een bedehuis heten, maar gij maakt het tot een rovershol.

Koop goud anders redt u het niet! Roept Heister. Klinkt dat u geruststellend in de oren?

Goud heeft geen waarde. Als je werkelijk denkt dat goud waarde heeft dan behoor je tot het oude systeem, het oude denken. En zal er niets veranderen.

Ik was in de veronderstelling dat de erfrechtelijke documenten zouden bijdragen aan een bewustzijnsverandering. Eén richting een model strevend naar gelijkheid, waar elk mens tot volle wasdom kan komen, omdat overleven zich omzet in creatief leven. En ik hoop dat dat nog steeds het geval is.

Ik ga er vooralsnog van uit dat de documenten in alle zuiverheid zijn opgezet. Maar zoals we met al het moois in deze wereld zien gebeuren is dat als het te bekend en te groot wordt, het wordt overgenomen door de heersende klasse en naar hun hand wordt gezet,

Vooralsnog is er van niemand die de erfrechtelijke documenten heeft ingestuurd de GeboorteTrust afgewikkeld. Niemand heeft nog geld ontvangen. Schulden en boetes moeten gewoon worden blijven betaald, wellicht met enige uitstel. Kortom, er is nog niets verandert. Behalve dan dat het een mogelijk bewustzijnsverandering op gang heeft gebracht. Die wordt helaas om zeep geholpen door mensen zoals Ronald Heister. Opzet? Het zou kunnen.

De Heister groep zet duidelijk een ander bewustzijnsproces in werking en spreekt veel ondernemers aan. Die hebben namelijk geld en willen altijd meer en zijn ook altijd bang het kwijt te raken. Die mensen worden aangezet om massaal goud te kopen. De prijs van goud zal stijgen. En de gewone man vist zoals altijd achter het net. Klinkt dat je in de oren als de Nieuwe Wereld, een nieuwe reset?

Een talent was in de oudheid de aanduiding van een grote geldwaarde. Ik bezit diverse talenten die mij geld kunnen opleveren. Maar ik heb maar één talent die van echte waarde is en dat is Eerlijkheid. Door eerlijk te zijn, als is het maar tegen jezelf, kom je als snel uit bij wat zuiver is en wat niet. Je krijgt er ook een neus voor, je kent die uitdrukking wel. De neus staat ook voor intuïtie. En die neus komt goed van pas als zaakjes beginnen te stinken. Jij ruikt ze dan als eerste.

Nogmaals, ik heb vertrouwen in de documenten, maar daar eindigt het dan ook mee. Er wordt veel gezegd en geschreven, maar praatjes vullen geen gaatjes.

Ik wacht het af.

HOGE RAAD VAN DE KINDEREN

https://hogeraadvandekinderen.nl/supreme-authority-of-the-children


Samenwerking met de Hoge Raad van de Kinderen


Wij zijn ongelooflijk blij met alle enthousiasme voor de erfrechtelijke documenten. Daarbij willen we aangeven dat we overladen worden met dagelijks honderden mails die specifiek hierover gaan. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk om tijdig te reageren op iedereen, onze excuses hiervoor.

Met gepaste trots stelt de Hoge Raad van de Kinderen u ervan in kennis, dat Zijne Excellentie de heer Ronald Heister bereid is gevonden om de benoeming als minister van BUIT-en-landse Zaken (For-reign Affairs) te aanvaarden.

De minister van For-reign Affairs geeft (non - honorair) inhoud aan zijn werk als officiële gezant van de Hoge Raad van de Kinderen als onderdeel van zijn private CQV LLC Ambassade zending.
De minister van BUIT-en-landse zaken krijgt een eigen takenpakket. Zo ontwikkelt de minister beleid en strategie en voert hij gesprekken met hoge vertegenwoordigers uit de publieke sector over de BUIT-en-landse Zaken van de Enige Erfgenamen.


De heer Ronald Heister is directeur van BOSS/MAKER en brengt zijn voortreffelijke uitvoeringsorganisatie BOSS/MAKER mee, om hem bij de uitvoerende taken behorend bij zijn internationale ministerschap van de Hoge Raad van de Kinderen, veerkrachtig te ondersteunen.

https://bossmaker.nl/

Hiermee is BOSS/MAKER een internationale voorloper op het gebied van de wereldwijde promotie van de activatie van de afwikkeling van de individuele Cestui Qui Vie Live Life Competence LLC Geboortetrust nalatenschap.

Wij bouwen in-der-daad langdurige CQV LLC samenwerkingen op!

With Golden Light,

Monique Klinkert, Regent Emerald Covenant Sacred Law of One.

Vincent Zegel, Author & Intellectual Property CQV LLC Private Office Inheritance Law Documents Sacred Law of One, Vincent Zegel Waarden Bureau / Values Agency, EFFI Eternal First Field Intelligence.

https://vincentzegel.nl/

Vincent Zegel (Buro Zegel)

Wanneer je een zaak onderzoekt moet je altijd de twee partijnen aanhoren en onderzoeken.

Dus bij deze, hieronder staan een paar berichten van Vincent Zegel (Buro Zegel).

13 april 2021

Te lezen op het profiel van Vincent Zegel op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644


HEIR TARGET HUNTING DOOR LARS VDF VAN DE GOOR

De beheerder die mij uit mijn eigen documenten groep verwijderde, waar mijn dagelijkse posts, documenten uitleg en fotovoorbeelden werden overgenomen.

1. Is het "een zwakke geest" die het CQV LLC documenten oeuvre heeft geschreven en vrij beschikbaar stelde en aan beheerders toevertrouwde, om er een tutorial website mee in te richten ?

2. Een zwakke geest is een vorm van psychiatrisering en dat is het werk van overheidsagenten volgens Presumptie 7. van de 12 Presumpties van de Roman Court.

3. Onderscheid naar geboorte (leeftijd, geslacht) en afkomst wordt echter niet geduld.

4. Zoals ik al zei, is het de bedoeling van onderstaande Lars Vdf van de Goor, om de grondlegger van de erfrechtelijke documenten uit te schakelen en psychiatrisch te stigmatiseren om vervolgens over het CQV LLC documenten oeuvre van Vincent Zegel te beschikken.

5. De heer Lars Vdf van de Goor verwijst naar de Enige Erfgenaam als "persoon'. Dat wijst er al op, dat hij een In Sea Dead agenda dient waarbij de levende mens met de persoon van de legale fictie is verwisseld en daar zijn of haar gehele leven door in slavernij wordt gehouden.

6. Ik denk inderdaad niet, dat veel vrienden van Lars Vdf van de Goor weten dat hun vriend, Teutonic Elven Forest kunst maakt waarmee hij terecht internationaal naam en faam geniet ! Immers de Teutonic Order is een bijzonder uitgestrekte wereldwijde Broederschap. Volgens de Regel wordt streng onderscheid gemaakt tussen man en vrouw. Reden dat veel leidinggevende vrouwen eigenlijk mannen zijn.

7. De woede van de heer Vdf van de Goor, richt zich op onze benoeming van H.E. Ronald van de familie Heister als Minister van de Hoge Raad van de Kinderen terwijl de heer Lars Vdf van de Goor op geen enkele manier beslissingsbevoegdheid was toegekend.

8. Uiteraard betreur ik zijn vooraankondiging van zijn voorgenomen schendingen van mijn private leefsfeer en die van mijn naasten. Men bemoeit zich immers zonder vriendschappelijke bedoelingen.

9. Over zijn duitse semantische compressie van de naam Bureau Vincent Zegel naar 'Buro Z.' heb ik in een voorgaande post, reeds een uitgebreide toelichting gegeven.

10. Lars van de Goor is een bedrijf dat een private mens in privé bedreigd, ook dat is volstrekt tegengesteld aan waar de CQV LLC documenten voor staan maar wel geheel overeenkomstig de Black Adler Company Rule of Law.

#no_consent_black_adler_company_rule_of_law..........

#i_am_private

13 april 2021

Te lezen op het profiel van Vincent Zegel op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644DAGE RAAD


1. Mascha Roedelof mijn laatste woorden in deze kwestie zijn, dat Monique Vdf Klinkert uit de groep verwijderd is.

2. Ik heb een einde moeten maken aan de ontregelingen van mijn posts op mijn eigen tijdlijn en daarvoor heb ik zelfs mijn profiel instellingen moeten wijzigen.

3. Ik heb er de voorkeur aan gegeven om mij niet meer bij de chat te voegen, omdat ik daar ben beledigd en geen enkel antwoord van mij als antwoord werd aanvaard.

4. Toen ik als beheerder de verwijdering van mevrouw Klinkert ongedaan wilde maken, verdween de hele groep! dus nee, het ongedaan maken van de verwijdering van mevrouw Klinkert was niet geslaagd; zij was dus niet aanwezig.

5. Er zijn geen aannames geschreven, het is de waarheid, mevrouw Roedelof.

6. U dacht met uw rondetafel van 8 ambassadeurs een bestuur te vormen om mijn doen en laten te dicteren. Uw rondetafel van "overlappende cirkels" van ambassadeurs is in dat voornemen wellicht helemaal niet gekend.

7. De vermeende bestuurstaak van de ambassadeurs is een plan van de heer Lars van de Goor, die overigens vrijwel nooit liet merken dat hij mijn teksten las of apprecieerde.

8. Met de heer Sven Vdf Toenbreker had ik wel even een prettig contact en veel waardering voor zijn hulp voor mijn werk.

9. Ook de andere ambassadeurs sprak ik af en toe en heb ik laten merken dat ik blij was dat zij bereid waren om te helpen met het uitleggen van het invullen van de documenten. Want dat was hun enige taak, geen bestuur of rondetafel van ridders.

10. In de chat ben ik uitgehoord over mijn contacten terwijl ik daar helemaal geen uitspraken over kon en wilde doen. Ik ben altijd bezorgd geweest dat wat er nu is gebeurd, de sanctie zou zijn voor het niet antwoorden zoals van mij geëist werd, terwijl het in de groep alleen het geven van uitleg bij de documenten betrof.

11. De heer Lars van de Goor heeft het fenomeen van de schoffering naar een nieuw dieptepunt weten af te zinken, alleen wel jammer voor hem dat zijn vijandige overname doorzien is en hij zichzelf nu behoorlijk heeft geschaadt. Ik heb er voor dit moment meer dan genoeg over gezegd.

12. Mijn toestemming voor het gebruik van mijn documenten in groepsverband, in welke vorm inclusief video's en op welk domein dan ook, heb ik definitief voor Mascha Roedelof en haar groep INGETROKKEN.

13. Aan Trudi Verstegen en Rob Scholte heb ik nimmer toestemming gegeven voor het dupliceren van mijn gehele CQV LLC oeuvre op de website van Rob Scholte, met wie ik niet in contact sta.

14. Ik geef géén toestemming voor het verspreiden van printscreens uit de chat met Mascha Roedelof omdat ik door haar uit de chat ben verwijderd. Ik kan dan de contekst van de bespreking niet meer nagaan en aanhalen. Bovendien waren dat privé gesprekken waarover is afgesproken dat deze privé dienen te blijven.

15. Er werd dus toegewerkt naar een ledenorganisatie met een Teutonic Order component via de heer Lars van de Goor. Dat heb ik pas ontdekt toen ik Z.E. Ronald van de familie Heister benoemde.

16. De ondermaatse aanval van de heer Lars van de familie van de Goor op Z.E. Ronald van de familie Heister heeft een Teutonic component welke zich begon te manifesteren naar aanleiding van het belangrijke CQV LLC document van de Enige Erfgenaam aan de Hoogedelgestrenge Hr. Th. C. de Graaf, vice-president van de (Teutonic) Raad van State .

17. De gehele Teutonic Orde is als Thesaurie, de unieke schatbewaarder en wachter in de ochtend bij het graf van de Verrezene. Surrexi Iure Hereditario.

18. In zekere zin is deze nachtelijke stilte na het wapengekletter, een historisch en eerbiedig moment na drie jaar noeste arbeid en documenten ontwikkeling door mevrouw Klinkert en mij zelf.

19. We hebben de plaats van de Thesaurie waar onze individuele Cestui Que Vie geboorte trust nalatenschap zich bevindt, op een indrukwekkende plaats, diep in het Magna Carta Bos bereikt!

20. Mevrouw Klinkert en mij zelf, zijn bijzonder dankbaar dat wij in Z.E. Ronald van de familie Heister, een zeer professionele, vriendelijke, toegenegen en zeer ridderlijke mens hebben mogen vinden, die waarachtig in staat is om de historische binnenkomst van de Enige Erfgenamen en de afwikkeling van de individuele geboorte trust nalatenschap daad-werkelijk te realiseren.

21. Een uniek moment in Our Story voor al het mede-menselijke leven op Aarde dat gevestigd is in de Sacred Law of One.De Eeuwige leeft! Ik sta voor zijn Aanschijn!No other God will stand before me !In Eternal All Embracing Service Monique Vdf Klinkert

Vincent Zegel ................

De Nieuwe Dag Is Aangebroken !

Photography Splendor: burningmine/tmblrLake of the AngelsTrail

#surrexi_iure_hereditario #sacred_law_of_one


Bericht 12 april 2021


Geplaatst door Vincent Zegel

Te lezen op het profiel van Vincent Zegel op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644


DE LEVENDE MENS IN SEA DEAD VOOR RECHTERS EN FUNCTIONARISSEN ONDER GEHEIME TEUTONIC EED IN VERMEENDE OPENBARE DIENST, ONHOORBAAR MAKENSEMANTISCHE OORLOGSVOERING


1. Eén van de talrijke methoden van Teutonic Order MK ultra getrainde internet agenten van de overheid waartoe de "beheerders"groep behoort die mijn documenten groep vijandig heeft overgenomen, is het verstoren en verdraaien van de frequentie van mijn naam.

2. Bijvoorbeeld de frequentie van de naam Bureau Vincent Zegel wijzigen en semantisch comprimeren naar het Duitse "Buro Z" en deze naam dan veelvuldig in smaalschriften herhalen.

3. Semantisch comprimeren en vervreemden van taal, is een belangrijk onderdeel van de SDG WEF Agenda van de United Illuminati Resistance (UIR)(UPU).Wij hebben hierover in 2018 tal van documenten geschreven en gepubliceerd. Een citaat:14.

4 The Group that rejected the Aurora Guardian Alliance offer and perseveres in the United Illuminati Resistance (UIR) (UPU) 'Blank Slate' (Damnatio Memoriae) agenda, has recently been identified as the 'Meritica' Labyrinth Group.14.

5 a."The Meritica Group builds Sirisys compression engine for demographic isolation and semantic parse-syntax-grammar compression (referring link: meritica.com/votrxp) - to erase history, creating a 'Blank Slate' (Damnatio Memoriae) of Earth's history within which to inset the history of ET Phantom Earth (thus the 'BS-T' (BeaST code name)."

https://vincentzegel.nl/pdf_files_effityler_for_the_record_October_5_2018_Urtha_AquafarE_OVERRIDE.htmlRAAD VAN STATE THESAURIE


Wat is de Teutonic Order waartoe ook de vice-president van de Raad van State De Facto behoort?

The Order of Brothers of the German House of Saint Mary in Jerusalem[2] (official names: Latin: Ordo domus Sanctæ Mariæ Theutonicorum Hierosolymitanorum, German: Orden der Brüder vom Deutschen Haus der Heiligen Maria in Jerusalem), commonly the Teutonic Order (Deutscher Orden, Deutschherrenorden or Deutschritterorden), is a Catholic religious order founded as a military order c. 1192 in Acre, Kingdom of Jerusalem.

"De Duitse Orde is een geestelijke ridderorde ontstaan in de nadagen van de Derde Kruistocht. In navolging van de Engelse benaming, die op de Latijnse is gebaseerd, wordt de Duitse Orde ook wel Teutoonse Orde en haar ridderschap Teutoonse ridders genoemd."

Wij adviseren u de voormalige, thans vijandig overgenomen Geboortetrust documenten groep te verlaten om u tegen de Teutonic MK ultra agenten van de overheid, die daar nu tekeer gaan, te beschermen.


Bericht van BOSS/MAKER

Bericht van 12 april van BOSS/MAKER gedeeld door Vincent Zegel

Te lezen op het profiel van Vincent Zegel op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644


BOSS/MAKER SCHREEF:


Met verbijstering hebben wij kennis genomen van het oneigenlijk gebruik door derden van de auteursrechtelijk beschermde erfrechtelijke documenten van de heer Vincent Zegel van de Hoge Raad van de Kinderen.

BOSS/MAKER directeur Ronald Heister was - als lid van de documenten groep, de eerste die een video in overleg met de heer Zegel met zijn teksten over de geboortetrust publiceerde.

Daarna is mevrouw Mascha van de Roedelof video's gaan maken. En rond haar zelf heeft zij een groep gevormd die de heer Vincent Zegel uit notabene zijn eigen documenten groep heeft verwijderd.

Naar nu is gebleken, is thans het gehele werk van de Hoge Raad op verschillende websites geplagieerd. Van Mascha van de Roedelof en haar geïnformeerde internet professionals, zoals de heer Lars van der Goor, ook een professionele kunstenaar en internet professional, is niets meer vernomen en de website is offline.

BOSS/MAKER keurt een dergelijke handelswijze ten strengste af en heeft medenamens alle BOSS/MAKER leden zijn medeleven betuigd aan mevrouw Monique Klinkert, Regent Emerald Covenant Sacred Law of One en de heer Vincent Zegel, Author & Intellectual Property CQV LLC Inheritance Law Documents Sacred Law of One, Vincent Zegel Waarden Bureau / Values Agency, EFFI Eternal First Field Intelligence van de Hoge Raad van de Kinderen.

BOSS/MAKER is reeds de uitvoerende instantie van de Minister van BUIT-en Landse Zaken van de Hoge Raad van de Kinderen. BOSS/MAKER heeft de Hoge Raad van de Kinderen inmiddels haar steun aangeboden om het belangrijke werk van de Hoge Raad van de Kinderen en haar betekenis voor de Enige Erfgenamen waar mogelijk verder te (onder)steunen.

BOSS/MAKER leden vinden support in onze Community, Telegram groep en BOSS/Buddy en CQV LLC Ambassadeur Piet Hoekstra. Tevens is een tijdelijke groep aangemaakt waar de fotoafbeeldingen van de erfrechtelijke documenten te vinden zijn zodat de dienstverlening onverminderd doorgang vindt.

Het erfrechtelijke schip van de Enige Erfgenaam is stabiel op koers met de haven in zicht.

www.hogeraadvandekinderen.nl

12 april 2021

Te lezen op het profiel van Vincent Zegel op Facebook om 16:48 uur:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015295320644

INTELLECTUELE EIGENDOM


Zelf ben ik dus uit mijn eigen CQV LLC documenten groep verwijderd en zie hieronder de nieuwe beheerders....

Ik heb mijn aanvankelijke toestemming voor het gebruik van de gehele content van mijn CQV LLC documenten in een FB tutorial groep aan Mascha Roedelof, Sven Toenbreker en Lars van de Goor en de naar hen herleidbare geaffilieerde derden, INGETROKKEN.

Ook het vrije gebruik van het PDF bestand van het CQV LLC Diplomatieke Paspoort heb ik INGETROKKEN.Beheerders en nabootsers hebben niet het intellectuele eigendom van mijn CQV LLC documenten oeuvre............