Vertaal deze pagina naar:

HOE ZIT HET NU MET DE REPTILLIANS?

13-01-2023

Dit wordt een lastige post schreef Petra Botter...Ze vervolgt:


Zeker omdat ook ik alle antwoorden nog niet heb.


Maar ik doe mijn best.Hoe zit het nu met die re-ptil-lia-ns?

Weet iedereen wel dat hij of zij dit in zich hebben. Dat zij half mens half rep zijn. Het antwoord is nee. Het is gelijk een M-K-Ul-t-ra programmering. Velen zijn zich gewoon niet bewust. Hoe kom ik er bij om deze post te schrijven. Nou, omdat ik hen op mijn pad heb. Een collega van mij ook. Maar wij hebben geen toegang tot dit soort half mens half rep. Wij kunnen werkelijk niets voor hen doen omdat wij hen niet mogen behandelen. Hoe hier mee om te gaan? Ik heb nog geen idee.


Wat is M-K-Ul-t-ra?

Dat is een hypnose programmering. Ik denk dat ik het zo het beste uit kan leggen. In Amerika heeft men een paar miljoen ''soldaten'' klaarstaan. Die mensen hebben geen idee dat zij soldaat zijn. Of "moeten worden" zodra dat telefoontje van (geintje) Rashti Rostelli binnenkomt die het code woord afgeeft. Dan zeg hij ''citroen'' en iedereen die geprogrammeerd is volgens dit programma springt meteen in de houding.

Er is zoveel geëxperimenteerd met de mensheid.

Wij mogen nu puinruimen.

Laatste sprak een collega mij aan dat ik zoveel ''collega's benoem bij naam. Dit zijn geen ''collega's''. Het is gewoon Controlled Opposition. Ofwel CO. Ja, mijnheer I-c-k-e ook. Toch kun je van hem leren. Als je maar leest vanuit de geest. Discrepanties eruit haalt. De mensen die CO zijn. Reiken vele waarheden aan. Je herkent hen aan die ene zin die niet klopt. Dan word ik weer aangesproken op het feit dat ik oordeel. Natuurlijk oordeel ik. Dat zou jij ook moeten doen. Oordelen betekent dat je het ziet. Dat je het doorziet. Je kan de hele dag op je bezem blijven rondvliegen. Of jouw ego afpellen als een ui. Maar wij zitten nog steeds in die spirituele oorlog.

Dat ego van jou heb je keihard nodig.

Dus laat die New Cage nu eens achter je. Wat schiet je daar mee op? Dan blijf je behoren tot de ''zwevende doelgroep''. Ik behoor niet tot de zwevende doelgroep. Ik doe mijn eigen onderzoek. Ik leer heel veel vanuit de sessies die ik mag verzorgen. Ik heb overleg met collegae. Doe jouw eigen onderzoek.

Wij zijn al beland in 6D.

Alhoewel ik weer een reactie las van een mijnheer die zich ''bescheurde'' om mensen zoals ik die aangeven dat wij al in 6D zitten. Wij hebben nu eenmaal te maken met ruim 90% spiritueel werkers met een valse gids. Wij hebben nu eenmaal te maken met het trollen leger van Oll-on-gron.

Wij hebben te maken met mensen die jou proberen te imiteren.


Wij hebben te maken met mensen die zeggen ''foei'' jij oordeelt.


Wij hebben te maken met mensen die de halve spirituele bibliotheek hebben gelezen en alles vanuit boeken wijsheid aanreiken.


Wij hebben te maken met mensen die hun eigen reclame plaatsen onder een post van jou omdat zij nog denken in tekorten.


Joh, wij hebben met zoveel mensen te maken. Maar dus ook met half re-pt-illi-an. Wat wij hier mee mogen? Ik heb nog geen idee. Het antwoord dient zich vanzelf wel aan. Maar behandelen. Dat mag ik niet. Ver van weg blijven is wat mij wordt aangereikt.

Hoe zij zo gekomen zijn? Voortplanting.

Dat is het enige juiste woord. Voortplanting.

En velen hebben hier geen enkele weet van.

Op enig moment wist de echtgenoot van pppullosi (je kent haar wel) dat hij te maken had met een echte rep. Weggaan is dan geen optie meer. Want dat betekent jouw dood. Dus jouw nageslacht is half rep en half mens.

Ik vraag nu of ik het zo goed aanreik.

Ja, het is zoals het is.

Zoals je het niet wil ''doen'' met een gepurikkte. Zou ik ook niet gaan voor die ''rep''. Ik ben er maar om aan het lachen nu. Maar hoe antwoord je iemand die geen besef heeft dat hij half ''rep'' is. Misschien ken je het verhaal van de bloedlijnen. Die dertien bloedlijnen et cetera. Zelfs Adolf deed onderzoek naar die bloedlijnen. Want hij wilde de aarde zuiveren. Teruggaan naar de zuiveren. De Essenen. Adolf had een heel onderzoeksteam onder leiding van Heinrich.

Weet je waar men altijd overheen gekeken heeft. Bloedlijnen zijn er niet om te bewaken. Via incestueuze relaties. Heilige bloedlijnen reïncarneren. Dat is het juiste antwoord. Je hoeft heus niet trots te zijn dat jij afstamt van X.

In een vorig leven was jij heel iemand anders.

Je bent nu gereïncarneerd in een bepaalde bloedlijn omdat je conditioneringen wil weghalen. Uit deze familie bloedlijn. Nee, je hoeft geen trauma van je opa op te lossen. Je mag oude conditioneringen weghalen. Dat is alles. Ga je herinneren. Echt. Al jouw oude kennis draag je gewoon bij je. Mediteren en je herinneren is zoveel meer waard dan welke cursus of workshop dan ook.

Misschien ben jij wel een van de geïncarneerde oude Goden.

Je weet het maar nooit he?

Door: Petra Botter


Mijn boodschap aan Petra:


Dank je wel lieve Sis, voor het aanreiken van deze verhelderende informatie.

Zodat we gaan begrijpen en inzicht krijgen in ons aardse leven.


Mijn boodschap aan onze volgers:


Wij gaan steeds meer inzicht krijgen in ons aardse leven 🙏🙏

Hoera! 🥳 🥳 🥳

Wij worden elke dag een stukje wijzer van en met elkaar...

Petra ontdekte een aantal jaar geleden haar eigen Missie, doordat ik haar liet ontwaken, door de informatie die ik mijn volgers dagelijks aanreikte op Facebook.

Een gezamenlijke vriendin inmiddels van ons, Gretha Balsters, een hele lieve en mooie Ziel, volgde mij reeds langer op Facebook, ze maakte dat later pas bekend aan mij. Dat hoor ik trouwens achteraf wel van meerdere mensen. Maar heel mooi, Gretha Balsters zit nu ook in een hele mooie Flow.

Lees deze blog maar eens ► https://www.freedom-for-all.com/gretha-balsters/

Dan ga je het vanzelf ook ontdekken...

Het komt goed, altijd 🙏 ❤️ 👍


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)